Snälla gud, låt mig slippa vakna imorgon!

Jag förstår inte hur jag lyckats vara tillsammans med en sån elak människa som T. Eller är han 'bara' otroligt korkad?? Han borde veta precis vad som får mig att må dåligt. Att bli fruktansvärt ledsen. Förtvivlad. Vad som får mig att gråta och gråta och gråta och känna mig otröstlig. Jag kan inte förklara det riktigt. Jag står inte ut med att han inte svarar på mina frågor eller mina sms. När han har saker att göra, när han är hemma hos sina föräldrar som nu i påskhelgen, då har han "fullt upp" och har inte ens tid att svara på ett sms. Inte förrän jag börjar tjata om svar. Jag hatar det.

När han däremot är ensam DÅ skickar HAN sms till mig och förväntar sig minsann svar! Svarar jag inte då så undrar han om jag är sur! Jag står inte ut med att han bara hör av sig när HAN har tid och lust, men skiter i mig totalt när jag vill ha kontakt med honom. Då ignorerar han mig fullständigt. Det känns ungefär som om jag håller på att drunkna och viftar och skriker på hjälp precis framför honom, men han bara vänder sig om och stoppar i hörlurar i öronen och går därifrån!! Jag tycker att det är så jävla elakt! Grejen är att han gör om det också. Gång på gång på gång. Varje vecka. Hur kan man göra så när man vet att personen man gör det mot blir fruktansvärt ledsen, förtvivlad? Han är som en sten. Kall och oberörd. Han känns inte mänsklig. Usch, det är hemskt.

Jag önskar att jag aldrig hade träffat honom. Jag önskar att jag kunde radera de senaste två åren ur mitt liv.

Han vill inte vara tillsammans med mig. När jag var hos honom senast så sa han att han kunde tänka sig att träffa mig igen, men det skulle inte vara något regelbundet isf och inte för att bli tillsammans igen. Ändå sms:ar han redan veckan efter och undrar om jag vill ses den helgen eller påskhelgen!? Sen när jag vill träffa honom på påskhelgen så svarar han inte om han vill följa med till mamma, inte förrän någon dag innan helgen messar han att han ska hem till sina föräldrar. Varför gör han så? Varför vill han göra mig så illa? Klart som fan att jag blir ledsen då. Jätteledsen. Sen har han inte tid att svara på sms, men han har tid att skriva egna sms om vad han gör!? Han ignorerar det jag skriver, som om han inte ens fått sms:et, men skickar ett eget och skriver om ngt helt annat!!? Jag förstår det inte. Hur fan kan han göra så??

Idag sms:ade han och frågade om jag ville att han skulle komma till mig! Vad fan tror han!?!??! Det är valborgsmässoafton imorn!! Klart som fan att jag planerat något då!!!!!! Och han messar dagen innan!?!??!? Jag hade ju mer än nånting annat velat vara med honom den här helgen egentligen. Nu har jag verkligen försökt att tvinga mig själv att hitta på något annat för att inte fortsätta att vara destruktiv och leva för en kille som inte vill ha mig, och så messar han och gör mig förtvivlad. Förtvivlad för att jag hade en chans att få vara med honom, det som jag ville mest av allt, men nu har sumpat genom att boka upp mig på annat. Förtvivlad för att han är så dum som inte kan tänka längre än näsan räcker. Förtvivlad för att han alltid tänker på saker i sista sekunden. Han hade säkert inte en aning om att det var valborgsmässoafton i helgen ens! Inte förrän idag kom han väl på det och insåg att han inte hade något att göra.. Och DÅ duger det att vara med mig. Jag hatar honom. Jag avskyr honom.

Hur är det möjligt att älska någon man hatar????? Hur kan man vara så elak mot sig själv? Varför kan jag inte välja vem jag ska vara kär i? Varför måste mitt liv vara ett helvete? Hur kan T vara så fruktansvärt elak mot mig?

