Torsdag

Blev visst inte av att åka iväg så tidigt.. så hinner åtminstone skriva ner vad jag åt nyss =P.

Vikt: 62,8 kg =/
♣ Motion: Ingen

  • Tabletter: omega-3, Nushape, ABCDE-vitamin
  • Frukost: 1 bit brie, kaffe m grädde
  • får se vad det blir resten av dagen.. inte så mkt förhoppningsvis.. blir nog crème frache med hallon, blåbär och nötter till lunch tror jag..

Har helt uppsvullen mage idag och har dessutom gått upp lite i vikt =(. Antar att det är för att jag åt middag så sent igår kväll. En svullen mage är bland det värsta som finns, känslan av den.. usch.


Landet över midsommar

Åker till mamma imorgon och vet inte när jag kommer tillbaka, måndag el tisdag kanske. Blir nog inget bloggande när jag är där, med familj, släkt och grannen att umgås med. Ingen hets heller och förhoppningsvis ingen ångest. Bara jag inte stoppar i mig massa onyttiga grejer, men jag brukar vara rätt bra på att välja ångestfri mat nuförtiden när jag är hemhemma eller hos syskonen. Tillåter mig smörgåstårta och kanske någon hemmagjord kaka på midsommar, det funkade förra året^^. Mkt lättare att bara ta en bit när jag är med andra. Jag kan ju inte vräka i mig allt just där just då med massa folk runt omkring mig liksom.

Jaa, konstigt nog känns det som det kommer gå bra! Bara för att det gått så bra idag såklart. Kändes heelt annorlunda igår.. Nu är jag på rätt köl innan midsommarafton och därför känner jag mig trygg i att jag kommer klara några dagar nu utan överätning. Förhoppningsvis hela min vistelse hos mamma.

Hoppas hoppas hoppas hoppas =P.

Önskar er alla som läser en skön, härlig, lugn och avslappnad midsommar (iaf matmässigt)! En ångestfri midsommar helt enkelt.
Kram! ♥

Onsdag

Vikt: 62,4 kg
♣ Motion: Lååång promenad och lite jogging i nästan 2 timmar tror jag =)

  • Tabletter: omega-3, Nushape, ABCDE-vitamin
  • Frukost/lunch: spenat- och fetaostomelett, 1 bit brie, några cocktailtomater, 1 avocado, kaffe m grädde
  • te m mjölk o kokosfett
  • Kväll: 1 fiskfilé stekt i smör, wokgrönsaker, crème fraiche

Min kisse kom hem idag!!!! Är helt överlycklig!! Min sööta busiga lilla skruttplutt! ♥♥
Jag undrar verkligen var han har hållit hus i över en vecka.. Imorgon får han följa med till mamma på landet iaf, min sötnöt. ♥


Gråt och ensamhet

Min granne har kommit hem från sin kompis. Han ringde på. Jag öppnade inte. Jag hade faktiskt hetsat klart, så det var inte det, men satt och kommenterade på nån ÄS-blogg och ville göra det ifred. Sen började vi snacka på msn. Han är skitsur. Jag "behandlar honom som luft" när jag inte öppnar dörren. Han gör minsann massa saker åt mig, letar efter katten, fixade efterlysningspapper.. och jag bara skiter i honom när jag känner för det.

Jaa visst, jag kan väl kanske förstå honom också. Jag är ju jävligt konstig. "Helt plötsligt" vill jag bara vara ensam. Men man måste väl för fan kunna få vara ifred i sitt eget hem? Jag är väl ändå inte skyldig att öppna dörren, om det inte är polisen då kanske..? Jag hatar när nån ringer på dörren eller ringer i telefonen ibland, om jag hetsar tex. Särskilt om det ringer igen.. och igen. USCH. Jag vill bara skrika: SLUTA! Nångång har jag dragit ur telefonjacket. Min mamma kan vara en jävel på att ringa flera gånger och lääänge. Jag hatar det. Vill försvinna.

