Valborgsmässoafton, torsdag

Vikt: 62,6 kg
Jag vill till Uppsala idag! =/ Har aldrig varit där på valborg. När är det min tur?



Frukost:
2 ägg, senapssill, keso, 1 morot, kaffe m grädde



Lunch:
1 äpple, kaffe m grädde



Update 20.44: Mellanmål: Smoothie: 1 äpple, 1 apelsin, 1 banan (inte så god), vindruvor, kaffe m grädde (fick ångest, ville bara köpa hetsmat och få spy.. men grannen kom hit och var ivägen!! Usch, var asirriterad och ville bara att han skulle gå! Men det kanske var bra ändå? För nu ska jag äta en laxfilé och dricka rödvin och försöka glömma hetskänslan som gärna vill dröja sig kvar.................)


Faan...

...i helvetes jävla pissliv!! (Fast egentligen känner jag inte riktigt så haha ;-), jag vill faktiskt inte ens dö idag trots mitt vedervärdiga pissliv =P).
Hetsätit hela veckan hittills. Kan inte sluta!! Hetsåt idag på eftermiddagen, spydde, och nu har jag varit och handlat och hetsätit igen fast jag inte ens var sugen!! =(

Orkar inte skriva allt jag ätit. Mest naturgodis och bröd. Idag ett halvt kilo kexchoklad också. *Suck*, orka leva. SKA iaf spy som en gris nu. Sen blir det förhoppningsvis bara frukt och vin imorgon... (så jag blir av med den satans frukten jag köpt ^_^).

Funderar på strikt LCHF-kost i maj, eller iaf nästa vecka... Såg en kommentar på en ÄS-blogg av en tjej som hade gått ner ett par kilo på en vecka med bara livsmedel med max 5 g kolhydrater per 100 g. Om jag v e r k l i g e n skulle försöka hålla mig till det så borde det ju funka?!

Annars får det bli tre-timmars-dieten eller stenålderskost eller............ ååååhhh vad jag inte kan bestämma mig för någonting!!! *morr* Jag tror jag behöver en diet iaf att hålla mig till. Måste ha en planering. Funkar inte annars =/.

Nån som vill haka på och äta strikt LCHF nästa vecka och se om man får nåt resultat?? =)

Nu: SPY

P.S. Vägde 62,6 kg igår och 62,3 kg idag. D.S.

Måndag

Morgonpromenad cirkus 30-40 min! Härligt =)
♦ Vikt: 62,6 kg (fick mens idag också)

  • Omelett: smör, champinjoner, grädde, 2 ägg, fetaost, 1 tomat, kaffe m grädde
  • 2 morötter, grevéost, 1 bit fetaost, vindruvor, kaffe m grädde
  • Ingen hets idag please..

Igår..

Åt upp allt naturgodis (kanske ett halvkilo) och spydde sen. *Suck*

Åt en och en halv muffins på eftermiddagen dumt nog. Fick halvt om halvt kört-känsla och tyckte det var lika bra att äta upp skiten =/.


Helgen

Vägde 63,2 kg både igår och idag. Hade dock inte gått på toa idag när jag vägde mig.
Drack vin i fredags och drinkar igår. Har inte hetsätit =). Åt dock en muffins igår, men åt ingen middag. Verkar som ingen är särskilt hungrig nu, inte jag heller. Är nog värmen kanske?

Idag har jag druckit kaffe med grädde och ätit en bit brieost och en tomat till frukost. Blir omelett med grannen ikväll tror jag. Har köpt MASSA naturgodis. Inte bra... Är så sjuk i huvudet. Bara för att jag fått CSN nu. Har köpt ett par till skor också! Assnygga, men ändå =P.

Nu ska jag måla tånaglarna, sen diska, och sen försöka komma ut i värmen =). Tyvärr har solen försvunnit =/, men varmt är det iaf!

