Döden

Just nu sitter jag vid min fasters dödsbädd. Hon flyttades idag till hospis och det är väl tänkt att hennes sista veckor ska vara här. Jag orkar inte vara här (i Sthlm), vill bara hem. T följde med hit förra helgen, men nu stannade han hemma för att plugga och jag är här med mamma (som har varit här i över en vecka nu, dygnet runt vid min fasters sida). Hon har inga egna barn och min pappa dog 1995 och min farmor är över 90 år.. så det är jag, mamma och min syster som får sköta det här helvetet. Mest är det min mamma och syster. Jag gör ingenting, tänker bara på mig själv och vill dö typ ^^.

Hatar att be om ledigt från jobbet. Hatar allting. Vill bara åka hem till T och kramas, bli kramad och gråta, gråta, gråta.

Om nån läser här som är medlem på Skin kan du kanske skriva där att jag inte har tid/orkar gå in där nu, men hoppas på att inte bli raderad och kommer tillbaka så fort allt det här är över.

Hetsåt några ggr förra veckan tror jag och igår kväll. Hetsäter väl när jag får tillfälle. Trots att jag behöver all sömn jag kan få "passar jag på" när jag får tillfälle en sen kväll eller natt =(. Snacka om dum i huvudet. Jag orkar inte som det är, och ändå gör jag allt ännu jobbigare. Klyftigt.

Det är så mkt som måste fixas när nån dör. Papper till tusen, och lägenheten måste väl rensas antar jag. Jag orkar inte. Jag vill skrika och gråta, men jag kan inte göra det nu. Kan eg inte ens skriva på datorn för jag märker att det irriterar min faster. Allt irriterar henne nu. Har jag skrivit att jag inte orkar?

Hej på ett tag..

Söndag

Vikt: 61,8 kg

Tack för era fina kommentarer! ♥ De värmer mitt i allt elände fast jag inte orkar svara..
Just nu sitter jag här ensam framför datorn och slits nästan sönder av känslorna innuti. Har precis ätit frukost: 1 bit brie, kaffe m grädde och 2 ägg. Absolut inte för mkt, alldeles lagom. Det är inte det. Jag vet inte vad det är. Eller jo, T ska plugga inne hos sig idag och jag är lämnad åt mig själv för att göra jobbiga saker som jag inte orkar ta tag i. Städa, tvätta, skicka in papper till kommunen om ekonomiskt bistånd som skulle varit inne för flera veckor sedan...

I fredags slutade jag med hetsandet och festade med några kompisar och var ute och dansade hela natten =). Min favoritsyssla kanske? ;-) Mådde dåligt hela lördagen i princip, bakfull. T gjorde tacos på kvällen och vi kollade på film. Hade ångest då, men det gick bra ändå. Men nu sitter jag här med en jävla skitdag framför mig, en lång jobbvecka, och en jobbig helg när jag "måste" åka till Sthlm för kalas och träffa sjuk faster. Jag orkar inte och jag vill inte.

Update 23.00: Dagen har gått bra. Har fått en hel del gjort. Plockat undan lite, diskat och tvättat handfatet ^^ (bättre än inget!) OCH lagt in papperna jag ska skicka till kommunen i ett kuvert så jag bara kan lägga det på lådan imorn! Inte hetsätit. Fast var jävligt sugen ikväll. T räddade mig genom att efter maten säga att han skulle plugga inne hos mig. Eftersom vi åt varsin bit tårta efter middagen kände han på sig att jag inte skulle klara av att vara ensam (!! nånting har gått in iaf...;-)).
Är rädd att hetskänslan sitter i imorn också.. men men, den dagen den sorgen. Jag har t o m tvättat idag, så ska ner och hämta tvätten om ett tag och sen sova.
Kram och godnatt! ♥

vill inte, orkar inte

Jag skulle kunna döda någon just nu. Jag HATAR T. Han kan dra åt helvete! Och alla andra med för den delen. Fy fan vad livet är surt. Jag vet att jag kommer hetsäta imorgon också och det tar kål på mig. Hur kan man glömma så fort hur eländigt det är, hur dåligt man mår?? Jag orkar inte mer, inte en sekund till! Sparade det jag inte orkade äta upp idag eftersom jag vet att jag ändå kommer köpa mer imorn. Det är så jävla onödigt allting. Jag orkar inte mer!!! Jag vill dö nu i denna sekund! Jag ORKAR INTE gå till jobbet imorn. Orkar inte orkar inte orkar inte!!!!!!!!!!!!! Fast jag vet att jag mår bättre när jag är där. Är typ nästan normal då ^^. Spelar normal iaf. Ler och gör vad jag ska. Vilket jävla falskt skitliv jag lever. Jag orkar inte mer.

Torsdag 1 okt

Vikt: 60,1 kg =)

Åt "bara" sallad med ost till middag igår plus att jag gjorde nr 2 på toan två ggr under dagen.. så därav viktnedgången antar jag. Men ändå, det känns alltid bra med lite lägre siffror på vågen ^^. Har dock fortf uppsvullen (eller bara fet???) mage och mycket gaser =/, usch. Kanske för att jag äter mer kolhydrater nu? Ris, linser och rotfrukter till lunchen varje dag.

Hade nån liten mellanblödning(?) igår också. Känns aldrig bra. Har haft det några gånger nu under ett par år och man undrar ju om det verkligen ska vara så..

Mådde skitdåligt igår rent ut sagt. Hela dagen faktiskt. Och i förrgår kväll var jag nog det närmaste att ta livet av mig hittills, fast det var ändå ganska långt ifrån tror jag. Låg i sängen och grät och hade ångest och visste inte vart jag skulle ta vägen =/. Men jag har inte hetsätit än iaf! Inte på en vecka och två dagar nu! Trots att jag sov ensam igår natt och mådde skit.

T och jag var och handlade i går kväll och vi köpte både glass och naturgodis och kakor(!).. Ett litet experiment kan man väl säga ^^. Visst ger det mer ångest att ha det hemma, men samtidigt ska det på ett sätt bli intressant hur det kommer gå haha =P. Det SKA gå bra, och KOMMER att göra det. Så länge T är med mig på kvällarna och äter middag med mig så kommer det att gå iaf.

Nu har jag precis ätit en stor skål med turkisk yoghurt, nötter och russin plus en mugg kaffe m grädde. Om en stund bär det av till jobbet och imorn är det fredag! Skönt!
Till lunch blir det rotfrukter och kött, och till middag blir det först brie o kaffe och sedan nån slags vegetarisk köttfärssås och sallad som jag ska fixa.

Hoppas ni får en fin, skön, BRA dag idag! Kramar! ♥