Åå T! Jag kan inte hålla mig från att skri...

Åå T! Jag kan inte hålla mig från att skriva till dig! Jag saknar dig så otroligt mkt! Det har varit den finaste dagen hittills i år här idag. Härligt soligt vårväder:). Jag älskar solen! Men jag hatar att du inte vill vara med mig, och det svärtar ner allting :-(. Nej, jag skickar till bloggen ist. Får inte skriva till dig! Får inte, får inte, får inte! Usch, jag vill inte jobba ikväll. Jag orkar inte. Jag vill stanna hemma och gråta. Gråta hela natten.:(


Vilket underbart härligt väder det är idag...

Vilket underbart härligt väder det är idag! Jag älskar solen!! Älskar! Kände mig nästan lycklig på vägen till jobbet bara pga solen :). Men någonting stör. Jag känner mig vemodig. Jag saknar T. Jag saknar T så att det gör ont. Har varit himla sugen på choklad de senaste dagarna. Undrar om det kan ha ngt samband med att jag fick världens attack-mens igår ^^. Tur att den kom på väg hem från jobbet och inte på jobbet. Imorse rann det också ordentligt. Lustigt att man kan ha så olika riklig mens från gång till gång. Usch, måste jobba. Jobbade kväll igår och måste jobba ikväll också. Imorn ska jag klippa mig och på lör ska jag på dop och på sön dansa kurs för Tony Irving :-P. Fullt upp mao. Jag längtar efter lite ledigt. Jag längtar efter T!! Hur klarar man kan en underbar vår utan en pojkvän el åtminstone dejt?! Jag vill inte det :(. Jag vill inte vara ensam. Jag vill vara kär och lycklig!


Hur kan en människa älska en annan utan at...

Hur kan en människa älska en annan utan att bli älskad tillbaka? Hur kan det få vara så? Livet är grymt. Outhärdligt grymt och orättvist. :(


Jag borde vara glad, men det är jag inte. ...

Jag borde vara glad, men det är jag inte. Jag är så ledsen att jag knappt kan hålla mig från att börja gråta! Min kompis fick en son igår! En underbart söt liten kille <3. Jag ÄR glad för hennes skull. Deras skull. Jag har varit orolig sen i måndags kväll och hoppats att allt skulle gå bra. Men jag påminns om min abort och det gör att jag bara vill gråta. Jag vill också ha barn. Jag vill också ha en familj. Mer är nånting annat! Jag önskar att jag aldrig gjort abort. Det lilla livet.. det lilla hjärtat som bultade inne i mig. Hur kunde jag ta bort det!? Jag hatar mig själv för det. Hatar. Jag vill ha det tillbaka! Jag vill spola tillbaka tiden! Jag önskar att nån kunde förstå, att nån kunde bry sig, att nån kunde trösta mig. Jag vill inte finnas mer :(.


Förståelse och acceptans

Jag längtar efter T. Jag önskar att han var här nu. Jag önskar att han ville komma till mig. Jag hoppas alltid att jag ska se hans bil stå utanför när jag kommer hem =(. Jag VET att det aldrig kommer hända, men jag KAN INTE låta bli att hoppas på det ändå =(. Usch, det är hemskt.
Nu när jag är lugnare kan jag förstå till viss del varför han skickade dom där sms:en imorse. Han ville tala om att han kände sig bättre eftersom jag var orolig igår, och han ville förklara att det inte funkade att få ur bilderna ur mobilen så att jag skulle förstå varför han inte hörde av sig om det. Det är ju snällt. Då gör han väl det för att han bryr sig? Jag vet inte. Jag tolkar allting så fel. Och jag mår skitdåligt av det.
Jag önskar att T orkade med mig. Jag önskar att han accepterade att jag tolkar allting fel och blir upprörd. Jag önskar att jag själv accepterade att jag är som jag är. Men han gör inte det, och jag gör det inte heller. Ingen gör det. Ingen orkar med mig och vill vara med mig. Aldrig någonsin. Inte så länge jag är som jag är. Och hur fan ska jag kunna ändra på det? Jag kan inte ändra min personlighet! Jag önskade att T kunde förstå mig.
Usch. Hela dagen idag har jag önskat mig död. Mamma kom iaf på eftermiddagen och vi har kollat lite på soffor. Men hur kul är det att kolla på grejer till sin lägenhet när ingen annan bryr sig? Jag tycker inte det är kul. Jag vill inte ens bo här ensam. Jag har ingen lust att fixa något. Jag vill lägga mig ner och dö. Nu, här på golvet. Jag är en fruktansvärt elak och hemsk människa. Jag borde verkligen ta livet av mig för allas bästa, men jag är tydligen för egoistisk för det också.
Jag önskar bara att T ville vara med mig. Om jag ändå hade behållit det där barnet. Det känns som det var min chans i livet. Min möjlighet. Men jag förstörde den. Jag hatar att vara ensam. Jag har inte ens ett djur längre, och nu är min fasters ena sköldpadda död också =(. Jag är så ledsen. Så ledsen, så ledsen, så ledsen.