Vår, sommar, sol, älska

Fredag

Vikt: 62,6 kg

  • 1 tomat, 1 bit brieost, 2 ägg m kaviar, kaffe m mjölk
  • ca 300 g naturgodis, mest nötter (mår illa, men SKA INTE hetsa nu)
  • Ikväll: vin och kanske lax

Torsdag

Vikt: 61,5 (iiihh =), "tack" vare stor kräkning igår antar jag ^^)

  • 2 ägg m kaviar, 1 bit brieost, kaffe m grädde
  • 1 feta-oliv-köttfärsbiff, vitlökssmör, 1 morot, 1 bit brieost, kaffe m grädde
  • Update 16.51: 1 bit brieost, 1 tomat, 1/2 pkt (5 bitar, 50g) 81%-ig choklad, te m mjölk (äcklad av migsjälv)
  • Kommer bli "mingelmat" ikväll på ett ställe... får se hur det går.

Update fredag kl 18.56: Åt två portioner mingelmat och jordnötter plus ett glas vin. För mycket, men lyckades ändå att inte hetsa när jag kom hem utan åkte istället iväg och lyssnade på en kompis kompis band som spelade på ett ställe. Där drack jag en cider.


Onsdag

 Vägde mig inte imorse, men känns som jag ligger kvar på 62-nånting.


  • 1 bit brieost, kaffe m grädde
  • 1 laxfilé, spenatstuvning
  • 1 bit brieost, 4 cocktailtomater, kaffe m grädde
  • Update 22.06: Åt brieost, tomat, köttfärsbiff, morot, en till köttfärsbiff, en till morot, smör, en hel jävla 81%-ig chokladkaka (100g)...... vad göra? Jo: hetsa: upp med fazers rågform ur frysen, tina i ugnen, på med MASSA smör och philadelphiaost, tryck in och svälj med te, rör ihop gammal grädde med lite frysta jordgubbar och några gamla sockerbitar och skyffla in......... spyfärdig, proppmätt, fy fan vad jag inte orkar leva ibland..............................

Tisdag

Vikt: 62,0 kg (?? konstigt, men trevligt)

  • kaffe m grädde
  • 1 laxfilé, spenatstuvning
  • 1 bit briéost, 4 cocktailtomater, kaffe m grädde
  • 1 stor feta-oliv-köttfärsbiff, 1 morot, vitlökssmör, 2 bitar 81%-ig choklad, te m mjölk

Hoppas på en bra dag idag trallalla...
Update 19.34:
Har ätit middag nu och det känns bra! Har ätit bra idag =). Det tråkiga är väl att jag antagligen har gått upp imorgon.... men men.... allt är väl bättre en hets, right?


Måndag

Jaha, nu var det måndag igen och som vanligt känns det som jag vill ta nya tag efter gårdagens misslyckande. Ändå känner jag redan på morgonen att jag inte kan sluta äta. Åt turkisk yoghurt med nötter och jordgubbar, brieost och kaffe. Var redan mycket. Blev lite mer. "Lika bra att äta upp allt". Jaha, sen gick jag till affären och köpte naturgodis för att sedan spy upp skiten =(.

Vikt: 62,6 kg

  • Sen frukost, som jag skrev, uppspydd (ja det jag fick upp då..)
  • Middag: 1 laxfilé, stuvad spenat, 1 bit brieost, 1 morot, kaffe m grädde (proppmätt och rädd för hets)
  • Update 20.19: 1 bit brieost, cocktailtomater, 2 bitar 81%-ig choklad, 1 laxfilé, stuvad spenat, te m mjölk

Var ashungrig nu när jag kom hem från skolan. Men faktiskt hungrig på MAT! Tyvärr åt jag så jäkla mycket så jag är jättemätt nu =/. Försöker runda av måltiden med en kopp kaffe så att jag inte fortsätter äta...

Jag vill inte hetsa mer nu! Jag vill äta nyttigt och jag vill gå ner i vikt!!

Borde börja motionera igen.. nångång.................. *suck*

Update 20.19: Åt en portion mat till! Tog en matlåda jag fixat =/. Började med lite brieost och te, tänkte att suget/hungern skulle försvinna, men var så sugen på mat så jag tog en matlåda också.. Usch, nu sitter jag här och vill bara hetsäta. Det värsta är att jag inte har några pengar alls kvar den här månaden. Jag är faktiskt helt pank. Köpte upp de sista pengarna på hetsmaten i förmiddags. Jag kan alltså inte gå och köpa nåt nu och det gör att jag får lite halvt panik. Jag kan ju hetsa det jag har hemma, mat (fisk, ägg, köttfärs) och mörk choklad, men jag vill ju inte! Vad ska jag då äta resten av veckan? Usch jag vill inte leva just nu. Vill bara gå och lägga mig =(. Fast jag har bestämt med grannen att jag ska dit och se på film nu när som helst. Men jag vill inte det. Jag är fet nu. Uppsvullen mage. Vill inte. Jag vill bara äta och äta och äta och äta och äta ihjäl mig...