Nu sitter jag här och både vill och inte vill hetsäta en gång till. Jag skulle kunna äta upp de sista tunnbröden i den ena påsen åtminstone, och glassen, och godiset och chokladen. Så att jag får bort eländet. Så att det är borta imorgon.
Alternativet är att torka tårarna och ringa på hos grannen. Be om ursäkt, kolla lite på tv och gå och lägga oss tillsammans. Helst vill jag hetsäta, men då vill jag hetsäta ifred. Inte ha nån jävla granne som undrar om han inte kan få komma över i alla fall...!

Har gråtit en hel del idag. Tårarna kommer så fort jag tänker på min katt. Så fort grannen har pratat om honom. Så fort mamma har pratat om honom (i telefon). Jag brukar inte gråta så mkt nu för tiden. Men idag skulle jag nog kunnat gråta hela dagen. Det känns fruktansvärt att inte ha någon "omstartsdag" i sikte. 1 juli lär det väl bli, men det är ju en evighet till dess! Ska jag ha denna ångest grävande i mig i två hela veckor till? Det går inte! Jag kommer inte kunna överleva så länge. Grannen är verkligen i vägen nu! Hade jag varit ensam hade jag kunnat ha en "hetsätningsavslutning" och en "omstart" och äta vad jag vill. Nu blir det så jävla jobbigt när man måste låtsas vara normal med maten. Jag pallar inte det!!

Jag skulle kunna starta om efter midsommar. Tex bara äta nyttigt efter midsommar. Men då vill jag ju äta vissa saker nu innan (jaa mina tvångstankar när det gäller sånt är inte att leka med). Jag vill helt enkelt vara ensam, jag måste få vara ensam! Vad gör man då när man har en granne som ska med mig hemhem över midsommar som inte har någon annan att umgås med mer än mig här just nu!? Ååhh det känns så hemskt! Klart jag kan säga att jag absolut vill vara ensam och att han får åka hem till sina föräldrar nu med en gång. Allt vi bestämt blir inställt. Men hur roligt är det? Det är nästan elakt. Jag vill inte det. Åhh jag vill bara försvinna från allt nu!!

Tisdag

Vikt: 62,4 kg
♣ Motion: Ingen

  • Tabletter: omega-3, Nushape, ABCDE-vitamin
  • Frukost/lunch: 1 bit brie, kaffe och te med grädde, 2 ägg, senapssill, sallad, massvis med crème fraiche, honung, nötter, godis, choklad (spydde (för) lite)
  • Lunch igen?: te med grädde och kokosfett, 1 Allévo-påse
  • några extra drops
  • Middag/kväll: två avocado, massa räkor, majonäs, turkisk yoghurt, några godisbitar, några paranötter
  • Liten paus för att gå och handla, sedan: några tunnbröd med mkt smör, ost och honung, te m mjölk, choklad (spydde)
  • Natt: Några (typ 5?) tunnbröd med smör, ost och honung, te m mjölk, 2 chokladkakor (400g), godis, 1 glas pepsi max, 75 cl Sia-glass blåbär (SPY)

Skrek åt mamma i telefonen idag. Hon sitter och säger vad jag ska göra. Fixa efterlysningspapper om katten. Undrar om jag har tejp hemma så att jag kan tejpa upp lappen lite överallt. Har jag en bild på katten? Kan jag gå till skolan och skriva ut? Fan, har jag inte tejp så får jag väl gå och köpa!!!! JA jag har en bild på katten! JA jag kan skriva ut i skolan! Lägg dig inte i mitt liv!!!!!! Låt mig få vara ifred!!!!!!!

Stackars min mamma. Min söta lilla mamma med en asjobbig dotter som är sjuk i huvudet =(.