Hänsynslösa idioter

Jag hetsåt igår. Väldigt lite, men känslan är densamma.
Först grät jag, grät och grät och grät. Jag var så ensam. Hur fan kan man stå emot hetsätning då? Jag kunde visserligen ha gått och lagt mig. Eller en normal människa kanske hade kunnat göra det? Jag kunde inte det. Jag smsade lite med T, sen gick han väl och la sig och sket i mig som vanligt. Jag var förtvivlad.
Jag hatar T av hela mitt hjärta. Jag förstår inte att man kan vara så fruktansvärt oförstående, elak och hänsynslös. Han har förstört den här dagen också nu genom att skicka några jävla sms imorse!! Jag skrev att han bara skulle höra av sig om han åkte in på sjukhus (han kände sig sjuk ^^, det är patetiskt, ni vet hur killar är? och T är extrem), han gör mig rädd när han kanske bara sovit lite för lite och känner sig svag för att han inte ätit!! Jävla idiot. Han kunde också höra av sig om han fått ur några bilder ur mobilen. INGET av dessa två saker hade naturligvis hänt imorse, ÄNDÅ skickar han sms och talar om att han INTE fått ut några bilder och dessutom mår bättre!? Varför gör man så? När han vet att han förstör hela min helg? Att jag börjar gråta igen och blir arg, förbannad, förtvivlad, IGEN???? Hur kan man vilja att en människa ska må så dåligt?? Det är värre än att döda någon. Sjuhundra ggr värre!!!!!!!! Om han bara kunde döda mig ist för att plåga mig till självmord! Hur fan kan man göra så mot en annan människa? Han VET att jag var förtvivlad igår. Jag skrev det.
Ändå gör han det som är den troligaste anledning att jag tar livet av mig. Han hör av sig. Han hör av sig på det sätt han vet tar sönder mig. Det är som att han tar en stor jävla kniv och skär fram och tillbaka, upp och ner genom min kropp, men eftersom det är psykisk smärta så är det OK? Då får man göra vad som helst?? Jag skulle ha spärrat hans nr på nåt sätt igår. På Facebook kan jag ta bort honom som vän och på Msn kan jag blocka honom. Det värsta är att det känns som det är försent. Jag kokar inombords för att han inte bryr sig. För att han är så hänsyslös. Jag vill döda honom.
Jag hatar mamma också för att hon sa att hon skulle ringa igår och komma hit idag och hjälpa mig med att köpa en soffa. Tror ni hon ringde igår????!?!? Nej, hon gör ALDRIG som hon sagt. ALDRIG. Jag avskyr henne. Jag ska inte ha någon kontakt med henne mer. Jag ska dö. Idag. Jag SKA det. Idag ska jag våga ta livet av mig. Med mkt alkohol ska det bara gå. Jag vill inte leva längre. Vem fan vill kämpa vidare för INGENTING???????? Jag är en idiot som har levt så här länge. Hur fan kan man vara så dum som jag?? Det är helt otroligt.

När vägde jag så här 'lite' senast?

Idag vägde jag 56,5 kg (!!!!) =O. Galet. Synd att jag inte förätit mig ikväll också, hann inte ^^.
Godnatt!

Åt helvete med allting?

Usch, jag vill inte vara med om det här, igen. Jag hatar den här kvällen. Jag är sugen och jag kan inte sluta äta. Jag vill hetsäta. Jag önskar nästan att jag hade choklad hemma, och mjöl, och socker... USCH. Jag funderar på att äta upp mitt fullkorns-surdegs-rågbröd och typ grädde, bär, russin och mandlar..? Har inget bättre... Suck.
Jag har ätit alldeles för mkt redan =(. Jag hatar det. Jag avskyr det. Kan suget komma av att jag ätit ganska kolhydratrikt idag och kanske inte lika fettrikt som vanligt? Åt en fullkornsbrödskiva till frukost (+ smör, ost & ägg) och pyttipanna till lunch =/. Jag kanske borde äta en mer rejäl frukost för att slippa sug resten av dagen? Jag vet inte =/. Jag vet ingenting. Bara att jag är väldigt nära hetsen igen. Den jag trodde att jag kommit ifrån =(. Jag hatar det.
Jag vet inte om jag ska åka till T i helgen eller inte. Vill hellre vara hemma och hetsäta hela helgen. Det skulle vara underbart. Tänk att få äta en massa onyttig skit och isolera mig från verkligheten och bara kolla på film! Slippa ta tag i allt som hänger över mig (fixa lägenheten: Köpa soffa, gardiner, tapetsera om bl a). Slippa allt. Jag vill slippa allt. Jag orkar inte mer.
Jag orkar inte jobba kväll imorgon! Jag orkar inte!!! Men jag måste, jag är ju den enda som säger ja, ingen annan vill ju heller. Jag skulle ha städat idag. Enda kvällen jag är hemma och har tid den här satans veckan. Men jag äter bara. Äter, äter, äter och flyr. Läkaren från NPU ringde igår och jag sa att allt var mkt bättre. Att jag hade lust med en massa saker igen och bla bla bla. Varför sa jag det? Varför skrev jag här i förrgår att jag var bättre i magen och väger 'lite'? Allt vänder bara efter att jag sagt att nåt är bra. Allt är bara skit. Jag bara lurar mig själv när allt känns lite bättre och tror att eländet har vänt. Men det har det inte. Det är samma jävla skitliv jag lever. Ett ensamt liv utan pojkvän och nära vänner.
Jag vill inte leva längre. Jag orkar inte mer. Jag vill bort härifrån. Jag vill inte vara ensam. Jag orkar inte sitta här och gråta. Jag vill inte! Jag är så ledsen, men vem bryr sig? Det finns ingen som tröstar mig för jag är ensam. T kan sitta där i sin jävla nya lägenhet och vara nöjd. Jag vill inte se den.
Jag önskar att jag kunde gråta mig till döds nu. Jag VILL INTE vakna imorgon. Hur fan ska jag orka jobba i TVÅ hela jävla dagar till den här veckan plus kvällen imorgon??? Jag orkar inte! Jag vill inte! Varför blir jag aldrig sjuk? Livet är så jävla orättvist.
Halva dagarna (minst) tänker jag på folket i Japan. Jag läser uppdaterade nyheter då och då på jobbet. Det är skrämmande. Hur orkar folk? Hur orkar folk leva? Jo, det är en känsla, lycka, glad.. Den bara finns där för många. För mig finns den alldeles för sällan, trots att jag har det så bra man kan egentligen. Det är konstigt. De som borde må tusen ggr värre än jag, de som aldrig haft en pojkvän, de som inte har föräldrar, familj, vänner. De som förlorat allt, de som är dödssjuka eller kroniskt sjuka eller vad fan som helst! Jag har ju allt man kan begära, men det hjälper inte. Jag kan inte välja när jag ska må bra eller dåligt. Hur fan GÖR MAN DET???????? Det är INGEN som någonsin har kunnat förklara det. Jag tror inte att det går. Jag är inte gjord för att leva.

