Varför finns det inga killar som vill ha s...

Varför finns det inga killar som vill ha sex med mig som jag vill ha sex med??? Jag hatar det här värdelösa livet. Varför är inte killen på jobbet intresserad av att träffa mig ens? Jag hatar honom. Hatar allt. :-(


Semester

Okej, jag får väl ge mig =(.
Killen på jobbet verkar verkligen inte intresserad. Suck.

Jag inbillar mig att jag nästan kan se magrutor på mig själv =P. Hur jag kan tro det förstår jag inte, fettet är ju ivägen! Men det peppar mig att börja träna. Har ganska många dagar gjort lite hemmaträning. Oftast efter att S och jag varit ute och joggat. 20 vanliga situps, 20 sneda, 20 "kissande hunden" för varje ben, 10 armhävningar på knäna.

Ska sätta upp armhävningsmål till typ sista augusti. Fråga är vad jag ska våga sätta som mål haha. En eller två =P. Alltså riktiga på fötterna då... Kan ingen i dagsläget ^^.

Jag har blivit så träningsinspirerad. Tycker det är snyggt med muskler.. Förut ville jag ju gå ner till kanske 53 kilo. Det vill jag eg fortfarande. Men det går ju inte ihop med att jag vill bygga muskler också =/.

Hmm... Att gå ner till 53 kg är ganska orealistiskt. Särskilt med min hetsätningsproblematik ^^. Vågar inte svälta mig längre. Vågar inte banta. Vågar inte vara hungrig =/. VILL bli av med hetsätningen. Jag MÅSTE det. Jag KAN INTE fortsätta att förstöra mina tänder!!

Men en snygg muskulös kropp (lagom), med lite fett... det skulle vara något ;-). Tyvärr innefattar det ju hård styrketräning... inte min starka sida. =/
Jag kör mina fjuttiga hemma-situps och hoppas på magrutor, haha. Jaja, får väl se om jag kan få med S att börja träna på gym el nåt.

Skadade vänster vrist i midsomras =/. Tror att det var för att jag sprang i mina "barfotaskor", aquasocks, utan dämpning på asfalt. Inte bra. Vristen har varit svullen ända till nu!!! Typ idag är väl första dagen den inte verkar svullen. Så ja, idag var S och jag ute och joggade lite igen =). Och just det, sen åkte vi och badade på sena eftermiddagen!! Simmade en del iaf och det var såå skönt! Varmt!

Jag har semester nu. Idag var eg första semesterdagen. Men jag ska jobba igen imorn ^^. Har en del kvar jag verkligen skulle behöva göra. Hoppas jag hinner det imorn och att jag kan vara ledig sen.

Inget planerat för semestern, och ingen arbetskollega att flörta med.... Fy satan vad tråkigt.

Vi träffades ute i lördags. Pratade i kanske en kvart - tjugo min. Precis innan stället stängde. Jag gav honom en kram när vi skiljdes åt. Han har fortf inte skrivit något på FB. Han kan verkligen inte vara intresserad =((. Usch. Vet inte vad jag ska göra. Ska jag fortsätta att vara "på", eller ska jag skita i honom nu? =(

Nu måste jag verkligen försöka komma isäng. Godnatt.

Just det, jag hetsåt igår. Och i förrgår tror jag. Tror jag hetsätit tre ggr förra veckan... el mer.. kommer inte ihåg. Idag har jag iaf lyckats att inte hetsäta och till och med laga mat ^^.
Var på uselt humör idag. Och är sugen på att hetsäta nu.. Undrar om det är PMS? Jag tycker jag börjar urskilja ett mönster... Suck.

En jävla skitfilm =(

Har sett världens sorgligaste film. Jävla skitfilm!
Revolutionary road.

Har hetsätit idag. Vad tog det? Drygt två veckor? Typ två och en halv. Bra gjort? Ja, visst.
Men det är ändå skit när det väl händer.

Jävla skitliv.

Jävla skit!

Jävla skit!!!
Jag och S var ute en sväng idag också.. Vi stod och kramades en bit från mig för att vi skulle skiljas åt. Tror ni inte att killen jag är intresserad av på jobbet, kommer förbicyklandes asfull med nån tjej =((((.

Blöh. Kommer väl ta tio år innan jag blir kär i nån igen.

Godnatt.