Ner och upp..

Idag har jag ätit:

  • 1 bit brieost, kaffe m grädde
  • omelett på två ägg, stor smörklick, grädde, 1/4 pkt fetaost, kaffe m grädde
  • 1 bit fetaost, te m grädde

Känns riktigt bra. Mätt och glad. Till skillnad från de senaste dagarna... trodde jag kunde äta fet yoghurt med banan på morgonen. Men se nej det gick inte. Hetsåt upp all frukt jag köpt (mkt), samt yoghurt och nötter jag hade hemma. Usch. Jag får väl helt enkelt acceptera att jag inte kan ha frukt hemma och köra på kött och ägg och lite grönsaker bara. Kan inte ha nötter, bär och cremé fraiche heller =/. Blir lätt hets av det. Och när jag ändå är i farten så brukar tex honungen ta slut om jag har nån hemma, så det blir nog ingen sådan heller hädan efter.

Har inte orkat gå till skolan de senaste dagarna. Har varit uppe halva nätterna och sovit halva dagarna =/. Suuuuck. Inte har jag pluggat hemma heller. Idag har jag iaf städat lite =), och igår också. Känns bra det iaf!


ÖÄ

Var på LCHF-konferensen i Sthlm igår =). Jätteintressant och kul, även om det inte var så mycket nytt för min del. Men alltid bra med repetition och djupare insikt!

Dessvärre överåt jag inatt. =( Hade ätit OK på dagen, men var sötsugen, godissugen. Köpte mandel och russin och tänkte äta som "nyttigt godis". Men som vanligt.. det funkar inte för mig. Inte ens frukt kan jag ha hemma =/. Är så satans förbannat trött på allt. Åt 5 dl ekologisk turkisk yoghurt, 1 pkt ekologiska russin, ca 100 g mandel och 1 burk ekologiskt jordnötssmör! Och det värsta av allt är att jag inte kräktes! Somnade innan jag ätit upp allt, vaknade efter några timmar och åt upp resten. Tänkte kräkas, men orkade aldrig. Fy satan vad jag mådde dåligt. Har fortfarande uppsvälld mage, men har iaf lyckats gå på toa en gång och få ut lite ur tarmarna iaf.

Fan, fan, fan. Varför!? Så onödigt. Sovit hela dagen idag. Så onödig slöseri med dyrbar tid! Att inte orka leva är slöseri med tid. Slöseri med livet =(.


Smaaal

Jag ska bli smaaal!!! Jag vill, jag ska, jag kan!! =)
*Suck*. Faan, allt känns så dubbelt.
Nu ska jag köpa (minst) en väska. <3

Tävling + dagens mat

Är med i utlottningen av ett presentkort från H&M på den här bloggen! Var med du också ;-)... (jaa just det.. du som

inte finns höhö..).

Idag har jag ätit:

  • En stor bit brieost, kaffe m grädde
  • 3 hårdkokta ägg med ärter och räkröra gjord på räkor, rödlök, citronpeppar, crème fraiche, majonäs
  • Te m grädde
  • Lite drygt 250 g crème fraiche med nötter och bär
  • 2 bitar 86%-ig choklad
  • Te m grädde och lite honung
  • En till bit brieost (såhär mitt i natten =P)

Orkar inte skriva upp vad jag äter längre. Orkar inte räkna heller. Har faktiskt ingen aning om hur många kalorier jag har ätit de senaste veckorna. Äter bara massa smör (till allt jag steker iaf) och inte så mkt kolhydratrika livsmedel (förutom honung då och då). Honungen funkar faktiskt utan att jag får nåt hetssug =). Det kan vara lite svårt med crème fraich-, nöt- och bärblandningen men oftast funkar det också bra!
Fan, jag är ju frisk snart ;-). Hehe, nä men ett enda återfall hittills i januari tycker jag är helt fantastiskt lite! Och att jag lyckades hålla det till bara en kväll och inte fortsätta hetsa nästa dag!! Strongt värre ;-). Måste vara LCHF-kostens förtjänst.. det tror jag stenhårt på.

Ska "få tillbaka" min lilla kisse imorn som har varit hos mamma över julen och fram till nu! Såå underbart! Läääääängtar verkligen! Mitt eget älskade lilla busfrö <3.

Det enda jag gör nu för tiden är att läsa på http://www.kostdoktorn.se/, http://blogg.passagen.se/matfrisk/, http://blogg.passagen.se/millimetervagor/ m fl.

Kanske borde försöka koncentrera mig lite mer på plugget istället... *suck*
Nu måste jag sova. Puss!


Kåt

Faan vad kåt jag är! Varför kan ingen bara älska mig??

Jag vill dö

Det är så lustigt. Eller egentligen inte alls lustigt utan mer underligt. Jag vill dö. Igår gick det åt helvete igen. Men det gör ingenting, det är inte därför jag vill dö. Det är för att jag har en sån deprimerande känsla i kroppen. Jag är så nedstämd och det går inte över. Kände så hela dagen igår, åt för mycket, kräktes (för sent). Tänkte att det skulle bli en bättre dag idag. Har varit hemma hela dagen och jag vet att det inte är bra för mig. Men om man inte orkar ta tag i nåt då? Om man bara inte orkar leva, vad gör man då? Jag vill bara gråta. Bli kramad av någon. Vill bli omtyckt av nån. Det är jag säkert, det är inte det. Jag vill känna mening med livet. Hur gör man det? Hur skapar man sig lycka? Jag har ju ätit bra, går ut och träffar kompisar, pluggar (försöker iaf), men ändå känns allting så meningslöst. Allt kan ju inte alltid vara roligt! Men är det inte det så är det istället outhärdligt tråkigt? Det orkar jag inte med. Jag tror att vissa människor inte är gjorda för att leva (själva). Jag förstår verkligen dom som tar självmord (eller vissa av dom). Om jag verkligen inte ser någon mening med mitt liv och känner att jag inte kan göra det bättre, varför måste jag då leva? För alla som jag känner's skull? Jag kostar ju bara samhället massa pengar, lika bra att jag är död då om jag ändå inte gör nåt vettigt och inte trivs med livet.