Vikt

Igår vägde jag 58,5 kg, idag vägde jag 57,4 kg(!) trots massa mat till middag igår! Varför inte köra vidare på ett vinnande koncept? Idag äter jag två jätteportioner jättesen middag...^^ Suck.
|
Var inte särskilt bra i magen idag. Kanske är det morötterna som spökar. Vem vet.
|
Jag litar inte på min våg längre =/. Visst är några byxor för stora och de mindre mer lagom... men min mage är fetare! Precis som om jag blivit gravid... Nedre delen av magen. Tycker även att jag fått mer fett över revbenen. När jag vägde så här 'lite' förut syntes bröstben och revben tydligt. Har alltid haft minimalt med fett på bröstet. Brösten är också aningen större sen några veckor tillbaka. Inte någon skillnad som någon annan kan se, men jag ser det tydligt.
|
Dessutom äter jag som en gris. Eller gör jag det? Eg gör jag bara det på kvällen. Frukosten är inte för stor, och luncherna har inte varit så stora de heller faktiskt. Tänk om jag bara kunde hålla mig till EN portion middag. Då kanske jag t o m skulle få gå ner lite till... Åh vad jag skulle vilja det!
|
Edit: Nu lägger jag till såna där streck för att få stycken. Funkar inte med en tom rad!? *Morr*

Bulimi, magen och T

Kände mig duktig igår i affären. Jag gick iaf och köpte godis sen, men inte alls mkt. Var 'tvungen' att gå till två affärer för att få det jag ville ha. I den sista kunde man köpa fem såna där minivarianter av choklad (tex. center, schweizernöt, japp m.m.), jag stod och fingrade på dom, men kände att jag inte var sugen och visste ju att det skulle bli hets om jag köpte mer än det jag redan köpt i lösvikt, så jag avstod.
Idag känns det jobbigt. Jag måste nog börja med Concertan igen =/. Voxran är också aptitdämpande och jag hoppades att det skulle räcka med den för att hålla hetsen borta. Jag känner mig omättlig ikväll. Har ätit två fläskkottletter stekta i smör, morötter, en bit halloumi och en hel avocado till middag. Efter det kände jag det där jävliga suget ändå! Så nu har jag ätit crème fraiche och lite turkisk yoghurt med nötter och russin =/. Har alltså ätit sjukt mkt ikväll och ändå vill jag ha mer. Är eg proppmätt, men det är hetssug jag har. Vad jag än tänker på så känner jag att jag eg inte vill ha det för att jag är mätt, men jag vill hetsäta det till jag är proppfull och inte kan stå rakt och spy mig skönt 'tom' sen. Suck.
Jag ska inte det. Jag ska hämta tvätten och gå och lägga mig tidigt. Imorn blir en lång dag liksom varje tisdag. Måste dessutom tvätta håret imorn så då tar morgonrutinen typ två timmar(!) =/.
Fast jag vill hetsäta =(. Jag önskar att jag var ledig imorn. Jag önskar att jag var ledig hela veckan. Varför var jag tvungen att komma tillbaka till det här? Jag vill inte! Jag vill inte börja med Concertan igen. Jag får hög puls, kalla händer och ont i huvudet. Känns inte alls bra. Obehagligt. Men jag måste väl? Det sjuka är att när jag känner det här hetssuget så vill jag inte ta bort det. Suget gör ju att jag vill hetsäta. Men logiskt sett så vet jag ju att jag inte mår bra av det. Jag mår MKT bättre utan den skiten. Man kan inte leva med bulimi, inte i längden.
Något positivt är att jag varit väldigt bra i magen den senaste veckan! Jag har bytt ut min(a) i princip dagliga morot/morötter mot en skiva surdegs-fullkorns-rågbröd ^^ (ekologiskt också såklart). Tyvärr vet jag inte vad som är hönan och vad som är ägget (säger man så?^^), men klart är att jag har haft helt bra avföring nästan alla dagar sen Idre. I Idre åt jag ju en massa onyttigt, ändå blev magen bättre. Det var i Idre jag slutade med morötterna också. Nu fattar jag verkligen att det är så här det ska vara (har ju funderat förut hur andra har det, det är ju tyvärr inget man pratar om)! Förut var ju avföringen mer som gegga och jag var tvungen att använda en halv rulle toapapper och spola flera ggr för att inte få stopp i toaletten. Nu skulle jag inte ens behöva torka mig(!) om jag inte kissade och hade flytningar samtidigt.. Det måste jag ju torka bort ^^. Är nästan lite väl hård i magen, men det känns helt OK.
Kanske inte ska ropa 'hej' än dock... Har ju bara varit så här i ca en vecka. Dessutom har jag mer gaser ist. Men jag kan ta mkt om jag bara får ha så bra avföring som jag haft de senaste dagarna..^^ Tycker faktiskt att mitt magonda har minskat också. Har nog inte haft ont i magen varje dag och när jag haft det har det inte varit lika ont och lika länge.
