Natthets

Jag har haft en ganska bra vecka. Har träffat min danskompis varje dag förutom i tisdags ^^. Gått på stan, kollat på film, pratat halva natten. Idag köpte jag sex par skor! Heeh, sex par!! För 600 kr på Skopunkten.. Kanske lämnar tillbaka några stycken.. haha, får se. Stackars min danskompis som var med i de fyra (eller var det 3,5?) timmarna jag var där och hade beslutsångest =P.

Igår åkte han hem typ kvart i tre på natten. Sen åt jag naturgodis, turkisk yoghurt med nötter och mandlar och ett äpple plus te =/. Ändå vägde jag några hekto mindre idag än igår. Vägde 62,3 kg igår och 61,9 kg idag. Satt under ät-tiden framför datorn. La mig vid fem. Kunde inte sova. Hade blivit ljust och dessutom hade jag ju ätit =/. Mådde inte bra alls psykiskt. Kände att jag bara förstör min semester med att vara vaken på nätterna och sova bort dagarna =(. Grät mig till sömns. Hatar det. Ångest.

Idag hade jag bara ätit frukost/lunch innan skoinköpen och sen var vi ashungriga och köpte sallad till middag. Inte så mättande, bara bukfylla ett tag. När han sen åkte hem idag, ca kl 22, så började jag äta turkisk yoghurt med russin, mandlar och kokosflingor. Har ätit två äpplen också och te. Har snart ätit upp 1 liter yoghurt! Ska spy sen. Måste bara äta upp det sista också =(. Fan.

Att det alltid ska gå snett till slut? "Måste" köpa choklad den här veckan också för att jag sett det på extrapris. Så himla typiskt. Och lite annat jag tänkt på.. Måste hetsa det innan juli är slut också, dvs på söndag, för imorn vill jag festa ^^. SUUUUUCK. Jävla skitliv.

Men nästa vecka är det augusti. Ny månad på måndag! Då kommer allt ordna sig. Ingen hets mer! Fantastiskt!
Eller..? Hur var det nu? Funkar det inte med omstarter på måndagar eller nya månader? Återfall, vad är det? Orka.

Så fort jag känner mig lite smalare och det har gått bra med maten ett tag, så sabbar jag det. Så är det alltid.

Vän

Alltså jag har världens snällaste danskompis ;-). Messade honom och klagade på att jag känner mig så ensam och bara vill gå och köpa godis och tröstäta. Då frågade han om jag ville att han skulle komma hit så jag slapp tröstäta haha =).

Usch vilken kamp det har varit inom mig ikväll. Gå och handla eller inte gå och handla? Gå och handla eller inte gå och handla..? USCH!!!!

Nu får jag iaf kvällssällskap framför tv:n. Imorn fm åker jag till mamma, men stannar bara till onsdag em eftersom jag ska dansa på onsdag kväll =).

Eftersom det inte blir godis/choklad idag så har jag faktiskt ätit väldigt bra! Omelett till frukost/lunch, Loka på dejten, och fisk, räkor och ägg till middag.

Just det! Var ute och joggade idag också innan frukost!! 2,5 km =). Känner mig såå duktig haha =D, bara för att jag joggade hela rundan utan att gå. Det tog 16 min =P.

Man mår ju så sjukt mkt bättre när man tränar! Fast det hjälper inte riktigt mot de ensamma kvällarna då förstås...

Glömde väga mig idag ^^. Tänkte på det när jag varit ute och joggat och tänkte att jag skulle göra det då, men så glömde jag det igen. Det där minnet alltså...^^

Vågen!

Haha, glömde skriva det: Jag har trott att jag vägt flera kilo mindre än jag gör i ett halvår!!! Fy fan vilken upptäckt alltså ^^, inte kul. Jag har hela tiden ställt min våg på badrumsmattan när jag vägt mig, men häromdagen tvättade jag badrumsmattorna och var utan matta en morgon när jag skulle väga mig. Vägde mig med vågen på golvet och då visade den 62,8 kg!!!!! Det var i tisdags. Blev helt chockad innan jag fattade att vågen kunde visa olika på golvet och på mattan! Ställde vågen på en matta och då vägde jag typ 58 el 59 el vad det nu var. I fredags vägde jag 61,9 kg med vågen på golvet och typ 57-nånting med vågen på mattan. Suck.