Ikväll har jag gråtit och gråtit och gråtit. Jag har känt mig så otroligt ensam. Jag skulle ha gått på bio med en kompis ikväll. Jag kunde ha gått ut och träffat en annan kompis. Men jag bara grät. Jag ville ingenting förutom att få träffa T. Jag önskade att han skulle komma. Komma och trösta mig. Jag kände mig så ensam och ändå valde jag att fortsätta vara ensam trots att jag hade möjligheten att inte vara det. Men jag ville ju träffa T!! Inte nån annan!! Jag kunde inte sluta gråta. Jag grät medan jag åt middag! Det finns inget värre. Jag stod inte ut. Satte på TV:n tillslut och började kolla på Talang och sen en film. Då slutade jag gråta och kunde ägna tankarna åt filmen ist.

Fy fan vilken jävla skitkväll. Så fort jag tänker på T börjar jag gråta. Fy fan vad jag hatar honom. Hur kan han ignorera mig i en vecka och sen fråga om jag vill träffas när HAN inser att han inte har något bättre för sig?? Jag skickade ett sms ikväll när jag var så ledsen och skrev att jag inte fattar hur han kan göra så och att jag var jätteledsen. Han svarade naturligtvis inte. Det minsta han kan göra då är väl att ringa upp och trösta mig åtminstone?????? Hur har han samvete att bara förstöra min kväll och sedan skita i mig?? Han tar noll ansvar för sina handlingar. Jag avskyr det. Jag avskyr sådana människor. Hur kan man vara så elak?

Jag hatar honom! Jag vägrar älska honom mer. Jag vägrar vara kär i honom. Hur fan kan jag vara det när han är en sån jävla idiot? När han får mig att må så himla dåligt och sen bara skiter i det? Hur fan kan man leva med att göra en annan människa så illa?? Jag KAN INTE fatta det! Jag ångrar mig ju iaf när jag har varit elak. Jag får dåligt samvete! Jag ber om förlåtelse! Han bryr sig inte. Han är fan inte mänsklig. Är man inte psykopat när man är sådär känslokall? När man bara kan köra över andra utan att bry sig ett skit? Det är vidrigt. Det finns inget värre.

Jag är så ledsen. Jag vill inte vakna mer. Jag vill inte vakna imorgon. Snälla gud, låt mig slippa vakna imorgon!!

Hej!

Om du känner mig IRL kanske du kan sluta läsa min blogg från och med nu? Tack.

I förrgår när jag kom hem till mamma fick jag veta att mina syskon och deras respektive letat upp den här bloggen och läst i hemlighet! Jag började gråta. Min bror sa att inte förrän då fattade han att det jag skrivit här är privat, att han inte borde ha läst.

För mig är det självklart. Uppenbart. Det mesta är väl sådant jag inte sagt till någon och aldrig skulle vilja göra heller. Det mest privata. Sånt man inte pratar om? De flesta håller väl en del saker för sig själva??

Jag kände mig så utlämnad. Usch. Det var hemskt. Vidrigt. Jag saknade T. Just då önskade jag att T var med, önskade att han var där så mkt att jag kunde dö. Han är trygghet. Han är den som känner mig bäst, och han har ju också läst bloggen förut. Men nu var jag ensam. USCH. Fyra personer, den närmaste familjen, har läst saker jag aldrig någonsin hade velat att de skulle få reda på. Dessutom har de gjort det i hemlighet, när de vetat att jag inte ville det. Min syster har frågat om adressen hit flera ggr, men jag har sagt att den här bloggen är hemlig. Jag vill inte att de ska läsa! Jag vill kunna skriva vad som helst här. Vad som helst utan att behöva skämmas, få dåligt samvete, el något annat. När jag fick reda på att de läst här kändes det som att det sista jag hade togs ifrån mig. T har lämnat mig och nu har jag inte ens min egen blogg kvar längre. Allt raseras liksom. Eller det sista jag hade kvar raseras..

Nu har dom dock lovat att inte gå in här och läsa längre, så jag får väl försöka lite på det bara... Jag vill inte sluta skriva. Vad ska jag annars göra när jag mår dåligt!? Då tar jag livet av mig. Visst, det är mitt eget fel. Jag har t o m sagt att jag har en hemlig blogg. Det är naturligtvis inte svårt att söka efter den om man vet att den finns. Skriver man saker på internet så får man skylla sig själv om det sprids eller "fel" personer läser det. Ville jag hålla det helt för mig själv är naturligtvis en vanlig dagbok bättre. Men hur skulle jag då få den feedback jag får av er som ändå läser? Ni som är i samma sits? Jag har fått så otroligt mkt tillbaka av att skriva här!! Jag hittar andra i liknande situation, och ni hittar mig.. så är det ju.