Jag har ätit några morötter nu, men finrivna. Det är väl bara att pröva sig fram... Bara jag inte faller tillbaka i hetsätning nu =(. Det orkar jag inte med.
Messade med T idag också. Bara ett par sms, men ändå. För mkt =/. Det känns faktiskt bra att jag har lyckats att tänka mindre på honom den senaste veckan och skickar mkt färre sms. Vi skrev om att ses i helgen. Att jag skulle komma och kolla på hans nya lgh, han flyttade i helgen. Jag vet att jag inte borde. Jag borde verkligen, verkligen, inte. Jag borde försöka hitta på något med kompisar här. Usch. =(
Kände mig duktig igår i affären. Jag gick iaf och köpte godis sen, men inte alls mkt. Var 'tvungen' att gå till två affärer för att få det jag ville ha. I den sista kunde man köpa fem såna där minivarianter av choklad (tex. center, schweizernöt, japp m.m.), jag stod och fingrade på dom, men kände att jag inte var sugen och visste ju att det skulle bli hets om jag köpte mer än det jag redan köpt i lösvikt, så jag avstod.
Idag känns det jobbigt. Jag måste nog börja med Concertan igen =/. Voxran är också aptitdämpande och jag hoppades att det skulle räcka med den för att hålla hetsen borta. Jag känner mig omättlig ikväll. Har ätit två fläskkottletter stekta i smör, morötter, en bit halloumi och en hel avocado till middag. Efter det kände jag det där jävliga suget ändå! Så nu har jag ätit crème fraiche och lite turkisk yoghurt med nötter och russin =/. Har alltså ätit sjukt mkt ikväll och ändå vill jag ha mer. Är eg proppmätt, men det är hetssug jag har. Vad jag än tänker på så känner jag att jag eg inte vill ha det för att jag är mätt, men jag vill hetsäta det till jag är proppfull och inte kan stå rakt och spy mig skönt 'tom' sen. Suck.
Jag ska inte det. Jag ska hämta tvätten och gå och lägga mig tidigt. Imorn blir en lång dag liksom varje tisdag. Måste dessutom tvätta håret imorn så då tar morgonrutinen typ två timmar(!) =/.
Fast jag vill hetsäta =(. Jag önskar att jag var ledig imorn. Jag önskar att jag var ledig hela veckan. Varför var jag tvungen att komma tillbaka till det här? Jag vill inte! Jag vill inte börja med Concertan igen. Jag får hög puls, kalla händer och ont i huvudet. Känns inte alls bra. Obehagligt. Men jag måste väl? Det sjuka är att när jag känner det här hetssuget så vill jag inte ta bort det. Suget gör ju att jag vill hetsäta. Men logiskt sett så vet jag ju att jag inte mår bra av det. Jag mår MKT bättre utan den skiten. Man kan inte leva med bulimi, inte i längden.
Något positivt är att jag varit väldigt bra i magen den senaste veckan! Jag har bytt ut min(a) i princip dagliga morot/morötter mot en skiva surdegs-fullkorns-rågbröd ^^ (ekologiskt också såklart). Tyvärr vet jag inte vad som är hönan och vad som är ägget (säger man så?^^), men klart är att jag har haft helt bra avföring nästan alla dagar sen Idre. I Idre åt jag ju en massa onyttigt, ändå blev magen bättre. Det var i Idre jag slutade med morötterna också. Nu fattar jag verkligen att det är så här det ska vara (har ju funderat förut hur andra har det, det är ju tyvärr inget man pratar om)! Förut var ju avföringen mer som gegga och jag var tvungen att använda en halv rulle toapapper och spola flera ggr för att inte få stopp i toaletten. Nu skulle jag inte ens behöva torka mig(!) om jag inte kissade och hade flytningar samtidigt.. Det måste jag ju torka bort ^^. Är nästan lite väl hård i magen, men det känns helt OK.
Kanske inte ska ropa 'hej' än dock... Har ju bara varit så här i ca en vecka. Dessutom har jag mer gaser ist. Men jag kan ta mkt om jag bara får ha så bra avföring som jag haft de senaste dagarna..^^ Tycker faktiskt att mitt magonda har minskat också. Har nog inte haft ont i magen varje dag och när jag haft det har det inte varit lika ont och lika länge.
Jag har ätit några morötter nu, men finrivna. Det är väl bara att pröva sig fram... Bara jag inte faller tillbaka i hetsätning nu =(. Det orkar jag inte med.
Messade med T idag också. Bara ett par sms, men ändå. För mkt =/. Det känns faktiskt bra att jag har lyckats att tänka mindre på honom den senaste veckan och skickar mkt färre sms. Vi skrev om att ses i helgen. Att jag skulle komma och kolla på hans nya lgh, han flyttade i helgen. Jag vet att jag inte borde. Jag borde verkligen, verkligen, inte. Jag borde försöka hitta på något med kompisar här. Usch. =(
EDIT: Vad fan är problemet med blogg.se, nu vägrar inlägget sparas med en tom rad mellan alla stycken!?