Jag kommer ihåg när jag var liten, eller i alla fall yngre. Tonåring, gick kanske i mellanstadiet eller på högstadiet. Jag hade samma nedstämda hopplöshetskänsla som nu. Jag grät och skrek och var otröstlig. Stackars mamma och pappa som inte visste vad dom skulle ta sig till. Tillslut tröttade jag väl ut migsjälv så att jag accepterade att bli tröstad. Men hopplöshetskänslan försvann inte för det. Kanske för stunden, men inte för evigt. Nu känner jag mig bara ensammast på jorden och sitter hemma för migsjälv och gråter, fast jag vet att jag inte ens är i närheten av ensammast på jorden =/.

Skulle jag verkligen, verkligen, verkligen inte vilja leva mer så skulle jag väl ta livet av mig antar jag. Så nånstans kanske jag vill leva ändå? Hoppas att det ska bli bättre, nångång? Jag tänkte väl att bara jag blir fri från bulimin så blir allt bra. Hela livet ordnar upp sig. Men nä, den senaste tiden har det ju gått jättebra med maten, men nu känner jag mig ledsnare än någonsin. Kan det vara just för att jag inte dränker sorgsenheten i hetsätning? Att känslorna kommer fram nu? Men om jag inte ser nån mening med livet och inte orkar leva, då kan jag ju lika gärna hetsäta mig till döds då? Fast jag har iofs inga pengar kvar ändå nu så det går inte.. Jag skulle bara vilja lägga mig i sängen och inte gå upp mer. Brukar önska att jag inte ska vakna mer, men ändå gör jag det. Ligger kvar i sängen till långt fram på eftermiddagen för att jag inte "orkar" gå upp. Vill inte. Vill bara somna om och försvinna. Jag vet ju också att den enda som kan hjälpa mig är jag själv. Haha det är så ironiskt. Jag tycker att jag har försökt. Tycker att jag försöker hela tiden, eller iaf varje gång jag går upp ur sängen så "försöker" jag ju leva. Jag vet inte vad jag ska göra mer? Vem vill leva deppig hela livet?

Jag tror jag skulle klara av livet om jag hade en pojkvän. Nån som tyckte om mig, längtade efter mig och uppskattade mig. Men man kan väl inte bygga upp sitt liv runt en annan person? Vara beroende av någon? Eller får man det? Jag tror tyvärr inte jag klarar av att leva annars. Jag är inte gjord för att leva ensam. Jag kan inte det. Jag orkar inte det.
Usch, jag hoppas jag är död imorgon.

Läget just nu: Bra =)

Det här skrev jag på kostdoktorn.se under "Stora skrytartråden":

" Gillar tråden =).
Jag är en 26-årig tjej som har haft ätstörningar sen jag var 18. Sedan några år tillbaka har jag (haft(!?)) bulimi. Har läst "allt" om kost och hälsa sedan jag blev ätstörd ungefär, men inte förrän nu i höstas har jag läst på ordentligt om LCHF-kost. Har väl hela tiden varit "normalviktig" (normalt BMI), men jojo-bantat inom normaltvikt hela tiden och mått extremt dåligt.

Började lite smått med LCHF-kost i november. Hade flera dagars uppehåll mellan hetsätningarna (vilka förekom dagligen förut). I december försökte jag ännu lite mer att våga äta lite mer fett (har "naturligtvis" också varit fettskrämd). Hetsåt ännu mer sällan =). Gick super över julen, men åkte dit på några dagars hetsätning innan nyår. Från och med nyårsafton har jag inte hetsätit en enda gång!! Det är HELT OTROLIGT för mig. Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle kunna bli frisk (trots hjälp på ätstörningsenhet, påläst om bulimi osv). Nu tror jag att jag kan bli det! =D

Min mage fungerar så mycket bättre nu på bara den här korta tiden (mindre gaser, inte lika pinsamt att gå på toa). Inte uppsvullen mage efter maten som förut. Trivs i min kropp, trots lite fett på den! Ångesten vid överätning av fet mat istället för kolhydrater är SÅÅ mycket bättre, den existerar knappt, eftersom jag nu vet att jag inte kommer gå upp i vikt bara för att jag äter lite extra mycket fett =). Och tja, jag "behöver" inte överäta längre, eftersom jag är mätt och glad och inte tänker på mat dygnet runt längre!! =)

Jag (kanske) har vunnit livet tillbaka tack vare, Sten Sture, Kostdoktorn, Annika D mfl! Egentligen skulle jag nog kunna säga redan nu, efter TOLV hela dagar utan hetsätning, att jag är för evigt tacksam för att ni som kämpar för att sprida budskapet om LCHF-kost och slå hål på falska "sanningar" finns och gör det ni gör! TACK! <3"

Ja, det är väl så det ser ut för tillfället. Bra med andra ord. JÄKLIGT BRA! Typ bättre än någonsin faktiskt ;-), el ja, bättre än någonsin i "vuxen" ålder ;-).