Fattar inte att jag kunnat lura mig själv så många månader! Jag vet ju att jag inte kommer i de kläder jag har kunnat ha när jag verkligen vägt 58-59 kg! Jag har ju tyckt att jag haft väldigt mkt fett för att väga under 60 kg, men det här förklarar ju saken. Jag väger inte under 60 kg... ^^

Usch. Fy fan. Vilken jävla upptäckt alltså. Men jag har inte direkt blivit förtvivlad av upptäckten konstigt nog. Har tagit det ganska lugnt faktiskt. Jag verkar inte bry mig om vikten lika mkt längre. Fast det är sorgligt att jag väger över 60 kg.. Jag bara ska ner under 60 kg, det ska jag! Fast då kan jag ju inte fortsätta äta som jag gör... =/

Jaa, inte vet jag. Men så här "tjock" tänker jag inte vara! Jag vägrar bära runt på allt det här fettet =(. Jag måste börja träna. Jag vill börja träna! Tänk om jag skulle kunna pallra mig ut och springa lite imorn fm. Tänk om...

Suck.

Festlördag och ensam söndagskväll

Jag vill bara träffa T, men jag får inte för mig själv. =((

I fredags kväll träffade jag några vänner på stan på "after work". Trevligt. Igår på dagen träffade jag en kompis och vi blev sminkade (inte så bra tyvärr) på ett ställe. Trevligt. Sen på kvällen drack jag mig full. Ville ju ut och ta vara på sminkningen ;-). Det var typ ingen som ville ut förutom jag och min danskompis, så han kom hit och vi drack en massa drinkar ^^. Sen drog vi ut kl 01 =P. Fulla och glada ;-). Träffade en kille, på dansgolvet tror jag. Han var som en magnet, bjöd på en drink och följde med hem när stället stängde. Har för mig att han cyklade med oss hit iaf haha ^^. Ja, min danskompis sov över... Killen från dansgolvet fick bara mitt nr och cyklade hem sen. Dock hörde han av sig idag och vi ska träffas imorn! Alltså jag ska på dejt! Helt sjukt. Jag vill inte ^^. Jag vill bli sjuk. Usch. Jag vill bara vara med T =((.

T hörde av sig igår igen. Skrev att han inte hade några fler planer för resten av semestern. DÅ passar det att höra av sig. När han inte har något annat att göra, då duger jag. Jag hatar honom. Jag hatar att han inte kan förstå hur det känns. Jag hatar att han inte fattar VAD det är som gör mig arg och ledsen hos honom. Så jävla typiskt honom. Ändå är det bara honom jag vill vara med =(. Det är så jävla svårt för mig! Jag tänker fan inte svara. Jag får gå här och deppa ihop, men jag tänker inte träffa honom på hans jävla villkor. När det passar honom. När han har tråkigt. När jag har tråkigt då!? Vem bryr sig då? Inte han iaf.

Har mått skitdåligt idag. Var asdålig i magen, av all sprit gissar jag. Sen mådde jag riktigt illa nu på kvällen, men har gått över nu. Min danskompis och jag gick upp kl 15 ^^. Usch, jag vet inte hur mkt jag vågar skriva här. Jag vill liksom bara vara med dom jag redan känner. Orkar inte anstränga mig för att lära känna nya! Usch vad jobbigt. =( Men jag måste ju lära känna nya om jag nånsin ska kunna bli kär i någon ny kille =(. Jag är inte kär i min danskompis och kommer inte bli heller, men jag blir ju kåt när någon tar på mig.. Och när man ligger sådär nära i samma säng.. Vi hade inte samlag iaf.

Usch, jag orkar verkligen inte med någon dejt imorn, men jag måste tvinga mig till det =(. Imorn ska jag försöka komma ihåg den tysta minuten för de som dött i Norge. Är kass på att komma ihåg, men jag vill verkligen komma ihåg det. Hoppas man blir påmind på radion. Så hemskt. Stackars alla föräldrar. Tänk att få ett barn ihjälskjutet av en galning. Usch =(.