Död, sorg

Usch, vilken helg. Eg har halva helgen varit bra, men idag känns helgen inte rolig. Åkte till Sthlm med mamma i fredags och igår hälsade vi på min farmor som bor på ett ålderdomshem (ev tillfälligt) och som fyllde 93 år igår. Mamma berättade i bilen på vägen till Sthlm att en av min fasters sköldpaddor dog i onsdags. Hon hade varit sjuk ganska länge och mamma har varit hos veterinären med henne och hade återbesök i torsdags, men tyvärr dog hon innan dess =(. Jag är så ledsen. Jag älskade den sköldpaddan. Min faster skaffade henne när jag var liten, kanske gick på lågstadiet då.

Iaf blev jag jätteledsen, och arg på mamma. Tyckte inte hon skött dom bra. Inte tagit hand om dom och att jag borde haft dom hos mig. Hon lämnade dom ju ensamma i en hel vecka när vi var i Idre trots att minstingen var sjuk!! Usch vad jag hatade mamma då, jag älskade den sköldpaddan. Trots det vet jag att mamma har gjort sitt bästa. Mamma har försökt mata henne och badat henne, varit hos veterinären, gett henne penicillin. Skiljt henne och den andra sköldpaddan åt eftersom hon hade en smittsam bakterie.

Jag är bara så ledsen att hon är död. Jag hade inte ens träffat dom på evigheter. Ändå brydde jag mig inte särskilt om dom när min faster dog. Jag ville inte ta hand om dom, så mamma fick göra det. Hon som inte ens gillar sköldpaddor. Jag hatar mig själv. Jag älskade den sköldpaddan. Jag saknar hennes ögon. Jag saknar att aldrig mer kunna ligga och mysa med henne på morgonen i sängen. Hon verkade tycka om att ligga där, i värmen. Den andra sköldpaddan har inte samma ro. Han har ju sin personlighet, han är inte alls likadan. Men jag älskar honom också naturligtvis. Jag undrar bara om han kommer sakna henne i vår när han vaknar till efter vintern. Han har ingen att jaga längre ingen att bli upphetsad av. Han kommer vara ensam. Iofs tror jag att han klarar det ganska bra, att vara ensam, men jag vet inte.

Mamma kramade mig sen iaf, på kvällen och igår. Vad jag än säger för elaka saker till min mamma så kommer hon alltid finnas där för mig. Det är väl ganska fantastiskt? Hon är den enda människa på jorden som kommer att finnas kvar, hur mkt jag än hatar och avskyr.. och älskar. Tyvärr kanske vetskapen om det gör att jag vågar vara så fruktansvärt elak som jag är ibland? Fast jag tror ändå inte det. När jag är sådär ledsen och förtvivlad så bryr jag mig inte riktigt om ifall personen jag riktar mitt hat mot kommer att finnas kvar efteråt eller inte. Lite har jag det fortf i bakhuvudet, men ilskan och ångesten(?) är så mkt starkare. Jag önskar att jag kunde träffa en sådan kille. En som alltid finns kvar.

När jag var sådär ledsen i bilen på väg till Sthlm, vände jag nära Södertälje och körde tillbaka till Nyköping. Körde runt där och körde sedan mot Sthlm igen. Jag körde mot mitträcket med gasen i botten, körde ifatt en annan bil med gasen i botten osv. Jag ber till gud att jag ska få dö, men jag dör inte. Den där känslan i bakhuvudet är väl hopp? Det där om att jag vill att de jag älskar ska finnas kvar även efter mitt utbrott.. Det är iaf den undantryckta känslan som gör att jag inte kör in i mitträcket, en annan bil eller ett träd eller vrider ratten så att vi voltar. Jag har väldigt mkt kärlek i mig också. Lika mkt som allt hat, eller t o m mer. Stackars mamma. En dotter kommer att dö snart, och en dotter vill till och från inte alls leva. Tur att min bror iaf inte har (alltför stora?) problem just nu.

Vi åkte tillbaka igår em och på kvällen träffade jag några kompisar och lagade mat och kollade på melodifestivalen. Tyvärr åt jag rätt mkt av efterrätten, och när jag kom hem vid halv ett på natten gick jag inte och la mig trots att jag var dödstrött, utan jag gjorde te och åt jordnötter framför någon film. Jag tog en skål till med jordnötter. Sen två mandariner. Sedan två till. Sen resten av jordnötspåsen och tre fullkornsmackor på det. Somnade flera ggr framför tv:n och vid kanske halv fem på morgonen vaknade jag till och kände mig tvungen att gå och spy. Det var inte trevligt. Det är inte trevligt att spy. Det är inte heller trevligt att ha hetsätit två gånger nu det här året, i min nya lgh. Jag är livrädd för att få tillbaka mina tvångstankar om att det är "kört" och att jag "måste" hetsäta ett år till nu(!) el ngt liknande. Jag har redan dom där tankarna, men jag kan hålla dom lite på avstånd. Kanske måste jag börja med Concertan igen? Det är ju den som fick mig att klara mig ur bulimin i höstas.

Dock får jag eg inget hetssug om jag bara håller mig till LCHF. Eller typ LCHF. Bra mat helt enkelt. Det är ju när jag äter skitgrejer tex på jobbfika eller som nu, hos vänner, som det där jävliga suget kommer tillbaka. Hade jag bara gått och lagt mig när jag kom hem så hade jag sluppit den här skiten! Tyvärr kände jag ju att jag redan hade ätit för mkt och den känslan vann över tröttheten, trots att jag verkligen var dödstrött redan när jag kom hem.

Idag gick jag upp tjugo i fyra på em. Hatar det. Hatar att sova bort hela dagen. Allt blir fel. Allt blir förstört. Jag har redan planerat sjuttioelva olika alternativ för hur den här dagen/kvällen ska bli. Köpa mjölk och baka scones (har tyvärr fortf massa mjölk kvar sen Idre, har aldrig det hemma annars =/, gå till Statoil och köpa vissa sorter av lösviktsgodis (tre av varje sort), eller kanske bara stanna hemma och försöka fixa matlådor till veckan och städa här? Haha, ja vad tror ni? Det sista alternativet är väl inte ens ett realistiskt alternativ. Jag orkar inte, jag vill inte. Men eftersom jag ätit en rejäl frukost/lunch/middag nu ^^, så är jag inte alls sugen på något. Jag vill inte hetsäta igen. Jag vill inte det! Snälla gud låt mig slippa det! Jag vill inte! Jag vet, det är bara jag själv som styr, det är bara jag som kan bestämma hur min kväll ska bli. Jag hatar det. Jag vill ha en pojkvän.

Jag önskar att jag hade någon som brydde sig nu. Någon som älskade mig. Någon som skulle komma direkt, och älska det. Någon som inte vill något hellre än att komma till mig och vara med mig ikväll. Men det finns ingen sådan. T finns inte kvar. Jag är ensam.

Visst finns det ett par stycken jag skulle kunna träffa ikväll, men jag vill inte träffa dom! Jag vill bara träffa T, annars kan det kvitta. Helst vill jag gå och lägga mig och dö. Jag orkar inte sitta här och gråta ikväll. Jag hatar det, jag vill inte. Isf är det faktiskt bättre att hetsäta. Bättre för stunden, inte i längden naturligtvis. Men hur lätt är det att tänka på framtiden när man helst bara vill försvinna? Jag önskar att mamma var här. Att hon var här och hjälpte mig att packa upp de sista flyttkartongerna. Det ser förjävligt ut här, men jag orkar inte ta tag i det ensam. Jag vill bara gråta nu. Köpa farlig mat och titta på film.