Jag tycker att mina syskon istället borde ha något slags samvete som säger ifrån! Skriver jag något jag inte vill att dom ska läsa, varför då leta efter det? Varför kan jag inte få skriva här ifred. Kan dom inte läsa sig till att den här bloggen är viktig för mig? Att den betyder väldigt mkt för mig? Kunde dom inte läsa sig till att det som står här är privat?? Väldigt privat.

Jag kan väl förstå att dom är oroliga, men ingen har ringt och frågat hur det är, istället har de "bara" läst här!? Vad hjälper det mig, eller dom? Om jag hade tagit livet av mig nån av alla de gånger jag faktiskt velat göra det? Hade det känts bra då att läsa här utan att göra något? Utan att ens ringa? Jag kan inte förstå det. Jag kan förstå att man inte vet vad man ska göra, men att läsa i hemlighet något som är så privat? Nej.

Min bror avslöjade att han hittat min blogg just för att han tyckte att det kändes dumt att hålla det hemligt, att inte berätta. Han ångrade inte att han berättade det, men han ångrade att han hade letat upp den från början (eftersom jag blev så ledsen). Han är rädd att han förstört något, något som var/är viktigt för mig.. Och det är ju precis så det känns =(.

Jag ringde till T sen på kvällen. Grät och sa väl ungefär samma saker som jag gjorde när jag fick reda på att han hittat och läst här. Han var snäll som pratade med mig då iaf. Jag var så himla ledsen och han förstod och lyssnade. Han sa att jag var lika ledsen när han läst min blogg. Jag visste inte hur jag skulle lösa det då heller. Kunde jag fortsätta skriva? Eller skulle jag vara tvungen att sluta? Skaffa en ny blogg? Jag kunde ju be honom sluta läsa, dock höll han inte det helt, han lästa några gånger efter det ändå =/. Jag litar inte på folk. Min bror tror jag att jag kan lita på, men jag litar inte på min syster och inte på min brors fru.

Jag får väl helt enkelt försöka tänka att jag får skriva vad jag vill och läser dom här fast dom inte får så är det deras problem. Tyvärr blir det ju mitt problem också när dom vet saker jag inte vill att dom ska veta =/. Usch, det är inte lätt. Jag vill inte sluta skriva. Det är min enda tröst när det är som svårast. När jag inte står ut, när den enda jag vill prata med är T, när jag är helt ensam, ensammast på jorden.'

Jag måste sluta skriva nu och gå och lägga mig. Mamma försöker sova här och vi ska upp tidigt imorn. Har åkt till Sthlm för att hälsa på min farmor imorgon. Sover hos systers familj i natt. Måste bara skriva att i bilen på vägen upp fick jag med min syster på att äta så lite kolhydrater som möjligt under ett år, fram till nästa påsk. Alltså LCHF. Jag hoppas och tror att hennes cancer iaf avstannar lite och att hon kanske får leva lite längre än om hon äter mkt kolhydrater. Hon sa att hon gick med på det om jag lovade att inte hetsäta och spy mer. Först sa jag nej. Dels tycker jag det är ett vansinnigt vad eftersom det handlar om hennes LIV! Tycker hon att hon kan dö om jag fortsätter ha bulimi?? Dels tänkte jag att det är omöjligt, jag kan inte lova att aldrig mer hetsäta. Men sen sa jag ändå ja. Jag vill att hon ska bli frisk, om inte det går så måste hon iaf leva så länge till det bara är möljligt! Därför får jag "helt enkelt" lägga av med att spy nu. Det finns inget alternativ.

Det kommer inte bli lätt. Det kanske inte ens går. Men nu känns det som jag sätter ett liv på spel. Tänk om min syster skulle kunna bli frisk på LCHF-kost och jag sabbar det med att hetsäta!?!??! Jag gör vad som helst för att hon ska bli frisk. Jag skulle ta över hennes cancer om jag kunde. Att sluta hetsäta är det minsta jag kan göra. LCHF ska hjälpa mig. Kanske också den här bloggen..

