Snabbt inlägg

OK, ett lite snabbt inlägg nu då ^^.
Nån som hakat på Paleo/LCHF-utmaningen på levstarkt.areaventyr.se? =)
Jag har väl inte riktigt gjort det än tyvärr, men jag har registrerat mig på sidan för att få åtkomst till en månads dags-menyer av paleo- och LCHF-mat!
Hetsåt typ hela första veckan i januari, men nu har jag inte hetsätit på hela den här veckan!!!!!!!!!!!! =D
Fantastiskt.
Har dock inte mått helt fantastiskt. Först var jag förstoppad som vanligt. Verkar dock inte vara det längre. De senaste dagarna har jag försökt få i mig en hel del havrekli och krossade linfrön. Har haft det i mitt turkiska yoghurt-mellanmål och även ätit lite turkisk yoghurt och crème fraiche med havrekli, krossade linfrön och kanel på kvällarna. Det kanske är det som har hjälpt? Vem vet.
Tyvärr har jag ätit för mycket på kvällarna. Eller kanske inte för mycket, men haft fel taktik liksom ^^. Jag har inte kunnat sluta äta. Som vanligt. Jag har lagt mig efter kl 24 och gått upp vid halv sju. Inte OK. Jag har varit såå jävla trött. När jag har kommit hem från mitt stressiga jobb (där jag har tusen saker att göra, som borde varit klara igår eller förra veckan^^) så har jag inte orkat någonting. Inte tvätta, inte diska, inte städa, inte ens mata ett av mina stackars djur, ingenting.. förutom att kolla på TV. Har kollat på film varenda kväll, och ätit. Inte bra. Suck.
Jaja, som sagt. Jag har inte hetsätit iaf. Ätit bra mat ändå. Och det är typ fantastiskt att jag lyckats med det i fem dagar i sträck, med tanke på hur hösten har varit (hets hets hets och åter hets). Snart blir det sex dagar... ;-).
Det gäller för mig att komma ihåg att det inte är värt det, när jag står där i affären och tänker att jag borde väl kunna köpa hem liiite naturgodis ändå!? Men nej! det kan jag inte!!!!
Yep, så är det.
Ikväll vill jag ut!!!!!!!!!! Ut och dansa!! Men vem ska jag dra med mig? Jag har ju i princip inga vänner kvar. Inga jag vill höra av mig till direkt. Inga jag vågar höra av mig till. Förutom S då, men jag är liksom trött på honom. Jag vill ha några tjejkompisar att gå ut med. Några tjejkompisar med samma intressen som jag. Suck.
Borde väl gå att hitta på nätet eg? Finns väl forum för allt nu för tiden? Right?
Jaja, kort inlägg var det. Nu ska jag ta tag i nåt här. Men vad? Skulle ha pallrat mig ner på stan idag var det tänkt. Har velat gå på stan hela veckan. Men blidde inte så =(, såklart. Suck.
Just det, hörde ett bra "Radiopsykologen"-program i torsdags. En kille ringde in och hade svårt att ta tag i det han ville. Det blev bara att han inte gjorde någonting istället. PRECIS som jag alltså. Kan tycka att det är jävligt konstigt att Vuxenhabiliteringen aldrig försökt med "tricket" att leva i nuet! De har bara snackat om sina jävla planeringar, som jag ändå aldrig håller!!! Att ta tag i något JUST NU istället och skita i framtiden, det tror jag att jag skulle ha mer nytta av. Men jag behöver nog lite hjälp att träna på det =/. Suck.
Mycket suckande här. Ta tag i något var det ja... Ska sätta på härlig peppande musik nu. Vad vore livet utan musik? Lyssnar alldeles för lite på musik nu för tiden! =/ Och dansar på tok för lite. Det får bli ändring på det nu! Livsstilsförändring! Yes.
Puss och kram och trevlig hetsfri kväll! Eller ngt.. =P