Vem kan ändå vara glad när det går åt helvete i Japan. Två härdsmältor nu, frågan är bara hur stora de kommer att bli. Jag hatar människor. Jag älskar djur och natur. Varför måste vi förstöra för alla när vi förstör? Jag önskar att radioaktiv strålning bara kunde drabba människor. Människan är så DUM. Jag förstår inte. Hur kan någon vilja leva i den här världen, med alla idioter runt omkring sig? Jag förstår inte det. Eller jag kanske förstår ändå.. Kärlek, hopp och förtröstan? Jag vet inte. Tänk om människan bara kunde vara god och inte ond? De som har livslust kanske just drivs av det, att få det goda att segra, varje dag?

Nu satte jag på p3. Jag kom på att jag älskar musik. Jag borde lyssna på musik mer, både när jag mår bra och dåligt.
Jag älskar er. Kram ♥

Glad =)

Jag skriver ju nästan bara här när jag mår dåligt.. Just nu är jag på väldens partyhumör! =D Igår mådde jag riktigt bra hela dagen! Var och tränade bugg i 2,5 h i onsdags kväll och endorfinerna efter det var inte att leka med ;-).
Jag vill ut och daaaaansaaaaaaaa!!!! Tyvärr 'måste' jag åka till Sthlm ikväll med mamma och hälsa på min farmor imorn som fyller år. Alltså jag vill träffa henne, men känns som jag aldrig är hemma. Sover alltid förlite i veckorna och jag skulle verkligen vilja och behöva få sova ut nångång! Sov tillräckligt i Idre förra veckan iaf.
Verkar ha en ung kille som granne... igen ^^. Tänk om han skulle vara singel... Önskar bara att han isf kunde börja prata med mig och försöka 'råka' stöta på mig i trapphuset precis som T gjorde. Det skulle vara trevligt att bara få en kompis i samma trapphus. Men hur lätt är det när man är så blyg som jag? Jag vågar ju inte ens gå ut om jag hör någon i trapphuset.. =/ Suck.
Jaja, positivt skulle det väl vara nu =P. Jag har känt mig riktigt glad flera ggr den senaste tiden. Tänk om det är Voxran som verkar!? Det känns som det är åratal sen jag kände såhär! Jag är sugen på saker igen! Jag är sugen på att träffa folk, att festa, att gå ut, att träna... Jag vill göra saker!
Måste bara bli lite modigare och försöka träffa folk också och få fler vänner.
Imorn ska jag iaf laga mat med några kompisar och titta på melodifestivalen. Skulle vilja gå ut efteråt.. men dom kompisarna är inga party-vänner direkt tyvärr =/. Men men, får väl se hur det blir. För ovanlighetens skull är jag iaf SUGEN på att träffa dom och tycker att det ska bli kul! Helt fantastiskt!
Hade ju hetssug förut idag, men det gick över sen. Själva suget är borta, men jag har lite jobbiga tankar kvar. Ångrar att jag åt skiten, men är absolut inte sugen på någonting att äta. Åt en ordentlig middag när jag kom hem =).
Tänk att jag inte kan föreställa mig att jag kan må bra, när jag mår dåligt. Det är lite synd ^^.
Jeje, nu kom mamma! Måste dra! Puss!! ♥

Fan vad dum jag är! Har precis ätit äcklig...

Fan vad dum jag är! Har precis ätit äckliga kakor på fikat. Hetskänslan kommer direkt. Hade jag bara haft mitt vanliga mellanmål med mig så hade jag sluppit det här! *Hata* Har så mkt gaser också så jag knappt kan hålla mig. Varför lär jag mig aldrig?


Jag förstår mig inte på min mage. Jag ser ...

Jag förstår mig inte på min mage. Jag ser verkligen gravid ut! Men känner mig inte längre gravid.. Är inte förstoppad heller. Vad fan kan det då bero på?? Har haft som mensvärk i två dagar, kan man ha det vid ägglossning?


Min mage är stor och svullen(?). Det gör o...

Min mage är stor och svullen(?). Det gör ont i hela nedre delen av magen. Jag fattar inte varför!? När jag gick till jobbet vankade jag fram som en gravid =/. Igår var jag glad, idag tycker jag inte att livet är värt att leva. Jag hatar T också. Varför fortsätter jag att bry mig om honom?? Jag önskar att jag kunde sluta tänka på honom, sluta smsa honom, sluta bli besviken på att han inte anförtror mig sina känslor när jag skriver ner mina till honom halva dagarna... Varför kan inte logiken styra känslorna? Jag vill inte ha ont i magen mer! Jag orkar inte med livet. Inte idag. Jag vill hem och sova. Jag orkar inte jobba idag!! Men vem bryr sig? Jävla förbannade skitliv. :(


Jag valde fel!! Jag tog fel beslut för ett...

Jag valde fel!! Jag tog fel beslut för ett år sedan. Jag skulle aldrig ha gjort abort. Jag skulle ha behållit det lilla livet. Jag önskar att jag kunde komma på några tunga argument för att jag gjorde rätt :(. Jag önskar att någon som brydde sig kunde trösta mig. Men det finns ingen. Jag är ensam.


Måndag

Det första jag gör, eller snarare inte gör.. Jag glömde att jag hade tid på Vuxenhabiliteringen imorse =/. Fast innan det så vägde jag mig... Det måste vara fel på vågen. Den visade 57,6 kg!? Jag har ju blivit fetare! Vågen kan inte visa rätt! Jag har proppat i mig både mat och onyttigheter i en vecka. Jag förstår inte.. Jag ser ju att jag har gått upp i vikt. Mina överarmar är tjockare och låren och magen.. t o m ryggen. OM vågen skulle visa rätt så måste jag isf ha fått en anorektikers syn. Jag undrar om det är så här en anorektiker ser sin kropp? Isf är det ju helt sjukt! Jag ser verkligen att jag är tjockare! Tyvärr har jag nog inte fått en anorektikers syn, utan det är nåt annat som inte stämmer.