Jag vet ju att det går över. Imorgon kommer det kännas bättre. Jag har ju inte ätit SÅÅÅ otroligt jättemycket idag ändå. Men det känns väldigt jobbigt just nu. Usch.


Helgen

Halloj!
Jag har varit i Sthlm på kalas i helgen och det gick bra med maten. Var ute en sväng i lördags och drack några glas vin och en drink. Tyvärr, som det ofta gör, så spårade det ur när jag kom hem igår. Gick och handlade och köpte naturgodis. Det blev alldeles för mycket och jag "var tvungen" att spy.

Dagens

Vikt: 64,3 kg (usch)

  • 1 bit brieost, kaffe m grädde, 165 g turkisk yoghurt, 65 g valnötter och paranötter, några frysta jordgubbar
  • kaffe m grädde, 1 bit brieost, kladdkaka
  • omelett: 2 ägg, spenat, smör, mjölk, fetaost, 1 morot, keso, te m mjölk, 2 bitar 81%-ig choklad

Gårdagens + dagens

Åt lax med fetaost, klyftpotatis och bearnaisesås till middag igår. Sen en halv flaska vin och starka drinkar.. =P

Idag:
Vikt: 63,3 kg

  • Lax med fetaost, klyftpotatis och bearnaisesås, kladdkaka med grädde (usch vilken INTE bra måltid..)
  • 2 ägg, broccoli kokt i smör och grädde, keso, senapssill, brieost, kaffe m grädde
  • Några jordgubbar, 160 g turkisk yoghurt, paranötter och valnötter

Update 23.51: Ångest. Satan vilken ångest jag hade efter att jag ätit allt det där till middag (de två sista punkterna). Funderade på att gå och köpa godis och hetsa för att få spy. Velade ganska länge och lyckades på något sätt välja att inte hetsäta idag(!). Jag kände verkligen inte för godis. Var inte ett dugg sugen. Inte sugen på att må så jäkla dåligt som vid hetsätning heller för den delen...

Grannen spelar också roll. Han skulle komma och säga godnatt när han kommer hem från några kompisar ikväll.. Det hjälper mig att välja rätt.
Åt två portioner kladdkaka efter lunchen idag. Inte roligt. Men orka sabba alla dagar jag råkar äta något oplanerat och onyttigt. Jag vill inte mer. Jag vill klara att inte hetsa, att äta lagom eller lite, och långsamt gå ner i vikt. Jag vill!

Istället för att hetsa ikväll har jag städat lite. Såå mkt bättre.
Imorgon skulle jag vilja komma ut på en morgonpromenad. Får se hur det går. Godnatt! ♥


Hemma igen!

Vikt: 63,0 kg

  • 1 bit brieost, kaffe m grädde
  • 2 ägg, senapssill, keso, 1 tomat, 1 morot, kaffe m grädde
  • Ikväll: middag hos grannen...

Påsk med sol! ♥

Älskar solen!!! Kan inte få nog =P. Är hos mamma över påsk (på landet) tillsammans med mina syskon och deras familjer. Helt underbart faktiskt. Godisfri påsk blev det också p g a att ett par av barnen har godisförbud =). Blir chips och nötter istället, men jag äter inte chips. För mig har det blivit vanlig, nyttig mat och lite nötter idag.

Dagarna före påsk har jag umgåtts med min granne varje kväll ;-), så då har jag kunnat skippa hetsen. Bra!

Igår och idag har jag legat ute och solat. Är fet, men försöker skita i det och njuta av solen ist. Det är ju bara familjen här ändå.. och i sommar ska jag vara smal ^_^.

Ska till Sthlm några dagar nu efter påsk. Ska bli trevligt. Gå på stan lite. Det trista är ju att jag inte har några pengar.. =/, men men, får väl fönstershoppa lite el nåt...