Trots att jag mått illa idag så har jag ätit för mkt =(. Har inte orkat göra någonting sen min danskompis drog hem efter "frukosten" typ kl 17 ^^. Känner mig så himla ensam. Jag hatar söndagskvällar. Usch. Saknar T så att det gör ont.

Dagens totala

.:Dagens Mat:.
 
  Energi kcal: 1825,42   Energi kJ: 7632,49
  Proteiner: 78,30   Fiber: 13,14
  Kolhydrater: 52,93   Vatten: 1013,83
  Alkohol: 0,00      
 
Fetter:
  Fett: 143,05   Kolesterol: 730,20
  E-mättade: 32,58   Mättade: 74,50
  F-mättade: 12,42      
 
Vitaminer:
  A: 900,36   B1: 0,75
  B2: 0,93   B3: 8,03
  B6: 1,11   B9: 160,26
  B12: 3,68   C: 97,36
  D: 4,02   E: 11,83
 
Mineraler:
  Fosfor: 1200,33   Järn: 5,85
  Kalcium: 580,51   Kalium: 2563,72
  Magnesium: 261,44   Natrium: 2090,12
  Selen: 91,56   Zink: 5,19
 
200Gram Grapefrukt
225Gram Kaffe bryggt
204Gram Gräddfil 12% fett
16Gram Vispgrädde 40% fett
13Gram Kokosfett
8Gram Russin
6Gram Kokosflingor torkade
12Gram Linfrön torkade
11Gram Solrosfrön torkade
14Gram Mandel
200Gram Torskfilé kokt
90Gram Ägg kokt
20Gram Citron
49Gram Avokado
12Gram Smör 80% fett
80Gram Creme Fraiche 28% fett smaksatt
124Gram Gräddfil 12% fett
5Gram Solrosfrön torkade
6Gram Honung
11Gram Mandel
12Gram Vispgrädde 40% fett

Jaha, det här är det jag har ätit idag. Plus lite sallad. Ska räkna ut energin i den också ^^. Jag har inte ätit torsk dock, utan Alaska Pollock men det fanns inte i databasen ^^. En ny smaksatt crème fraiche med 30 % fett fanns inte heller med, så jag tog den med 28 % fetthalt. Ägget och fisken chansade jag på vikten. Fisken vägde ca 200 g fryst, vet inte vad den vägde kokad.

Salladen:
Energi kcal: 204,76   Energi kJ: 850,58
  Proteiner: 3,32   Fiber: 4,74
  Kolhydrater: 13,00   Vatten: 342,82
  Alkohol: 0,00      
 
Fetter:
  Fett: 14,37   Kolesterol: 0,00
  E-mättade: 10,09   Mättade: 2,02
  F-mättade: 1,61      
 
Vitaminer:
  A: 0,00   B1: 0,00
  B2: 0,00   B3: 2,00
  B6: 0,40   B9: 103,82
  B12: 0,00   C: 55,96
  D: 0,00   E: 3,62
 
Mineraler:
  Fosfor: 101,44   Järn: 1,27
  Kalcium: 36,90   Kalium: 696,18
  Magnesium: 35,04   Natrium: 10,34
  Selen: 1,66   Zink: 0,75
 
78Gram Isbergssallat
254Gram Tomat
34Gram Lök gul röd
14Gram Olivolja

Åt kanske en fjärdedel. Då blir det 50 kcal till, till dagens mat. Dock åt jag cocktailtomater (är de sötare än vanliga?) och kruksallad ist för det som står, men det fanns inte i databasen...

Kände mig sugen på nåt efter middagen så då tog jag den där sista gräddfilen med honung och nötter. Idag var jag iaf jäkligt hungrig på em.

Undrar om jag får i mig ungefär 2000 kcal om dagen om jag äter bra och inte hetsäter el nåt.. Det borde väl stämma eftersom jag då ligger ungefär på samma vikt. Men känns ändå som jag äter mer en "vanlig" dag. Nu är det ju semester och jag äter frukost typ kl 12 ^^, och äter inte lika många ggr som under en arbetsdag.

Usch, jag fattar verkligen inte hur folk orkar hålla på och räkna kalorier! Fy farao vilken tid det tar! Asjobbigt. Halva dagen har ju gått åt till att väga och mäta och skriva upp och greja ^^ (okej, lite överdrivet men ändå..).