Jag hetsåt igår. Förstå ggn på tre månader. TRE månader!!! Det är också sjukt. Helt galet fantastiskt sjukt. Jag har hetsätit i tio år, längst uppehåll någon gång har varit ett par veckor. Jag hetsåt lite igår. Kan man säga så? Jag gjorde iaf det, jag hetsåt lite. Jag var mätt och inte sugen, ändå åt jag upp kladdkakeresterna jag tagit med hem från Idre. Det var väl ungefär två stora portioner/bitar med mkt vispad grädde till. Innan dess åt jag en semla som jag också tagit med som rest från Idre. Funderade rätt länge fram och tillbaka om jag skulle spy eller inte, men mådde verkligen dåligt och det kändes för jobbigt att behålla skiten =/.

Kanske var det därför vågen visade lite mindre imorse? Vätskebrist p g a kräkning typ?? Men flera kilo.. nje. Det enda sättet att få reda på sanningen är väl att pröva mina byxor ^^.

En kollega bjuder ju på hemmagjorda semlor idag, men jag orkar inte gå dit. Skulle vara trevligt att träffa lite nytt folk, men jag känner mig sjuk. De sista dagarna i Idre kändes det som jag skulle bli sjuk, men igår kände jag mig nästan frisk. Idag på eftermiddagen började det kännas som jag håller på att bli sjuk igen. Men tyvärr blir jag ju nästan aldrig sjuk. Brukar bara bli lite halvdant, inte tillräckligt för att stanna hemma från jobbet.. ingen feber. Tror jag stannar hemma och tvättar ikväll ist. Det bjuds ändå på semla på jobbet imorn =/. Jag vill inte hetsäta igen. Är faktiskt inte sugen. Annars var planen igår att gå till min kollega och äta semlor ikväll och sen gå hem och spy igen... Men jag känner verkligen inte för det nu(!).

Jag vill bli sjuk, typ få influensa, så att jag kan vara hemma från jobbet. Och så vill jag bli smal. Smal smal smal till sommaren =). Knäppa (och dumma) önskningar, jag vet. Men så är det.

Hemma igen, ensam =(

Usch, jag trivs verkligen inte med att bo ensam. Jag skulle vilja ha ett eget badrum och ett eget rum, och dela resten med någon/några (helst en egen familj såklart). Det har varit så skönt och trevligt i Idre den här veckan. Jag har kunnat gå in i mammas och mitt rum om jag velat vara ifred (vilket jag i princip aldrig velat) och annars suttit med de andra i vardagsrummet/köket. Alla har gjort sitt. Några kollar på TV, några spelar dataspel och jag har mest suttit och läst. Trivsamt och mysigt med sällskap, folk runt omkring, som jag ändå inte har behövt umgås direkt med om jag inte velat. Så vill jag leva. Inte ensam. Usch. Det spelar ingen roll att jag kan göra vad jag vill, inreda hur jag vill osv. Jag har ändå ingen lust att inreda ensam. Har ingen lust att göra någonting ensam =(. Jag vill prata med någon, diskutera allt med någon, bolla åsikter och idèer med någon.

Nu har jag kommit hem. Är helt ensam i min stora lägenhet. Flyttkartongerna står staplade här bredvid och inte är det städat =/. Jag vill få ordning, men jag har ingen lust att fixa för mig själv! Jag orkar inte ta tag i skiten.

Mamma och jag åkte från stugan sist imorse. Någon hade tagit min duschkräm. Jag hatar att bli av med saker. Jag grät över det när vi åkte därifrån! Över en duschkräm! Det är ju sjukt, men jag kan inte hjälpa att jag känner så. Kanske är det för att jag är i princip ensambarn och aldrig har behövt dela mina saker med syskon (mina syskon är mkt äldre), kanske beror det på ngt annat, tex. Asperger.. Vad det beror på är eg skitsamma, jag känner så ändå och jag kan inte ändra på det. Logiskt sett vet jag ju att det är otroligt dumt och korkat att bry sig om nånting sånt, men känslomässigt kan jag inte bara strunta i det. Om någon hade bett om att få min duschkräm för att den var bra på något vis, så hade personen naturligtvis fått den! Men när någon bara tar den när jag tänkt att jag ska ha med den hem, då gör det något. Då förstör den personen för mig i flera veckor. Varje gång jag tänker på det så blir jag arg, ledsen och irriterad. Usch.

Min brors fru har snott en kam av mig också, och hon använder den jämt både på sig själv och barnen och har med den på alla resor. Jättebra att den kommer till användning, men hon har tagit den utan lov, hon har inte fått den! Hade hon frågat om hon fick den hade hon säkert fått den. Det är väl kanske 15 år sen jag fick den där kammen med en Frida-tidning, och 10-15 år sen min brors fru råkade få med den hem (antar att det var av misstag, hon lånade den en gång när vi åkte och badade och la den i deras väska), men jag irriterar mig fortfarande på att hon inte har tänkt på, eller brytt sig om, att lämna tillbaka den till mig! Antagligen bryr hon sig inte alls om saker på det sätt jag gör och har ingen aning om vad hon fått den ifrån, utan tror att det är hennes =/. Men det hjälper inte mig och mina känslor. Suck.

Den där kammen har jag faktiskt nästan kommit över nu. Jag har en annan som jag haft länge och trivs med, som liksom tagit över den där Frida-kammens plats ^^. Men duschkrämen saknar jag verkligen nu! Jag vill ha den! Och det är just DEN också, det hjälper liksom inte att köpa en likadan ny. =( Jaja, det är väl inte en sån jättestor grej. Det hade varit mkt värre om det var någonting som inte gick att ersätta lika lätt som en duschkräm. Tex. min bärbara dator, el kamera el nåt.. Men ändå, det är jobbigt att 'fästa' sig så vid allting, även obetydliga saker.