Jag orkar verkligen inte leva just nu. Orkar inte veta att jag måste försöka. Min granne stannar här för min skull. Ska följa med och fira midsommar med min släkt hos min mamma. Jag kan väl inte bara stänga in mig då? Jag måste hjälpa till att handla, städa och laga mat. Måste låtsas att jag är lite glad åtminstone. Le mot syskon, moster och alla otroligt jobbiga människor som jag bara vill slippa just nu. Jag orkar inte med dom eftersom jag inte orkar med mig själv. Åååhhh jag vill inte ha midsommar nu! Bara att vakna på morgonen ger mig så mycket ångest så det finns inte! Jag orkar inte hetsäta så fort grannen vänder ryggen till! Jag orkar inte det! Jag vill vara ifred! Ååhhhh döda mig någon!!

Om bara min kisse skulle komma hem! Jag älskar honom mest av allt på hela jorden!!

Uppdatering kl 22.21: Ett par kompisar till min granne bjöd oss att komma och grilla hos dom. Jag orkade verkligen inte. Min granne stack dit ensam. Jag var kvar hemma och hetsåt. Känner att jag har massa mat kvar i magen som jag inte fått upp idag. Kommer ha gått upp ännu mer imorgon. Har massor av äckelmat kvar här också som jag inte orkat äta upp: Massa tunnbröd, honung, godis, choklad och glass. När ska allt detta ätas?? Kan inte allt bara ta slut snart.

Uppdatering onsdag kl 01.06: Valde att hetsäta. Grannen fick klara sig ensam bäst han kunde^^. Nu ska jag spy strax, en sista gång för idag (igår), och sedan smyga in till grannen och krypa ner där.. Ibland är det skönt att slippa vara ensam..♥


Måndag

Vikt: 61,6 kg
♣ Motion: Ingen

  • Tabletter: omega-3, Nushape
  • Frukost: 1 bit brie, kaffe m grädde
  • Lunch: 2 ägg, senapssill, 3 cocktailtomater, sallad, olivolja, crème fraiche, kaffe m grädde (känner mig proppmätt nu och det känns som jag har ätit alldeles för mkt, jag klarar inte av mättnad.. usch, fast jag vet ju att det går över... det går över)
  • Hets: 350 g choklad? (åt nästan två chokladkakor, hann inte få i mig allt för att grannen beställde pizza medan jag hetsade inne hos mig(!)), nötter, scones (upptagna ur soppåsen..) m smör, leverpastej, o gurka, te m grädde (spydde)
  • Middag: 1/2 pizza, 2 godisar, pepsi max
  • Natt: te m mjölk, turkisk yoghurt, frysta blåbär och hallon, honung

Söndag

Vikt: 61,6 kg
♣ Motion: Gått några kilometer (fram och tillbaka till affären, bar hem tungt också).

  • Tabletter: Nushape
  • Frukost (kl 16): 1 bit brie, kaffe m grädde
  • Middag: 1 avocado, räkor, te m grädde o kokosfett, lite saltade nötter, några vindruvor
  • Kväll: Naturgodis, ca 500 g vindruvor, te m mjölk och grädde, lösviktsgodis, alldeles för salta scones, smör, turkisk yoghurt (spy spy spy spy spy) USCH!

Vete fasen hur jag ska göra idag. Hetsåt ju inatt när jag kom hem. Hade iaf askul igår kväll. Var ute med en killkompis och vi söp som satan och dansade gärnet hahah =D. Nu känns det som jag skulle kunna klara mig på kaffe och brie idag. Men känns ändå som jag kommer förstöra kvällen och hetsäta. Men varför eg? Varför? Hmm..

Update 20.30: Känner inte alls för att hetsäta. Ändå har jag köpt hem massa godis: naturgodis, lösviktsgodis och två stora chokladkakor plus vindruvor. Ska kolla på Krig och fred -reprisen nu med grannen så blir väl ingen hets.. men kanske godis. Vet inte hur jag ska göra!!! ÅÅååhh suuck.