Kanske blir lite mer te med grädde nu. Isf blir det ca 12 g grädde till ;-). Tänker INTE väga mer nu. Pust.

Kanske ska räkna på min vanliga frukostomelett nångång. Skulle vara intressant att veta hur energirik den är =P.

Jaha, vad kan jag få ut av den här dagen då? Jo, att jag inte kommer gå ner i vikt ^^. Särskilt inte när jag bara sitter på min feta röv framför datorn hela dagarna och sover för lite. Kul konstaterande. Eller inte.

Imorn åker jag till mamma (äntligen), men kommer hem redan på torsdag. Ska förhoppningsvis dansa då. Idag har jag shoppat lite igen =P. Skor, trosor och shorts.

Det var det. Godnatt! (Inte för att jag ska lägga mig än, men ändå).

Dagens frukost

.:Dagens Mat:.
 
  Energi kcal: 797,34   Energi kJ: 3333,64
  Proteiner: 17,77   Fiber: 10,82
  Kolhydrater: 32,42   Vatten: 577,81
  Alkohol: 0,00      
 
Fetter:
  Fett: 64,63   Kolesterol: 89,62
  E-mättade: 9,85   Mättade: 36,39
  F-mättade: 7,03      
 
Vitaminer:
  A: 257,44   B1: 0,30
  B2: 0,29   B3: 2,02
  B6: 0,19   B9: 55,46
  B12: 0,46   C: 78,57
  D: 0,25   E: 4,59
 
Mineraler:
  Fosfor: 372,92   Järn: 2,54
  Kalcium: 296,22   Kalium: 988,68
  Magnesium: 125,54   Natrium: 98,69
  Selen: 4,88   Zink: 2,71
 
200Gram Grapefrukt
225Gram Kaffe bryggt
204Gram Gräddfil 12% fett
16Gram Vispgrädde 40% fett
13Gram Kokosfett
8Gram Russin
6Gram Kokosflingor torkade
12Gram Linfrön torkade
11Gram Solrosfrön torkade
14Gram Mandel

Haha, det där är min frukost! Frukost!! Redan 800 kcal alltså =P. Och det åt jag utan att vara hungrig ^^ (det är ju iofs inget konstigt för mig). Grapefrukten vägde jag inte. Det var iaf en hel blodgrape. Ingen aning om vad den vägde, så 200 g är en vild gissning.

Kan ju nästan garantera att det kommer bli mer mat idag. Men ingen hets! Aldrig mer. ;-)

Ångrar lite av vad jag skrev i mitt förrförra inlägg. Antagligen har dom som kommenterar på Träningslära ganska bra koll på varandra och "psykologin" i kommentarerna.

Jag shoppade lite igår och i förrgår. Inte svårt att förstå att det går att bli shoppingberoende. Jag kan i princip göra det istället för att hetsäta. Det är på något vänster ångestdämpande det med. Eller jag blir liksom glad. Endorfiner av shopping? =P Nä, inte vet jag. Det jag vet är att det ger nån slags lyckokänsla att komma hem och klippa bort reaprislapparna på plaggen (eller sakerna). Ja, jag handlar i princip alltid bara reagrejer.

Men hur miljövänligt är det att shoppa? Inte ett dugg skulle jag säga.

Usch, livet är förjävligt. Är det inte det? Hur fan gör man för att uppskatta de fina, trevliga och roliga sakerna i livet så mkt att det överträffar det negativa? Och hur fan gör man för att komma ut och träna när man saknar en träningskompis?... Suck!

Edit: Glömde skriva att jag vägde 59,1 kg idag, och har en stor fet mage som står ut trots att jag inte åt så mkt igår.

Gårdagens

Gårdagens:

.:Dagens Mat:.
 
