Vill bara skriva av mig

Åt helvete med allting. Vill jag skriva. Säger jag i mitt huvud. Hatar att skriva på mobilen. Vill skriva på datorn. 

Tror jag kräktes i februari sist. Känner mig nästan frisk. Men tog fram vågen. Ingen bra idé. Senaste dagarna har jag känt mig så tjock. Har så mkt fett på magen. Ändå kände jag mig rätt smal förra veckan. Vet ju att det bara är en känsla. Verkligheten spelar ingen roll. Men känslan är ju där.

Har träffat en kille på Tinder. Eller vi har setts några ggr, dejtar. Jag tror redan jag är kär. Tänker på honom HELA TIDEN.  Orkar inte =(. Får inte alls den bekräftelse jag behöver/vill ha. Usch. Varför. Varför kan inte han bara vilja ha mig lika mkt som jag vill ha honom?

Han har redan barn. Han vill nog inte ha fler. Jag vill träffa nån som vill ha mig, hela tiden. Nån som inte kan få nog. Nån som vill ha barn med mig. Nån smart person, som kan lägga ihop 1+2 och inser att vi inte kan förbruka upp jorden vi lever på. Vi använder 4 jordklot i Sverge, men folk verkar inte veta om det, eller bry sig.  Det är så sjukt osexigt och ointelligent tycker jag. 

Fattar inte varför jag fått känslor för den här killen. Har inte fått känslor för nån på väldigt länge. 
Men jag har inte fått träffa honom på en vecka när han haft barnen. Och inte nu heller för att han har fått ont i ryggen. Känner mig så sjukt ensam, utanför. Som att jag inte får vara med. Sån himla tur att jag har S ändå. Vad skulle jag göra utan honom? ❤️

Usch, jag borde vara glad och lycklig. Men jag vill fly, träffa nån annan. Jag vill inte bli sårad.  Jag orkar inte. Jag vill hitta nån som vill ha mig, hela tiden. 



livet ikväll

Ikväll vill jag dö. Lite iaf. Orkar inget. Imorn känner jag säkert annorlunda. Känslorna kommer och går, går över i nya. Ändå är det typ omöjligt att fatta, trots att det alltid är så. Känns aldrig som jag lever i nuet, Ändå känner jag ju känslorna nu? Och det är ju dom, i nuet, kan inte vill känna?

Godnatt.