00.43: Åhhhh jagvilldö jagvilldö jagvilldö!!!!!!!!! Snälla någon döda mig! Jag vill inte mer! Varför äter jag fast jag inte vill? Jag är inte hungrig! Jag mår illa!! Jag som t o m kände mig s m a l a r e idag! Varför gör jag såhär!?

Finns massa godis kvar nu också som jag inte orkar proppa i mig. Hur ska det gå? Vill inte ha det kvar! Vill att det ska försvinna! Jag vill ha godisfritt här hemma. Jag hatar godis.

Min katt har varit borta nästan en vecka nu. Som längst har han varit ute i fyra dagar förut. Jag vill att han ska komma hem. Om han dör, dör jag också. Jag kanske skulle ta livet av mig till tonerna av Sahara Hotnights. Tänkte på det när jag gick och handlade förut och lyssnade på dom. Så deprimerande på nåt sätt, men ändå så bra. Fast jag kommer nog aldrig ta livet av mig. Jag är för... feg? Jag vet inte. Jag vet bara att jag hatar godis.


Lördag

Vikt: 61,6 kg
♣ Motion: Ingen

  • Tabletter: omega-3, Nushape
  • Frukost/lunch: spenat- och fetaostomelett, cocktailtomater, 1 bit brie, kaffe m grädde
  • Update söndag: Middag: lite rester (omelett och lax), kaffe m grädde
  • På kvällen: massa drinkar
  • I natt (ca kl 04): 1 paket falafel med vitlökssås, ärter, smör (spydde)

Fredag

Vikt: 60,8 kg
♣ Motion: Ingen

  • Tabletter: omega-3, Nushape
  • Frukost: Omelett m fetaost o spenat, kaffe m grädde, lite kokosfett
  • Lunch: lite omelettrester, cocktailtomater, 1 bit brie, kaffe m grädde
  • 2 chokladkakor (400 g) och två dubbelmackor med mkt smör och ost, te m grädde (spydde)
  • Middag: lax, broccoli kokad i smör o grädde, 1 liten potatis, crème fraiche
  • Kväll: nötter och russin, glass ( ca 25 cl?), te m mjölk

Trevligt att vara nere på 60,nånting nu =D. Vill ner till 55 kg nu på stört! *Suck*. Det värsta är att jag har kvar 2 st 200 g Marabou chokladkakor och två dubbelmackor från igår............... Dessa hemska saker ligger i skåpet och skriker på mig: Hetsa hetsa hetsa!

Update lördag: Åt skiten och spydde såklart, min idiot.


Terapeut

Idag var jag hos min terapeut. Även min kontakt på ÄS-enheten var med och vi diskuterade min "framtid". Vi beslöt att jag ska sluta träffa hon från ÄS-enheten och istället eventuellt börja träffa en annan terapeut som jobbar mkt med scheman och att få folk att komma igång med saker. Alltså det som är mitt allra största problem. Att komma till skott och få ngt gjort. Känns bra. Får se hur det blir.

Sa bara att jag skulle göra något "hemligt" till grannen =P. Stackar'n. Han undrade om jag skulle på dejt innan jag gick =P. Men han frågar inte så mkt. Han accepterar att jag har mina hemlighetsmakerier för mig. Iaf så berättade jag att jag varit hos min terapeut nu när jag kom hem och han sa inget. Frågade inget. Det är nästan irriterande. Jag är själv sån att jag frågar som en galning. Säkert irriterande för många, men man kan ju säga nej! Att man inte vill svara, och då accepterar jag ju naturligtvis det. Aja, han är som han är. Frågar han inget så får han inget veta, det är väl hans problem.

Hemma igen, Nushape uppdat.

Väl hemma, vad väntar här? Jo HETS såklart!! Hur kunde jag ens drömma om ngt annat??

