Kostbeslutsångest

Kämpar mot "börja om"-syndromet. Bara två dagara kvar av maj. Hela veckan har funderat på om jag inte ska köpa de där olika bröden jag vill äta.. Men jag har hela tiden lyckats skjuta på det. Idag tänkte jag att "idag ska jag nog köpa de där bröden ändå, passa på nu de två sista dagarna i maj så kan juni bli en bra månad helt utan bröd, godis och glass...". Var verkligen inte sugen idag heller. Funderat fram och tillbaka på hur jag ska göra. Cyklade ändå hem utan att åka och handla. Hade ingen grädde kvar hemma, men struntade i det. Fick bli te utan grädde ikväll.
 
En dag kvar av maj nu då... Jag vill inte hetsa. Jag är ju inte ens sugen! Bättre att spara eländet till nån dag när jag faktiskt är sugen och vill ha det där satans brödet, right? Ja så är det.
 
Jag är smalare, har vägt 60,4 några ggr nu (och en gång, var det förra helgen?) 59,9. Pendlar lite upp och ner, men är närmare 60 nu än 62-63 som jag legat runt så länge förut!!
 
Tacka vet jag periodisk fasta och LCHF (eller moderat LCHF iaf ^^) =).

Magkatarr??

Usch, nu har stressen tagit knäcken på mig verkar det som :-S. Enligt sjukvårdsupplysningen har jag förmodligen fått magkatarr! Sjuksköterskan jag pratade med tyckte jag skulle äta kokt, "snäll" mat i några dagar och se om det hjälpte.

Jag har ont i bröstet/övre delen av ryggen. Det blir lite värre när jag ligger ner tror jag (och det var tydligen ett tecken på magkatarr bl a). La mig lite före tolv och tyckte jag blivit lite bättre mot tidigare under dagen. Men nu vaknade jag vid två och kan inte somna om pga smärtan! Usch! Får nog ringa till vårdcentralen när de öppnar.. Vad nu dom ska göra :-S.

Det här har jag absolut inte tid med! Hur ska jag stressa ner nu?? Nu blir jag ju ännu mer stressad om jag inte kan jobba! Åhh vilket jävla skitjobb jag har! Det är eg kul, men nu är det helt hysteriskt och omöjligt att hinna med :-S. Vet inte vad jag ska göra :-(. Försöka läsa lite i "Born to run" och sen försöka sova igen kanske.. Suck.

Dagens mat

Har funderat på att köpa bröd sen förra hetsen (snart två veckor sen). Har dock lyckats klara mig undan det hittills..
 
Under dagen: en mugg te med mjölk, några koppar kaffe med grädde
Middag: 1 bit brie (ej med på bild), surkål, blomkål, tre skivor fläskstek med lite spad, 3 små rivna morötter, en stor bit lagrad ost, pumpafrön, 4 bitar 85%-ig choklad, vatten, te med grädde
 

 

Dagens mat (och förjävligt jävla skitjobb!!)

Håller på att stressa ihjäl mig (på allvar). Eller ja, jag kanske inte dör av stress. Men möjligtvis bränner ut mig. Fick nåt slags stress-/ångest-anfall igår, och min mens verkar ha tagit en paus =S (har bara hänt en gång p g a stress förut. Inte ens när jag spytt varje dag har mensen hoppat över!).
 
Förutom det tänkte jag skriva upp vad jag har ätit idag:
 
Under dagen: 2 koppar kaffe med grädde och 1 mugg te med mjölk
Middag 1: 2 bitar brie, vatten
Här emellan har jag gråtit och gråtit och vräkt ur mig hur fruktansvärt vidrigt mitt jobb är för stackars S (som legat och hållit om mig hela tiden <3).
Middag 2: surkål, tre blomkålsbuketter, två skivor skinkstek med lite spad, 1 stor morot, lite vitlöksflödesost, 1 avokado, ostskivor, vatten
 
Godnatt.
 
EDIT 20130521: Matbilder:

 

Ger upp

Nej, åt helvete med allting! Nu går jag och handlar!!
Har stått ut i flera dagar och det går ju för fan aldrig över!!!
JÄVLA skitliv.