Jag önskar att vi alla kunde hitta en väg ur detta elände. En väg som inte var så fruktansvärt svår.
Kram och godnatt! ♥


Jag är så ledsen

Jaha, nu har jag spytt, tvättat toaletten, tandtrådat tänderna, druckit Resorb, sköljt munnen med fluorskölj, diskat veckans disk och torkat av alla smulor och skit överallt. Två timmar kvar på det här dygnet.. Lika bra att baka scones och äta upp resten av godiset och chokladen då?!?!?!? Jag orkar fan inte leva längre. Jag bara gråter. Det gör så ont. Jag är så olycklig.
Jag önskar att T kunde rädda mig, men han kommer aldrig rädda mig mer. Jag är ensam. Ensam i helvetet. Jag vill inte finnas här! Jag vill bort! Bort bort bort! Jag lyssnar på Hoffmaestro. Jag älskar Hoffmaestro. Jag vill dö nu, dö till musiken. Kan jag inte få göra det? Kan jag inte bara göra det nu? Bara sådär, av mig själv. Jag orkar inte mer. Jag hatar livet. Livet är inte roligt. Det är vår! Bästa årstiden. Solen skiner. Det är härligt varmt. Men jag är inte glad. Jag är olycklig.
Jag hatar att gråta ensam. Att vara förtvivlad och gråta och vara ensam. Då är det bättre att hetsäta. Tusen ggr bättre. Jag är så ledsen!! Jag är så ledsen så ledsen så ledsen. Varför vill ingen trösta mig. Varför måste jag alltid vara ensam? Varför vill ingen vara med mig? Det enda jag har att vända mig till är bloggen. Det är förjävligt. Det är så sorgligt allting. Varför kan jag inte bara vara glad och lycklig istället? Jag vill bara ha kärlek. Om T visste hur ledsen jag var nu, skulle han inte komma och trösta mig då? Nej, det skulle han inte.
Jag ska till min kompis som fått barn, imorn. Men jag vill inte. Jag vill inte jag vill inte jag vill inte!!!! Jag har ingen lust!! Jag vill bara gråta!!! Jag orkar inte låtsas vara glad. Jag orkar inte! Jag orkar inte låtsas vara glad hela påsken, men känna mig så otroligt ensam och ledsen. Jag vill inte! Jag vill dö. Jag vill dö nu på våren. Jag älskar våren. Jag ska åka iväg och dansa, jag ska göra roliga grejer, jag har planer, men det hjälper inte! För jag orkar inte leva till dess!!!!!! Jag vill inte vara med om de här fruktansvärda ensamma dagarna emellan!!!!! Jag hatar att vara ledig! Jag avskyr det! Jag vill inte ha någon semester. Jag vill jobba ihjäl mig. På jobbet har jag iaf sällskap. Där är jag inte helt jävla ensam. Usch, varför är livet så svårt? Varför är jag som jag är???? Varför? Jag vill inte. Om nån bara kunde förstå mig och tycka om mig ändå. Om någon kunde tycka om mig ändå.
Jag hatar att blogga och gråta. Att gråta och gråta och gråta. Då är det bättre att äta. Att äta och förtränga allt för stunden. FÖR JAG ORKAR INTE MER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men ingen hör mig. Jag är så ledsen.