Hoppas att jag gått ner lite när jag kommer hem och att jag lyckas med att inte hetsäta. Brukar annars alltid spåra ur när jag kommer hem efter att ha varit borta och "skött mig" ok. =/


I alla fall: åååååå vad härligt det är med vår!!! ♥♥♥


Pussar och kramar från landet!


Hjäälp =P

Grannen kom visst hem idag!! Trodde han skulle vara borta över påsken...
Nu tror han visst att vi är tillsammans också! Hahha.... vet liksom inte riktigt vad jag ska göra =P.

Ihh, kul att det händer nåt, men skulle vara ännu roligare om man var kär i killen ^_^. Heeh..

Dagens

Idag kan jag välja om jag ska hetsäta el inte... hehe... har nog valt inte ;-).
Vikt: 64,0 kg (!?)

  • 2 ägg m kaviar, kaffe m grädde
  • omelett: 2 ägg, smör, spenat, fetaost, 1 tomat, kaffe m grädde
  • morötter, 1 burk jordnötssmör (spydde liiiite, går ju inte att få upp den jävla jordnötssmörsskiten!!)

Update 21.09: Jaha, vadå misslyckad? Och jag som ska till grannen och dricka vin strax... *suck*.


Ännu en gång

Väntade i flera timmar innan jag spydde som vanligt. Satt och klippte sönder naglar och nagelband så jag blödde om fingrarna (!?).. Fick knappt upp nåt sen när jag väl spydde =/.

Sen la jag mig och sov till kl 21 typ (!).  Ja, istället för att gå ut i det vackra vädret. Hatar mig själv.
Nu har jag ätit en till burk med jordnötssmör och 6 st apelsiner. Druckit te och vatten och ska snart gå och spy igen. Orkar inte leva just nu.

Imorgon kommer tydligen grannen hem också. Fan. Vet inte vad jag vill med någonting! Jag vill inte vara fet längre. Det vet jag iaf.. Jag vill inte äta mer. Aldrig någonsin. Har inte planerat morgondagen. Vill inte hetsäta mer. Ägg-dag kanske? Åhh ta mig härifrån....................

Nötter, mosade och hela

Gick och handlade. Vill bara bort från plugget. Varför kan inte jag plugga som alla andra normala människor? Jag kan inte göra någonting. Köpte TRE burkar med ekologiskt jordnötssmör och massa rostade och saltade nötter från naturgodishyllan.

Nu har jag ätit en burk jordnötssmör och massa nötter. Tror inte jag får i mig alla nötter.. det går inte i mer.-... dricker vatten och te... ska spy snart.. ska nog bara trycka ner några nötter till.................... Varför gör jag såhär? Jag vill inte leva mer, Fast jag vill ju ut i solen. Jag älskar solen. Önskar att jag bara fick sitta i solen resten av livet typ. Slippa göra något. Bara sitta där och njuta.

Dagens

Vikt: 64,0 kg =(

  • 2 ägg m kaviar, kaffe m grädde
  • kaffe m grädde
  • Sugen som fan på jordnötssmör........

Dagens

Vikt: 63,0 kg (uttorkad efter gårdagens festligheter antar jag..)

  • 2 ägg m kaviar, kaffe m grädde
  • te m mjölk
  • 1 hajmalfilé, 2 ägg, smör, grädde, broccoli, 1 tomat, kaffe m grädde
  • 2 ägg m kaviar, 100 g räkor, majonäs, te m mjölk

Update 20.27: Jag är sugen på nåt. Kokar ägg nu och hoppas att suget lägger sig sen. Det värsta är att jag måste plugga nu. Det brukar göra allt värre. Pressen, stressen. Att jag aldrig tar tag i nåt i tid!


Fest igår

Tänkte ta en lugn filmkväll med en kompis, men blev sugen på utgång, så blev festande ist =). Drack vin och drinkar och sov hos en kill"kompis" för att jag inte ville sova ensam haha. Trevligt var det iaf =).

Gårdagens

Hetsåt igår =(. Åt upp en jätteportion med kycklingwok, massa sås och sallad till lunch. Tyckte att jag lika gärna kunde fortsätta så då åt jag en påse choklad och 4 allévopåsar.. sen spydde jag.