  Energi kcal: 1265,28   Energi kJ: 2654,02
  Proteiner: 14,12   Fiber: 3,96
  Kolhydrater: 15,95   Vatten: 214,47
  Alkohol: 0,00      
 
Fetter:
  Fett: 56,74   Kolesterol: 45,04
  E-mättade: 5,58   Mättade: 21,70
  F-mättade: 4,01      
 
Vitaminer:
  A: 133,60   B1: 0,21
  B2: 0,09   B3: 0,89
  B6: 0,14   B9: 9,15
  B12: 0,12   C: 0,45
  D: 0,12   E: 2,69
 
Mineraler:
  Fosfor: 125,89   Järn: 1,28
  Kalcium: 54,83   Kalium: 312,78
  Magnesium: 55,94   Natrium: 19,54
  Selen: 1,09   Zink: 0,98
 
140Gram Turkisk yoghurt, ekologisk
7Gram Russin
18Gram Mandel
8Gram Solrosfrön torkade
4Gram Linfrön torkade
6Gram Kokosflingor torkade
192Gram Kaffe bryggt
8Gram Kokosfett
20Gram Vispgrädde 40% fett
105Gram Blandade salta nötter
20Gram Vispgrädde 40% fett


Det där åt jag igår. Vitaminer och mineraler och sånt stämmer inte eftersom jag har lagt till egna livsmedel med endast kalorier. Det saknas innehåll på turkisk yoghurt, mandlar och blandade salta nötter. Stört att nötter och mandlar inte finns med i slv:s livsmedelsdatabas!?

Usch, det är ju värdelöst att hålla på och väga och mäta! Tar aslång tid och jag orkar absolut inte göra det på en hel maträtt med en massa olika ingredienser. Synd, för det skulle vara intressant att veta lite mer exakt vad jag stoppar i mig.

Det är ju helt galet att jag fick i mig över 1000 kcal när jag bara åt frukost och sen lite nötter och te! Jag lär ju få i mig sjukt mkt energi när jag äter som jag brukar ^^. Frukost, lunch, mellanmål och middag. Alla måltider feta. Haha, jag borde verkligen orka väga allt under en arbetsdag nångång...

Jag var iaf inte hungrig igår så jag hade eg kunnat vara utan mat. Jag är inte hungrig idag heller (hittills), men jag har ändå ätit (antagligen en jävligt energirik) frukost. Ska nog lägga in den i MinMat också, nu när jag ändå ansträngt mig och vägt allt. Tycker dock att MinMat saknar väldigt mkt =/. Men men, jag får väl vara glad för att det finns något gratis.

Utkast: Juli 17, 2011

Jag tar mig inte tid att blogga längre. Eller rättare sagt, jag kommer inte över det stora motståndet att "ta tag i det" =(. Jag vill ju eg. Det är mkt jag vill. Idag ville jag gå på stan, ändå kom jag inte iväg förrän en halvtimme innan butikerna stängde. Men jag får väl vara glad för det, att jag kom iväg åtminstone ^^. Suck.

Har hetsätit tre ggr hittills den här veckan. Sista ggn idag. Jag vill inte mer. Från och med imorgon (idag, kl är ju över tolv) vill jag äta bra. Jag måste undvika att köpa hem godis och glass och sånt. Jag klarar inte av det ensam. Inte bröd heller. Jag borde nog hålla mig till strikt LCHF. Då hetsäter jag ju inte. Frågan är varför jag känner att jag vill köpa "bara lite" naturgodis till kvällarna? Jag måste liksom ha något då. Något att trösta mig med i min ensamhet? Jag borde välja att umgås med någon istället! Jag väljer fel!! Suck.

Nu sitter jag och läser på Träningslära. Läser inläggsserien "Taubes skitsnack" och alla kommentarer. Fan vilken tid det tar för mig. Jag har läst nästan hela dagen idag och igår och även flera timmar innan jag åkte till mamma förra ggn. Ändå har jag bara nu precis börjat på del 5. Jag har svårt att hålla koncentrationen uppe, trots att jag tycker att det är jätteintressant, och jag läser ganska långsamt (tror jag).

Ju mer jag lär känna någon desto fler brister hittar jag (självklart?). Även med personer på nätet. Kostdoktorn (var?) lite av en idol, likaså JG. Kostdoktorn ser (ju) bra ut också och är charmig =P, JG har jag aldrig träffat men jag tror att han är en sån typ jag önskar mig till partner ^^. Haha, känns pinsamt att skriva, men vem bryr sig eg förutom jag? JG verkar ha ett Aspergerdrag som jag också har, det att gräva ner sig i/haka upp sig på detaljer istället för att se helheten (därmed inte sagt att han har Asperger eller ens säkert det draget!). Jag tror att jag behöver en partner som är lik mig på den punkten. Det kanske skulle göra så att han tålde mig och mitt tjafs. Förståelse, och helst även intresse, för -vad ska jag kalla det- mina ofta förtvivlade försök att diskutera saker in i minsta detalj. T orkade inte det. Ingen har orkat hittills.