Ensamhet och hat

Nån som länkade till min blogg i söndags? Hade 91 unika besökare här då! Brukar vara runt 50 per dag annars.
Jag är dum i huvudet. Att planera att vara hemma ensam på skärtorsdagen.. varför gör jag så? Jag känner mig fruktansvärt ensam. Jag saknar T så att det gör ont. Det känns som alla andra umgås med sina nära och kära, och här sitter jag och hetsäter och spyr. Kul. Kul liv.
Jag gråter. Gråter över allt möjligt. Jag tänker för mkt. Jag tänker och tänker och tänker. Jag avskyr att tänka. Jag mår så jävla dåligt av det. Jag tänker fan på allt. Fast ändå är jag dum i huvudet. Jag tänker inte på rätt sätt. Jag tänker på fel sätt. Jag tänker så att jag mår dåligt.
Mamma tyckte att jag skulle komma hem ikväll, mina syskon har kommit, men jag vill inte. Jag både vill och inte vill. Det är naturligtvis värre att vara här ensam. Det är vidrigt. Det finns inget värre! Jag hatar mig själv. Jag avskyr mig själv. Det är så mkt jag vill skriva. Jag vill skriva ner alla mina jävla tankar!! Men jag orkar inte. Hur fan orkar man?
Jag måste väl börja ta Concerta igen, men jag vill inte. Jag vill inte ha hög puls och hjärtklappning. Det är obehagligt! Jag vill för fan kunna anstränga mig utan obehag! Men jag vill också kunna leva utan att hetsäta... I mitt liv verkar det vara en paradox. Jag är inte gjord för att leva. Jag vill ha barn! Jag vill ha en familj! Jag vill ha en pojkvän, en man, någon att älska och ha sex med varje dag! Jag vill ha någon som älskar mig över allt annat på jorden. Men det är ingen som gör. Ingen kommer någonsin att göra det för jag är elak. Jag är en vidrig människa som ingen vill vara med. Varför är det så? Varför måste jag finnas? Varför kan jag inte leva som jag lär? Varför måste jag hetsäta? Hur fan kunde jag drabbas av bulimi?? Jag förstår inte. Jag förstår inte! Jag förstår ingenting!
Jag hatar sjukvården. Jag avskyr den. Det är sjukvården som har gett mig bulimi och det är sjukvården som gör att min syster dör i cancer. Det är lätt att skylla på någon annan. Mkt lättare än att ta någon ansvar själv. Jag vågar inte ta ansvar för någonting, och jag avskyr människor som inte tar ansvar för vad de säger och gör. Jag är en sån som jag hatar. Hur blir jag en sån jag älskar? Hur blir jag som jag vill vara? Jag verkar vara oförmögen till allt jag egentligen vill. Kul. Kul liv.

Usch vad jag mår illa! Gjorde det igår ock...

Usch vad jag mår illa! Gjorde det igår också. Är övermätt hela tiden. Är inte sugen på godis. Har över halva påskägget kvar som vi fick av vår chef i måndags! Orkar inte hetsäta ikväll igen, men kommer göra det ändå. Nu när jag vant mig vid LCHF tycker jag att allt annat inte smakar gott längre! Helt sjukt faktiskt. Äter bröd tex, men tycker inte det är gott längre. Inte heller godiset. Knäppt. Jag hetsäter verkligen i onödan nu. Varför!? Varför gör jag så mot mig själv? :( Igår var jag iaf och dansade och det var jättekul! Tur att jag kom iväg, annars hade jag deppat ihop den här veckan. Jag vill slippa påsken. Jag vill inte ha mer godis nu! Men hemma hos mamma kommer alla snaska på godis och skit. Usch! Jag vill hetsäta en sista ggn idag. Sedan aldrig mer!! Men jag vet att det inte funkar så :(. Jag vill ha en pojkvän! Jag hatar att vara ensam. Jag älskar att älska! :) Solen skiner iaf, jag älskar solen! :) Om jag överlever den här dagen, kan jag få slippa godis då?


Hetsen tillbaka.

Vettigt att köpa 1,5 kg choklad, bröd och göra tonfiskröra, äta allt och sen spy upp det.. eller inte. SUCK fan och helvete! Dessutom tar det minst två dagar (kvällar) att äta upp allt också och jag har redan hetsätit i söndags och igår. Orka. ORKAAAAAA!
Jävla förbannade skitliv!!!!!!!!

Förjävlig kväll.