Ska strax gå och spy. Åt först nyttig mat, sedan över 500 g creme fraiche med honung i. Iväg och handla: lösviktsgodis, två 200g chokladkakor och mackor. Hem och försöka proppa i sig skiten medan grannen är och repar med en snubbe. Orkar knappt fyra mackor och får verkligen trycka ner godiset. Chokladen och de två sista mackorna finns inte en chans i världen att de skulle få rum i min magsäck just nu! Tror min magsäck krympt lite sen "den gamla goda hets-tiden" när jag kunde få i mig kassar med mat... (Tack Gode Gud för det, Amen).

Iaf, på landet där jag varit ett par dag med grannen och en släkting har det gått rätt bra faktiskt. Har mått illa och inte ätit så mycket (trots ett evigt tjatande från de andra^^).

Måste nog ta tillbaka det jag skrivit till er som frågat om Nushape funkar. Jag märker att jag mår illa om jag äter det hyffsat regelbundet i ett par dagar. Får sämre aptit faktiskt! Så det kanske hjälper lite ändå då... ;-). Det jobbiga blir när man inte kan säga till de man umgås med att man äter bantningspiller som gör att man inte vill äta..... =/

Usch, nu tjatar min granne om att få sin väska, komma över, hämta min kamera... osv osv... måste skynda att spy.............

Tisdag - Torsdag

Kommer vara bortrest imorgon till torsdag. Ska verkligen försöka att äta lite! Imorgon måste (vill) jag dessutom kompensera för allt jag ätit idag fast jag inte ens varit hungrig eller sugen!
Hoppas att jag inte fått tillbaka aptiten imorgon...

Måndag

Vikt: 62,0 kg (med (nästan) ett glas vatten i magen. haha jaa, vadå petig? =P)
Motion: Typ ingen

  • Tabletter: omega-3, Nushape
  • 1 bit brie, kaffe m grädde
  • 2 extra drops, kaffe m mjölk
  • lite salta nötter
  • köttfärs, sallad, tomat, gurka, majs, paprika, taco sauce medium, creme fraiche, 1 glas rött vin
  • te m grädde, några vindruvor

Mår bättre idag. Känns inte som jag har någon feber längre, bara ont i halsen.

Update, kväll: Åt en portion tacos utan något bröd. Kändes som ALLDELES för mkt och hade stor lust att bara fortsätta äta och sen käka massa onyttigt och sen spy upp skiten. Hade ju bara druckit kaffe och ätit en liten bit brie tidigare på dagen, så det kändes väl jobbigt att magen blev fylld. Åt ju inte mkt igår heller. Men som tur var åt jag middag med grannen så jag stod ut med ångesten. Nu ett par timmar senare känns det lite bättre, även om jag tycker att jag kunde tagit lite mindre köttfärs och inte så många vindruvor osv.. =/. Var ju faktiskt inte ens hungrig. Har fortf ingen aptit så varför äta så mkt då?? Nu om nånsin borde jag ju "passa på" att inte äta. Jag kan ju dessutom skylla på att jag är sjuk.


Söndag

♦ Vikt: ?? (glömde(!) att väga mig innan jag drack mitt kaffe...)
♣ Motion: Ingen

  • Tabletter: omega-3, Nushape
  • Kaffe m grädde, lite kokosfett
  • Te m grädde, lite kokosfett, 1 Allévo-påse
  • 3 Extra Drops, 1 glas cola light
  • några marinerade vitlöksklyftor och kronärtkockshjärtan, cocktailtomater, några ostskivor, te m mjölk och honung

Det var så ovanligt igår, och även i förrgår, att jag inte "orkade" äta. Fick liksom inte ner maten, trots att magsäcken inte var full än. Antar att det beror på att jag är sjuk. Har ont i halsen, ont i kroppen, och har 38,1 i feber nu. Igår kväll, efter sista hetsen (slängde en hel del som jag inte fick i mig), gick jag över till grannen och drack te med honung.

Idag kommer jag nog inte äta mycket. Har ingen aptit alls (skönt!). Mamma tjatar om att jag måste skriva den satans tentan imorrn. USCH. Jag vet att jag måste, men jag är 99 % säker på att jag inte kommer åka dit. Jag skulle ju kunna sätta i mig lite febernedsättande så att jag mår lite bättre och försöka plugga idag... Ååååhhh jag vill inte. Jag vill dö.

