Läget just nu: Bra =)

Det här skrev jag på kostdoktorn.se under "Stora skrytartråden":

" Gillar tråden =).
Jag är en 26-årig tjej som har haft ätstörningar sen jag var 18. Sedan några år tillbaka har jag (haft(!?)) bulimi. Har läst "allt" om kost och hälsa sedan jag blev ätstörd ungefär, men inte förrän nu i höstas har jag läst på ordentligt om LCHF-kost. Har väl hela tiden varit "normalviktig" (normalt BMI), men jojo-bantat inom normaltvikt hela tiden och mått extremt dåligt.

Började lite smått med LCHF-kost i november. Hade flera dagars uppehåll mellan hetsätningarna (vilka förekom dagligen förut). I december försökte jag ännu lite mer att våga äta lite mer fett (har "naturligtvis" också varit fettskrämd). Hetsåt ännu mer sällan =). Gick super över julen, men åkte dit på några dagars hetsätning innan nyår. Från och med nyårsafton har jag inte hetsätit en enda gång!! Det är HELT OTROLIGT för mig. Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle kunna bli frisk (trots hjälp på ätstörningsenhet, påläst om bulimi osv). Nu tror jag att jag kan bli det! =D

Min mage fungerar så mycket bättre nu på bara den här korta tiden (mindre gaser, inte lika pinsamt att gå på toa). Inte uppsvullen mage efter maten som förut. Trivs i min kropp, trots lite fett på den! Ångesten vid överätning av fet mat istället för kolhydrater är SÅÅ mycket bättre, den existerar knappt, eftersom jag nu vet att jag inte kommer gå upp i vikt bara för att jag äter lite extra mycket fett =). Och tja, jag "behöver" inte överäta längre, eftersom jag är mätt och glad och inte tänker på mat dygnet runt längre!! =)

Jag (kanske) har vunnit livet tillbaka tack vare, Sten Sture, Kostdoktorn, Annika D mfl! Egentligen skulle jag nog kunna säga redan nu, efter TOLV hela dagar utan hetsätning, att jag är för evigt tacksam för att ni som kämpar för att sprida budskapet om LCHF-kost och slå hål på falska "sanningar" finns och gör det ni gör! TACK! <3"

Ja, det är väl så det ser ut för tillfället. Bra med andra ord. JÄKLIGT BRA! Typ bättre än någonsin faktiskt ;-), el ja, bättre än någonsin i "vuxen" ålder ;-).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0