Nu ska jag försöka städa tror jag. Har ätit mackor och en semla, och ska äta rester av kladdkaka ikväll... Jag är galen. Det hade jag ALDRIG gjort för några månader sen utan att hetsäta. Kan inte fortsätta såhär =/. Att jag inte hetsäter trots onyttigheterna är ju jättebra, men att jag börjat äta godsaker och onyttigheter varje dag är inte OK. Jag är rädd för vad vågen ska visa imorgon bitti. Gissar på 62 kg. Hoppas på 60,-någonting. FÅR INTE väga mer! Kanske ska till en kollega och äta semla imorn. Har redan ätit tre(!) st den här veckan... Jag måste sluta äta så här. Jag blir inte lycklig av det. Jag mår dåligt av den här kroppen och jag kan inte fly från min egen kropp. Den påminner mig om hur den ser ut varje jävla förbannad dag. Tyvärr.

Jag vill börja träna igen. Någon som vill börja träna med mig? =P Suck. Jag behöver verkligen en träningskompis. Jag behöver fler nära vänner och jag behöver en pojkvän. Jag behöver det för att orka och vilja leva och för att bli lycklig. Jag k a n  i n t e bli lycklig ensam. =/

Idre

Jag har väl inte skrivit på evigheter nu.. Har varit i Idre den här veckan med min systers familj, brors familj, mamma och systers mans brors familj ^^. Jag velade och velade i flera veckor om jag skulle följa med eller inte. Men tillslut följde jag med iaf. Ville att T skulle följa med, men det ville såklart inte han =(. Grät väl första tredjedelen av vägen när mamma och jag körde hit. Ville bara bort. Varken hem eller hit (till Idre). Första dagarna var rätt hemska de också. Eller både och. Jättefint väder verkligen, men tänkte bara på T och skickade honom långa och många sms =/. Nu de senaste två(?) dagarna har jag inte tänkt på T lika mkt, men då har istället vädret varit lite sämre. Har varit ganska kul och skönt att åka slalom. De första dagarna kunde vi sitta ute och sola lite på balkongen på luncherna =), härligt! Skulle vilja lägga upp nån bild, men är så jäkla lat så jag orkar inte föra över bilderna från mobilen till datorn (som vanligt). Har ju inte orkat blogga heller. Det är ju det där med att komma igång...

Jag skulle vilja skriva av alla sms till T här på bloggen. Jag är väl sjuk i huvudet. Jag önskar att jag träffade nån kille som gillade att prata känslor, heh, lycka till, det existerar väl inte. Har läst boken "Sex, kärlek och Aspergers syndrom" den här veckan. Tyckte den var ganska dålig. Kände väl igen mig i en del, men mycket tycker jag inte alls stämmer på mig. Jag känner mig inte "normal" heller, men konstig/annorlunda på ett annat sätt. Eller annorlunda och annorlunda, jag känner mig jobbig och feg typ ^^.

Jag tycker att det är lite jobbigt att vara här med allt folk. Vi bor ju i princip fyra familjer i samma stuga/lgh. Jag avskyr tex när folk går omkring och borstar tänderna utanför badrummet så det luktar tandkräm. Om jag sitter och äter då så mår jag illa. Jag kan inte äta när det luktar tandkräm, jag tycker det är vidrigt! Vissa föräldrar tillåter inte barnen att hoppa/stå/gå i soffan, men det har jag inga problem med. Jag kanske borde säga vad jag har problem med också, precis som dom gör? Men jag vågar inte, jag tror väl att dom ska tycka att jag är knäpp och trög el nåt =/. Hatar matos också. Även om jag är hungrig och vi ska äta. Usch! Det värsta är när det sprider sig i hela lägenheten och in i sovrummet. Jag tål inte det. Mamma vet att jag vill ha dörren stängd till vårt rum iaf, så det underlättar ju massor.

Annars funkar det ganska bra. Jag försöker liksom "bara" att inte bry mig så mkt om allt ^^. Har t o m åkt ensam i backarna när mamma inte orkat åka mer och jag inte hittat de andra, och det har gått bra.

Maten är dock inte kul. Inte alls. Dom käkar efterrätter och chips varenda kväll. Och våfflor till lunch ett par ggr.. Jag har inte orkat äta annorlunda. Hade med mig färdigstekta fläskkottletter och lite annat, men jag har inte ens ätit upp dom. Har ätit våfflor, potatis och ris, som dom andra. Känner mig fet. Magen står ut som jag vet inte vad. Hade redan blivit tjock innan jag åkte till Idre, tror jag ätit för mkt naturgodis och choklad de senaste veckorna. Har ätit det både på helgerna och en del vardagskvällar =/. Fattar inte att jag bara tillåter mig det. Har slutat med Concertan, så antingen är det Voxran som förhindrar hetsätning eller så är det helt enkelt så att jag blivit av med en ovana. Jag har iaf inte hetsätit än(!) i år. Helt otroligt. Men jag tänker inte bli fet.

Imorn åker vi hem, tidigt. Jag åker med mamma. Jag vill inte åka hem. Jag vill aldrig ändra från hur det är just nu. När jag var hemma ville jag inte åka hit, och nu vill jag inte åka hem. Som vanligt. Suck.

Men det blir väl kanske lite trevligt att träffa jobbarkompisarna igen.. kanske. ^^
Hoppas att våren har kommit hemma! Hoppas hoppas! Då kanske jag kan börja använda min (nya) balkong =). Jag älskar solen!

Det jobbigaste blir väl kontakten med T... Samtidigt som jag vill bryta kontakten helt för att kunna gå vidare och träffa andra, så vill jag ha tillbaka T =(. Jag vet att jag borde stå emot att träffa honom, men vi båda blir ju kåta och har vi inte träffat någon annan då så är det svårt att stå emot att träffas =/.

Tänk vilken lycka att träffa "den rätte". Någon som delar grundläggande värderingar, har samma humor, gillar att göra samma saker, vill ha sex lika ofta, förstår mig... och orkar med mig ♥.