Update: Vägde mig lite senare innan jag skulle duscha och då visade vågen på 62,6 kg. Kan nog stämma hyfsat.


Lördag, nationaldagen

Jag sov till 17:30 idag. Hade väckarklockan på elva, men somnade (såklart) om. Vaknade vid typ halv ett eller nåt sånt, men somnade om igen och nästa gång jag vaknade var klockan halv sex! Halv sex!! Shit. Jag som skulle plugga idag. Fan. Kände mig sjuk. Känner mig fortfarande sjuk. Har ont i halsen, ont i kroppen och fryser. Har inte tagit tempen(stavn?) dock. Brukar aldrig ha feber så jag kommer bara bli besviken (ja, jag VILL bli sjuk, jag vill VARA sjuk). Jag orkar inte plugga och hetsäter ju bara ändå. Jag måste ha något att skylla på när jag inte skriver tentan på måndag. Mamma kommer bli så arg och besviken på mig. Mina klasskompisar kommer undra. JAG ORKAR JU INTE. Kan ingen bara fatta det?

*Gråter*

Har ätit ca 270 g brie (mer än hälften av en 500 gramsost) och en förpackning vindruvor (=500 g). Nu ska jag dra till affären och köpa mig lite extraprishetsmat (för sista gången?? åååh snälla någon låt det vara det!). Usch, har ont överallt och fryser och vill bara lägga mig i sängen och kolla på nån film eller nåt, men det får jag inte. Jag måste hetsa en gång till.

Min granne kommer hem kl åtta. Om en timme alltså. Jag messade och sa att jag inte ville träffa honom ikväll, isf kanske vid tio eller nåt. Han måste ju tycka att jag är sjuk i huvudet! Jag är hemma och är sjuk och mår dåligt, men jag kan inte träffa honom klockan åtta, men klockan tio går bra!? What liksom!? Varför?? Jaa, därför att jag måste hinna handla, äta och spy först förstår du lilla vän (det är viktigare än någonting annat, viktigare än någonting annat på jorden)...........

Beslutet

Ändrade planen ganska snabbt. Det får bli en sista hets-,spy- och omstartsdag idag.

Det är så skumt för igår morse när jag vägde mig (då hade jag ätit normalt/lite och inte spytt på tre dagar, men ändå ätit en stor middag på onsdagskvällen) vägde jag 61,6 kg. Visserligen var det väl mensvikt (vatten) jag hade samlat på mig innan helgen (fick mens i lördags). Jag kände mig ändå hyffsat "smal" nu när jag kom hem från Sthlm. Så synd att jag alltid måste sabba dessa tillfällen med några dagars hetsande. Kändes som jag hade hyffsat platt mage idag t o m efter hetsen igår. Imorgon kommer jag väl ha gått upp en massa, och även om det bara är tillfälligt så är det jävligt irriterande och jobbigt och underlättar ju inte precis för mig när jag ska försöka komma på rätt köl igen!

Är verligen inte sugen eller hungrig nu. Är nästan proppmätt men ändå inte. Vill trycka i mig lite till och sen gå och spy, men får liksom inte ner skiten. Sitter här och läser bloggar och skriver istället. Hetsmat, påsar, äckel överallt och en STOOR diskhög att ta hand om imorgon. Imorgon ja.. när jag ska vara i skolan för tentaplugg kl nio........... Sov mellan fyra och 08:15 i natt, så är vääldigt trött nu. Det tar verkligen på krafterna att hetsa halva nätterna, bara sova några timmar och sedan vara igång hela dagen för att hetsa nästa natt igen. JAG ORKAR INTE MER. Jag vet att det finns dom som har det mycket värre, men jag är väl en jävligt svag person.  Ja, jag orkar ju inte ens med ett normalt liv^^.

