Augustiplaner

Är på väg till Sthlm för en danshelg. Sen är semestern slut.

Utmaningen i augusti blir att inte äta socker, gluten (förutom det som finns i havre och typ bovete) och mjölkprodukter (förutom smör och grädde) hemma. Borta tänker jag strunta i det, på kalas tex.

Träningsutmaning blir minst en km löpning varje dag (håller jag redan på med sen första juni!) Och sedan minst två pass på gymmet per vecka tänkte jag ^^. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på annars, och vill verkligen försöka börja styrketräna ordentligt.

Blir väl minst en danskurs också och så kommer boendestöd några timmar varje vecka, så blir fullt upp.

Kanske borde ha en utmaning som går ut på att blogga minst en ggn om dagen också ;-).

Viktökning, mat och träning

Alltså vilket bra blogginlägg av Fanny (en av mina (relativt ny) favoritbloggar).
 
Med tanke på att jag vägde 66,2 kg (!!) idag så behövs lite vikt-viktighets-reducering tror jag ^^. Herregud alltså. Jag bara äter och äter och äter den här semestern, och jag spyr inte (hetsäter inte heller (så mkt) dock). Ute-mat, godis och nötter.
 
Sitter med sprängfylld mage just nu. Har inte ätit så mkt dåligt eg, inte idag, bara en liten godispåse ^^. Suck. Skulle vilja ha en kostutmaning i augusti. Paleo-kost. Eller kanske inte alls förresten. Har precis börjat nörda ner mig i groddning av bönor och frön, och det är ju inte Paleo. Så en utmaning utan socker, gluten och mjölkprodukter då kanske... Nån som är på? =P
 
Min mage mår verkligen inte bra just nu. Tror det är för att jag ätit så mkt skräp utan att spy. Tarmarna tycker inte om mig.
 
Mina muskler gillar mig nog lite mer iaf. Joggar lite varje dag och gör armhävningar. Mina triceps är definitvt större tex =). Och mina magmuskler också sen utmaningen i juni. Alltid något =). Så de där (jävla) 66 kilona är nog inte bara fett ändå (men en hel del för jag kan fan inte ha mina byxor längre!). Kanske vätska om jag ätit mer kolhydrater som binder vatten? Hmm.. Jaja. Som Fanny skriver, kanske skulle räkna dagens skratt istället.
Eller armhävningar =P.

Ätit för mkt

Allt detta har jag ätit idag (igår) utan att spy =/.
Tyvärr kommer bilderna typ i tvärtom-ordning eftersom jag inte fattar hur man väljer hur man vill ordna dom i blogg.se:s app.
Det är 310 g naturgodis och 222 g lösviktsgodis.

Uppdatering och mensapp

Hej hej, jag vet inte vad jag ska skriva. Har som vanligt så mkt jag vill skriva, men orkar aldrig gå in här.
 
Hetsäter väl ett par ggr i veckan som vanligt och så funkar det OK resten av dagarna. Överäter väl då och då också utan att kräkas, och ibland kräks jag efter överätning (utan direkt hets). Är nog oftast mer överätning än hets faktiskt.
 
Har ingen matplan och jag klarar inte riktigt av det =/. Då tänker jag att "jag får ju ändå äta vad jag vill, så då kan jag lika gärna köpa godis och bröd" typ. Har dock en träningsutmaning jag är med på och jäklar vilken skillnad det gör! Jag tränar varje dag! Har sprungit minst en kilometer varje dag sen första juni =), oftast springer jag längre när jag ändå är ute. Jag har fått synligare mag-, arm- och benmuskler (tycker jag iaf ;-)). Dessa utmaningar är grejen för mig. De motiverar mig att ta tag i träningen och göra de förutbestämda övningarna.
 
Ska bara hoppa på en paleoutmaning nu också då... Så att maten kan funka också.
 
Senaste dagarna (veckan?) har jag mått skit. Känt mig deppig och hetsätit när jag kunnat i princip. Idag fick jag mens (som gått väldigt över tiden), men tror ändå det är någon koppling där. Måste bli bättre på att skriva ner humör i min app Period Tracker. Gillar den appen. En mensapp, men man kan ju lika gärna använda den till allt möjligt. Är en kalender och man kan skriva in kommentarer om vad som helst. Mående, vikt, kost, tja vad som. Dock är det lättast med humör eftersom det finns färdiga "gubbar" att välja på.
 
Nu har jag druckit en grön drink jag mår illa av (spirulina och ärtprotein är blä) och tänkte försöka ge mig på dagens träningsövningar så de är gjorda. Sen vill jag gå på stan. Jag har semester nu, skönt och lite jobbigt (att vara ensam och inte orka ta tag i något).