Fjällen

Jag är i fjällen och åker slalom. förhoppningsvis blir det lite längd också. Önskar jag tagit med mina joggingskor! En joggningtur hade jag kanske kommit ut på. En skidtur är svårare.

Var förstoppad de första dagarna, men det släppte igår. Mår asdåligt idag. Har ångest och vill åka hem! Hatar allt. Är här med mina syskonfamiljer, min systers mans brors familj och mamma. Samma gäng som brukar åka varje år.

S är kattvakt. Längtar hem till katterna! Jag avskyr människor och älskar djur. Människor är så otroligt korkade! Djur bara är, följer sina instinkter.

Överätning, men lite träning!

Ikväll har jag ätit för mkt =S. Men det känns nästan OK. Alltså inte hets och har ingen känsla av att jag måste spy. Men jobbigt att småäta och känna att jag bara går och hämtar mer och inte kan sluta =S.
 
Prövade LCHF-pizza på dagen. Blev inte bra ^^. Hade ingen tomatsås eller tomatpuré el nåt hemma så fick bli currypasta och sen tonfisk och musslor. Gillar varken currypasta eller musslor i lag så mkt kan jag ju konstatera ^^. Jaja, men det var OK med sallad med mozarrella, ananas och annat gott. Pizzabotten blev helt OK iaf, så det ska jag pröva fler ggr (följde inte receptet helt, hade typ ägg och riven ost och så lite philadelphia och lite grädde)!
 
Nu på kvällen har jag ätit 1 burk makrill i tomatsås, ost, morot, massa nötter (blandade osaltade), 1 apelsin, mörk choklad, kesella, mascarpone och tinade bär.
 
Åt ett äpple tidigare också, samt kaffe och te med grädde och kokosfett.
 
Har iaf tvättat idag! Alltid nåt! Och så kom S och tog en promenad med mig, fast jag sprang med höga knän bredvid! Han har tyvärr fortf ont i halsen, men jag är mkt bättre! Har bara lite lite slemhosta kvar.
 
Imorn ska jag försöka pallra mig iväg på ett Zumba-pass efter jobbet.
 
Har börjat med Balsammetoden igen, mest för att mitt schampo tagit slut ^^.
 
Har hittat några "nya" bloggar att läsa, och ikväll har jag suttit och läst lite på Dessis blogg och även en tjej som heter Emma (nice träningsinspo! =)).
Tidigare i veckan har jag läst massor på Sofi Fahrmans blogg, har inte läst den tidigare.
 
Ska försöka komma isäng före tolv! Godnatt!

Chokladhets nr 2

Jaha, då har jag spytt för andra gången i år då =(.
Hetsåt 2 fazer chokladkakor (200 g styck) plus 280 g naturgodis.
Började som vanligt äta ur naturgodispåsen vid diskbänken. Åt upp kanske hälften, sen packade jag upp resten av sakerna jag handlat och stoppade in i kyl och frys (bl a två frysta kladdkakor wtf!?!?!? jävla idiot!!!) och sen åt jag lakritschokladkakan framför datorn och sen den andra hasselnötschokladen. Sen var det lika bra att äta upp naturgodiset som var kvar innan jag spydde tyckte jag.
 
Jaa, hade jag haft något annat mer salt, typ mackor, så hade jag smällt i mig några såna också, men köpte inget sådant.
 
Brukar äta naturgodisnötter flera gånger i veckan, men nu hade jag köpt choklad- och yoghurtglaserade (heter det så?) också.
 
S skulle komma och ge mig en kram ikväll efter 22. Men funderar på att messa och säga att han inte ska komma.
Har haft diarré tre ggr idag och nu har jag spytt också. Känner mig ju sådär fräsch...^^
 
USCH. Jävla bulimiliv!!!!!!!!
 
Vet inte om jag ska äta upp de där satans kladdkakorna ikväll, eller spara dem till imorn. Ja, längre än så lär det ju inte bli iaf och jag VILL INTE ha dem här en sekund längre än nödvändigt. Kan inte fatta att jag är så otroligt korkad så jag gick och köpte den där skiten ikväll!? Jag som ätit så himla bra nu de senaste månaderna!! Hållit mig till att hetsäta och spy EN enda gång i år (då jag köpte chokladkakor). Och så gör jag samma misstag igen!? Varför? För att jag är sjuk? Ensam? Jag var inte alls sugen. hade ätit bra på dagen, när jag gick upp vid två - halv tre så åt jag omelett.
 