Usch, jag är för trött nu för att kunna formulera mig alls. Jag får inte fram det jag tänker. Eller snarare det jag tänkt tidigare. Nu tänker jag inte alls. Jag orkar inte samla tankarna längre.

Idag har jag shoppat lite. Den där sista halvtimmen hittade jag faktiskt lite grejer ;-). Två linnen, tränings"cykelbyxor" (heter det så fortfarande?) och en kjol. Imorn vill jag titta på, och helst köpa, skor! =P

Jag har faktiskt tvättat nu ikväll också! Och diskat! Har tänkt åka till mamma i två dagar nu men har skjutit på det för att få hetsäta "färdigt". Men imorn, imorn ska jag fanimej åka hemhem. Sola, bada och träna vill jag göra! Och det blir inte gjort här i stan. Har jag skrivit att jag var ute och joggade och gick 5 km senast jag var hos mamma? =) Nu har jag ju bestämt med min arbetsterapeut att jag skulle träna två ggr i veckan till jag träffar henne igen i augusti, och det har jag ju inte gjort ^^. Men jag försöker iaf och det är väl huvudsaken. Eller ja, det kanske det inte är, men jag kan ju inte göra mer än att försöka ta tag i det. Det har liksom inte gått tidigare. Tänkte gå ut och jogga 20 min idag tex. men det har inte gått. Jag kommer inte ut, det går inte. Jag tänker och tänker och tänker att jag SKA göra det, men jag gör det inte! Jag saknar liksom förmågan mellan tanke och handling. Helt stört, jag vet =(, men så är det.

Jo, just det. Jag glömde skriva vad jag stör mig på hos Kostdoktorn och JG.. Det är förståelsen för den andra! Kostdoktorn borde väl som läkare känna igen Autistiska drag/svårigheter, acceptera det och ändra sitt sätt att vara mot den personen? JG å sin sida tycker jag borde förstå att bl a Kostdoktorn inte tycker att samma saker är relevanta som JG tycker är relevanta tex. JG är ju så jävla smart så han kan väl vara lite psykolog och analysera sitt och andras beteende också? Sen så är väl hela bunten som diskuterar där (de flesta iaf) män, och män är kanske generellt inte så ödmjuka? Jag vet inte... men de verkar ha jävligt svårt att "erkänna" att någon annan har rätt, eller åtminstone "erkänna" att det dom sagt kanske inte är så jävla självklart som dom själva tycker. Jaja, jag vet inte. Jag stör mig på män iaf, har alltid gjort ;-). Och kvinnor också för den delen. Människor i allmänhet kanske jag ska säga =P. Jao, jag har sagt det förr. ;-)

Ändå kan jag älska så att det gör ont. Ja, människor. Är inte det väldigt konstigt?

T hörde förresten av sig sent igår kväll. Han skrev att han saknade mig och tänkte på mig. Jag har skickat flera sms och mms till honom de senaste veckorna. Han har inte svarat då, antagligen för att jag sagt så många gånger att jag inte orkar med någon kontakt med honom. Det jag inte fattar att han inte fattar är att det jag irriterar mig över och är just det jag blir så arg, ledsen och frustrerad över, är att han inte svarar när jag vill att han ska svara, men hör av sig när jag inte vill att han ska höra av sig!! Att han hör av sig på sina villkor, men inte på mina. Åh, finns det något mer frustrerande än att inte få en person att fatta hur man känner och tänker och vad man vill!? Och att en person inte bryr sig om något som JAG tycker är väldigt viktigt! Jag kommer fan dö just p g a det. Jag kommer dö av förtvivlan. Den värsta jävla död jag kan tänka mig. Kul.

Iaf så älskar jag T, saknar honom så att det gör ont och önskar att vi kunde träffas. ♥
(Framgick det av det jag skrev innan? Inte det? haha ;-))

Godnatt!