På kvällen var jag hos grannen och drack en halv flaska vin och ett par drinkar. Hade sex också ;-). Känns dock inte helt bra.. jag är inte kär i honom =/. Jag som är helt desperat efter en pojkvän, och sen när någon vill ha mig vill jag inte ha honom! Åhhh vad allt ska vara svårt.

Dagens

SOL!!! Sol sol sol sooooool!! Älskar solen!! ♥
Vikt: ?? kg

  • honungsyoghurt, vindruvor
  • omelett: 2 ägg, smör, mjölk, spenat, kaffe m grädde
  • 1 stor bit entrecote, smör, broccoli kokad i smör och mjölk, kaffe m grädde (mätt)
  • Vet inte om det blir nåt mer.. ska nog umgås med nån kompis ikväll iaf så jag slipper hetsäta...

Dejt

Uhuuh ikväll ska jag träffa grannen! Läskigt. Tror inte jag är intresserad eg, men bara så pirrigt att någon vill träffa mig!! Och jag längtar ju efter en kille... och sex... men med honom?? Njae..... *hjälp*
Iaf ska vi dela en vinflaska. Vet inte vad vi ska göra mer.. men det märks väl^^. Usch jag är redan nervös!!

Har massor att plugga också. Usch usch usch.

Sol iaf! Det älskar jag!! Ska ut och sätta mig i solen en stund efter lunchen iaf!

Och även om jag gått upp lite i vikt SÅ TÄNKER JAG INTE HETSÄTA!!!!!!!!!!!!!!! Jag vägrar.

Ha en bra dag! ♥

Dagens

SOL!!!!♥
Vikt: 64,3 (uuusch, blä, fy, vill inteee)

  • 1 ägg m kaviar, kaffe m grädde
  • tror det blir köplunch idag: kycklingwok


Dagens

Vikt: 63,5 kg

  • omelett: smör, 2 ägg, spenat, grädde, fetaost, kaffe m grädde
  • stor tjock skiva nötentrecote (ca 250 g), svamp, smör, kaffe m grädde (mätt som fan =P)
  • 1 hajmalfilé, smör, grädde, 1 ägg, broccoli, kaffe m grädde
  • te m mjölk


Känns som ju mer jag äter, desto mer sugen blir jag på att äta mer =/. Det finns inget stopp i mig! Ätit bra och rätt nyttigt idag iaf. Enligt mig ;-).

Update 23.08: Usch, jag känner mig "smal" (alltså inte smal såklart, men inte överfull av äcklig mat utan mer "tom" innuti faktiskt) nästan. Mår illa. Varför mår jag illa? För att jag chockat kroppen idag utan kolhydrater? Men eftersom jag varit duktig och inte ätit mkt kolhydrater alls idag, bara fett och protein, så hoppas jag på noll viktuppgång imorn... *please*


Morgon utan livslust

Orkade inte alls gå upp idag. Var en sån där morgon då jag kunde ha fortsatt att sova hela dagen tror jag. Lyckades iaf gå upp vid halv ett... Tvinga mig att duscha. Struntade i att börja med stenålderskosten idag, kände mer för allévo. Skitsamma. Vem bryr sig.

Iaf är det kanonväder och kissen min ville ju ut, så jag följde med honom ut en stund =). Underbart skönt att sitta en stund i solen! ♥
Är på mkt bättre humör nu =). Ska försöka plugga lite idag. Jag måste. Och jag tror jag vill?

Fick värsta mensontattacken när jag gick upp idag. Helt sjukt. Men det gick över ganska fort. Fick mens några timmar senare. Kanske därför det gått så segt med viktnedgång trots att jag ätit så lite? *Hoppas*

Dagens

Ingen promenad. Sov till halv ett! (Trots ashärligt väder med sol..)
Vikt: 63,5 kg

  • kaffe m grädde, 1 Allévopåse
  • 1 Allévopåse, kaffe m grädde
  • 1 Allévopåse

Update 23.51: Blidde inte mkt idag inte =). Känns bra! Har varit inne hos grannen i ett par timmar och snackat skit =P. Hehe. Gonatt!


Gårdagkvällens...

Ja, jag hetsåt igår. Naturgodis, baguette och jordnötssmör. *Suck*