Varför sabba allt? Varför varför varför!?!?!? Ååååhh jävla skitliv!!
Kunde jag inte köpt nåt jävla bröd också när jag ändå håller på?? Hur ska jag klara av att stanna vid detta nu?? Jag kommer känna att jag behöver "passa på" att äta massa onödigt skit. Eller så gör jag inte det. Gör det inte bara. För att det är ett nytt år nu. Och nya tider.
 
Jag måste ingenting. INGENTING.
Sådetså.

Riktigt dålig i magen :-S

Mår såå otrolig dåligt! Har mått såhär några gånger förut.. Min mage protesterar å det grövsta på all frukt jag proppade i mig igår. USCH!!

Mår illa och har ont i magen. Mer när gaserna fastnar nånstans i tarmarna. Magen bubblar mer nu och så får jag diarréattacker. Igår hade jag sjukt mkt gaser. Gick och släppte mig hela tiden och det luktar apa. Trots att jag ätit massa apelsiner mitt på dagen igår så åt jag ändå två äpplen med kanel, yoghurt och crème fraîche på kvällen!

Och nu mår jag så otroligt dåligt pga detta. Varför gör jag så!? Tur att jag stannade hemma från jobbet idag också. Hade ju aldrig kunnat gå dit i det här tillståndet ändå :-S.

Ligger i sängen och orkar inte göra nåt. förutom att vifta lite på fötterna och kvida. Orkar ju iofs blogga på mobilen så ska försöka läsa lite. Är väl bara att försöka stå ut och vänta på nästa diarréattack ^^. Magen borde väl bli lite mindre svullen och lite mindre hård av att eländet kommer ut iaf :-S.

Jag som tänkte att jag skulle orka ta mig ut och handla lite idag.. Choklad.. Lika bra att jag är sängliggandes då kanske :-S. Danskurserna börjar ikväll, tråkigt att missa första lektionerna :-( :-(.

Sjukledig

Jag vet inte hur många apelsiner jag har ätit nu. Och massa nötter.
 
Jag har min första sjukdag på flera år tror jag. Har ont i halsen och hosta, men ingen feber.
 
Jag trodde att det skulle vara skönt att vara hemm från jobbet. Inte jättesjuk, utan bara så pass dålig att jag behöver vara hemma. Kunna vila, surfa, städa lite..
 
Men nej, vad tror jag egentligen? Att jag ska klara av en helt oplanerad dag alldeles ensam?
 
Känns löjligt, men när jag tänker efter så är det väl en ganska bra egenskap människor har (ja säkert alla djur?)? Den här egenskapen att orka tro, hoppas och försöka, om och om och om och om och om igen ^^. Även när man borde "veta" att man inte klarar av det.
 
Frågan är vad jag ska göra nu?
Jag behöver hämta ut nyckel"tags" eller vad kallas det? De har gjort om låssystemet för ytterdörren och tvättstugan så jag måste hämta ut det den här veckan. Hyresvärdens kontor har bara öppet mellan 8-17, då jobbar jag ju.. Så det vore bra om jag orkade gå och hämta det idag när jag ändå är hemma. Är sol ute och säkert skönt att komma ut lite.
 
Den större frågan är om jag ska passa på att handla också..... och isf vad? Usch.

Söndag(sångest?)

Hm, sitter här och funderar på vad jag ska göra nu. Gå ner på stan innan de stänger?
Men jag har ont i halsen.. Kanske bättre att bara vara hemma och vila? ^^
 
Jag har ätit nötter och sallad och kaffe. Ska inte äta mer på ett tag nu.
 
Sugen på att gå i affärer, fast inte sugen på att behöva skynda mig att göra mig iordning och hinna till någon affär innan de stänger. Stress stress stress. Så jobbigt. Dessutom är jag typ sjuk.
 
Sitter och läser en blogg jag hittade igår. http://heygia.freshnet.se/
Riktigt smal och vacker tjej. Jag kan bli helt fast i såna där farliga bloggar. Gör ingening - förutom att läsa läsa läsa läsa läsa och läsa. Och sen är det helt plötsligt kväll och jobb imorgon. Suck.

Ätit apelsiner och choklad.

Ok. Jag har ätit och ätit och ätit och ätit och undrar vad jag ska äta härnäst. Vet inte om jag ska gråta, eller blogga, eller gå och handla eller göra mig iordning och åka till en kollegas födelsedagsfest eller fortsätta surfa och må illa och ogilla mitt pissiga liv. Hur gör man för att göra något man vill? Hur gör man för att göra något positivt? Och framför allt, hur gör man för att må bra när man redan har ätit alldeles för mycket och fel?? När man redan sabbat sina chanser att få en bra lördagskväll. Slutar tänka och känna till imorgon!? Jävla skitliv och jävla snö.