Jag vill bli smal. Lika smal som Kenza. Blir jag lycklig då? Antagligen inte, nej. Jag vill ha en familj. Jag vill bara ha en familj! Om jag bara hade behållit det där barnet. Då hade jag haft en familj nu. Kanske delad, men ändå. Varje gång jag tänker på det kommer gråten. Jag känner mig så ensam. Vem bryr sig? Inte T iallafall. Den enda jag vill ska bry sig om mig..
Varför är allt så svårt? Jag vill också vara lycklig. Lika lycklig som Kenza.. Varför läser jag hennes blogg? Jag vet inte. Hon är så jävla lyckad. Nästan perfekt. Tänk att vara som hon. Att få saker gjorda. Kunna ta tag i saker. Göra det man vill. VILJA saker. Veta vad man vill. Ha en pojkvän. Ha en pojkvän! Ha vänner. Umgås med sina vänner. Älska de man har omkring sig. Uppskatta livet. Suck.'
Jag köpte fyra frallor och två små godispåsar. Jag har ätit naturgodiset och halva det vanliga plus två av frallorna. Dricker saft och te. Jag är full i magen. Redan! DET är iaf positivt. Det är inte de gamla vanliga kassarna med mat vid en hetsätning längre...^^ Det kanske finns små positiva detaljer t o m i helvetet! Helt förbannat jävla otroligt. Nu måste jag få i mig det sista och spy, för imorgon är det måndag, tack och lov. Äntligen jobb. Äntligen lite paus från mig själv och mina plågande tankar.
Usch, fast helst hoppas jag att jag slipper vakna imorgon. Jag tål inte ensamheten. Jag klarar mig inte ensam. Inte utan någon att älska och bli älskad av. Jag är allergisk, så allergisk att jag riskerar att dö av min jävla allergi! Jag hatar att gråta mig till sömns. Jag avskyr det. Jag avskyr att göra det ensam. Om bara T vore här. Om bara T ville vara med mig! Då kanske jag skulle överleva. Kärlek är medicinen jag saknar. Medicinen jag dör utan. =(
Jag kommer vara död av trötthet imorgon, och antagligen måste jag jobba kväll också. Plus att jag kanske ska kolla på soffor och en cykel. Jag orkar inte. Jag gör inte det. Kanske jag kunde bli sjuk nu av alla kolhydrater? Jag tål ju inte detta! Gråta, sova, dö.

Jag är på väg till affären. Jag orkar inte...

Jag är på väg till affären. Jag orkar inte stå emot. Orkar inte med livet. Jag är så ledsen. Jag älskar T, men han älskar inte mig. Hur kan det få vara så?? Jag vill inte! Jag vill inte ha nån jävla påsk! Jag ska hetsäta ikväll. Jag har redan ätit fel, skitmat. Inte för mkt kanske, men det spelar ingen roll! Suget finns där ändå. Det lämnar mig inte ifred och jag orkar inte kämpa emot. Jag orkar inte plågas! Jag plågas för fan tillräckligt ändå!! Usch, jag vill bara gråta. Gråta och gråta och gråta. T vill inte prata med mig och mamma verkar inte vara hemma. Jag känner mig så förtvivlat ensam! Jag måste bestämma semester på jobbet, men jag vill inte ha nån jävla semester! Vad ska jag göra på den? Resa ensam nånstans eller sitta hemma och gråta?? Aldrig i livet. Jag vill vara med T, resa bort med T, men han vill inte vara med mig. Hur överlever man det?? Jag vill bara gråta. Hoppas nån galning kör hjäl mig på vägen hem. Eller skjuter mig el vad som helst. Det var länge sen jag gick till affären med syftet att köpa hetsmat. Att gå gråtandes till affären för att köpa godis är inte roligt. Jag vill dö idag. Jag är så ledsen.


Nu sitter jag på tåget till T. Mamma är or...

Nu sitter jag på tåget till T. Mamma är orolig att jag ska bryta ihop efter helgen, bli så där fruktansvärt ledsen igen. Jag har faktiskt känt mig mindre ledsen ju längre tiden gått och haft mindre och mindre kontakt med T, ändå åker jag till honom nu. Suck. Hetsåt både i söndags och i tisdags tror jag det var =/. Känner mig lite sjuk. Borde väl vara glad, jag som önskat mig sjuk, men nu när jag ska träffa T vill jag ju inte vara sjuk ^^. Jaja, inte vet jag. Var på cellprovskontroll i onsdags och jag berättade att jag hade mkt flytningar och svullen och ond mage. Barnmorskan tyckte jag skulle börja föra dagbok och kolla om jag ser något samband med menscykeln eller nån viss mat.. Känns hopplöst, är ju typ det jag gjort i flera år. Men men, kanske borde bli noggrann med det och blogga varje dag.. =P. Nu sitter jag fast mellan två tågavgångar. Förseningar såklart, det blåser ju! Å vad jag önskar att jag hade bil!!


Min mage är stor som en ballong och gör så...

Min mage är stor som en ballong och gör så ont! Måste bero på alkoholen i lördags eller bröd, pizza och choklad igår?? Fattar inte :(. Vägde iaf 56,9 imorse för jag hetsåt/överåt igår kväll och spydde som en gris sen ^^. Hade kul i helgen trots allt :). Haft besök och fest och var tvungen att röja massor hemma pga det. Mkt bra.