Hets och semester

Jag hetsåt tre gånger förra veckan, eller eg fyra (en kväll två ggr). Hetsåt tre kvällar veckan innan dess också. Kan det ha att göra med att jag inte är lika strikt med LCHF längre? Eller är det bara psykiskt? Mår jag sämre? Har jag haft mkt "måsten". Osäkerhet och ångest inför helger och nu semester? Ingen aning.

Den här helgen har jag iaf gått ner två kilo! Fast idag har jag nog gått upp allt igen ^^. Borde stanna hos mamma hela semestern. Åkte dit i fredags efter jobbet. Simmade mkt i lördags och igår åkte jag hem igen och dansade i några timmar. Har ätit bra också. Blir så automatiskt hos mamma nu för tiden. När mina syskon och deras barn är där så brukar vi grilla på kvällen. Då blir det en köttbit, kanske halloumi, sås och sallad och lite rött vin. Till frukost äter jag ägg i någon form med ost, eller som den här helgen, lax till. Sen lunch blir också nåt LCHF-aktigt. De andra kanske äter pasta eller annat, men jag, mamma och min syster skippar kolhydraterna och äter ngt annat ist.

Med andra ord blir det både nyttig mat (och inte så mkt) och mer träning/motion än vanligt hos mamma. Skulle jag vara hos henne mina fyra semesterveckor nu så skulle jag nog bli smal (ja, eller iaf bli av med en del av mitt jävla magfett!). Vägde 59,9 kg i fredags morse och imorse vägde jag 57,5 kg! Dock var jag dålig i magen idag och även igår... Tyvärr kan väl det ha en stor del i det hela ^^.

Nu när jag är hemma hos mig äter jag för mkt =/. Har inte hetsätit, men äter för mkt. Det är väl det enda jag har att roa mig med. Att trösta mig med i min ensamhet =(. Suck.

Förstår mig inte på min jävla mage heller =(. Kan det vara att jag ätit ganska mkt frukt de senaste dagarna? Och naturell yoghurt? Inte fan vet jag. Jag vet ingenting och förstår ingenting och hatar allting. Typ. ^^

Tog en jävla muffins på fika på jobbet i onsdags. Det skulle jag aldrig ha gjort. Jag brukar ju inte göra det, men nu har jag blivit så förslappad de senaste veckorna, så jag verkar strunta i att hålla mig till bra mat. Direkt när jag började äta den så kände jag att jag tog "fel" muffins. Jag hade velat ha en annan, eller en annan kaka som också fanns. Mina "tvångstankar" sa att jag var tvungen att åka och köpa den sorten jag inte åt och den kakan jag inte åt, senare. Jag gjorde aldrig det, men jag har fortfarande, snart en vecka senare, tankar på att jag ska köpa muffinsen och kakan någon dag =/. Inte för att hetsäta det, utan äta det för att det ska "kännas rätt".

Jag tror det är samma egenskap som att jag grämer mig över saker i evinnerlig tid. Känslan försvinner inte! Den blir svagare och svagare med åren, men det sitter i som satan och vägrar släppa taget. Nu kommer väl inte den här "jag åt fel sak"- känslan sitta i flera år om jag inte rättar till det med att äta det som saknas, men säkert i flera veckor iaf =(.

Dessutom var den där jävla muffinsen jag åt på jobbet torr och inte ens god. Varför tar jag sånt som jag ändå bara ångrar sen!?!?!? Jag VET ju att jag oftast ångrar mig! Jag tycker inte sötsaker och bakverk är särskilt gott längre (faktiskt! tack vare LCHF?). Ändå glömmer jag det. Jag glömmer också att jag inte kan ha vissa saker hemma och att jag fortfarande tappar kontrollen och överäter eller hetsäter om jag äter sån skit. Varför inte bara skippa det då? Det är inte livsnödvändigt att kunna "fika"!!!! Det är för fan inte ens hälsosamt!!!! Jag mår dåligt av det, jag vill inte ha det och det är inte ens gott, men ändå är det svårt att stå emot. Det har blivit så socialt "normalt" i vårt samhälle, att det blir onormalt att inte äta onyttiga saker! Det är ju helt sjukt egentligen. Usch.

Godnatt.