Jag är inte ett dugg sugen/hungrig på att äta. Det enda jag vill är SOVA! Ändå sitter jag här och tvingar migsjälv att proppa i mig onyttiga saker! Hahahahhaha, så jävla fucking ONORMALT! Inte konstigt att normala människor (och även många anorektiker) inte fattar ett skit av hur fan man kan hålla på såhär, och varför. Gå och dö säger jag bara (ja, till mig själv alltså...).



Beslutsångest

Ååååhh jag vet inte hur jag ska göra. Sitter här och trycker i mig "det sista" innan imorgon när jag ska "börja om". Varken hinner eller orkar äta upp allt jag köpt innan midnatt, klockan är ju för sjutton redan kvart i tolv!! *Suck* Helst vill jag hinna kräkas innan kl 24 också och vara "ren" när nationaldagen börjar, men det är omöjligt... eller iofs... kan ju gå och spy nu redan........ Men vet inte om jag ska slänga resten av mackorna, godiset och glassen, eller om jag ska spara det? Kanske ge de tre sista mackorna till grannen?

Jag skulle ju vilja följa i Cyborgs fotspår och "kunna" äta allt utan att flippa ur och hetsa. Jag måste kunna ta några godisbitar, äta en glass, eller smaka lite potatissallad utan att hela världen går under liksom ^_^. Det blir väldigt svårt att leva annars =/.

Jag vete fasen hur jag ska göra. Jag kan inte bestämma mig!! Tror det är bäst att jag går och försöker kräkas (för andra gången ikväll) nu innan kl tolv iaf... så jag inte får för mig att morgondagen redan är körd den också......... =/.

Jag vill inte leva mer!

Har jag sagt det?

Fast jag ska överleva till min granne kommer hem på lördag eller söndag (förhoppningsvis på lördag). Han åkte till Sthlm idag och jag känner mig övergiven, så ensam.

Jag hade en sån ångest förut. Har ju klarat mig bra i fyra dagar nu. VILLE INTE hetsa. Tog på mig jackan och satte på mig skorna. Ångrade mig. Ville eg inte köpa något. Var så rastlös. Ville gråta, men det gick inte så bra. Tog väskan. Gick till hallen. Såg mig i spegeln, jag har blivit smalare, min magen är inte så stor, jag har faktiskt inte ätit för mycket idag... Ändå gick jag tillslut och handlade det där äckliga brödet och en STOR påse äckligt, vidrigt, lösviktsgodis. Jag hatar mig själv. HATAR HATAR HATAR!!!!!!!!!


I Stockholm

Har en ledig stund nu. Mamma är ute och hämtar ett av barnen från skolan och jag är hemma ensam med lilltjejen.

Åt alldeles för mkt igår =/. Hade hetskänsla och det kändes jättejobbigt att jag inte kunde hetsa. Spydde upp lite av godiset jag ätit på kvällen innan jag skulle lägga mig. Mamma hade lagt sig i rummet intill badrummet, så var tvungen att spy så tyst jag kunde också. Inte hålla på och hosta som jag brukar göra.. usch.

Känns iaf bättre idag. Det är 1 juni OCH måndag. Bra omstartsdag med andra ord. Har druckit kaffe med grädde till frukost, precis ätit ett ägg och typ köttgryta och ska strax dricka kaffe med grädde igen. Mamma kör typ också LCHF och vet ju att jag har problem med maten, så det blir antagligen kött till middag.

När mamma kommer hem med stora tjejen ska jag ut och sola lite i nån park nånstans. Sista soliga dagen här idag =(.

Förresten vägde jag mig på en analog våg här i morse och vägde ca 62 kg. Men som alla vet kan det ju skilja flera kilo mellan olika vågar så eg har jag ingen aning om vad min våg hemma skulle visa. Kan ju iaf hoppas att det betyder att jag inte gått upp flera kilo lördag och söndag här uppe...