Dagens mat

Det mesta av det jag ätit idag då..
 
 
Tja, det ser ju inte alltför mkt ut såhär.. Åt en ruta 86%-ig choklad också, och en mugg te till med en skvätt grädde. Känns dock som jag ätit för mkt nu ikväll. Den där salladen var riktigt mastig. En massa ost i... men men. Ingen hets iaf!
 
Godnatt! (Har ingen lust att lägga mig alls dock).
Vill pröva mina nya skor!! Och kläder..
I natt städade jag (!). Rensade avloppet till handfatet (ääääckligt!). Mellan ett och två i natt typ ^^. Och så dammsög jag och tvättade köksgolvet och badrumsgolvet! Helt otroligt egentligen, jag som aldrig orkar ta tag i något. Men där ser man vad lite ledighet kan göra. Jag jobbar för mkt =/.
 
Jaja, godnatt.

Bättre helg

Helgen har varit mycket bättre än den började. Veckan var förjävlig, men helgen har varit bra, trots att jag varit ensam. Kollar på film nu och... äter ^^. Äter för mkt, men äter iaf inte direkt onyttigt. Var och handlade när jag var hungrig, men lyckades ändå stå emot prisnedsatt snickersglass. Mkt bra. Är helt övertygad om att det hade blivit hets ikväll annars =S.
 
Igår gick jag inte upp förrän kl 15.  S och jag "bråkade" via sms i fredags och jag ville bryta kontakten med honom. Ändå är det såklart jag som hör av mig nästa dag ^^. Suck.
 
Jag satt och surfade runt på bloggar om träning och träningssidor. Fick massa inspiration och jag drog ut och sprang 10 min (och gick kanske 20 min) och sen gjorde jag situps och lite andra styrkeövningar hemma.
 
Idag har jag också varit ute och sprungit och gått. 35 min totalt. + styrkeövningar hemma.
Jag vill verkligen komma igång och träna! Vill ha en muskulös kropp. Dessutom mår jag ju så otroligt mkt bättre när jag tränar. Jag borde verligen få träning på recept, ist för alla möjliga mediciner läker försöker pracka på mig =S.
 
Idag gick jag upp vid 12. Åt bra frukost och surfade ett tag. Sen har jag gått på stan =). Köpte två par skor (typ högklackade kängor). Kunde inte bestämma mig för svarta eller bruna.. ^^ Eller jag vill ha de bruna, fast funderar på om jag kanske ska ta de svarta också! Är öppetköp i 14 dagar. De var på rea, i skinn, kostade ca 540 kr paret. Köpte några linnen på rea också. Trevligt att shoppa lite, var länge sen.
 
Ser inte alls fram emot jobbveckan som kommer. Har för mkt att göra på jobbet. Har blivit så stressad. Är kvar för länge på jobbet och är så otroligt trött när jag kommer hem. Orkar inte göra någonting. Det är väl delvis det som gör att jag hetsäter. Orkar inte ta tag i något och då är det lätt att fly från allt med maten.
 
Jag vill klara oktober! Jag vill träna istället. Dra ut och jogga på kvällarna istället för att äta. Lättare sagt än gjort..
Att surfa runt på träningssidor är peppande. Borde göra det oftare.
 
Vet inte hur jag ska göra med S. Vi har svårt att träffas utan att jag börjar bråka. Särskilt när jag mår dåligt. Jag blir så besviken på att han inte hjälper mig mer. Att han inte hindrar mig från att hetsäta genom att komma hit. Samtidigt vet jag ju att jag är ansvarig för mitt eget liv. Jag kan inte skylla på någon annan. Men det är ju så mkt lättare att bara skylla ifrån sig... =/

Dö, eller fortsätta stå ut.

Snälla gud, låt mig få dö nu.
Jag hatar livet och jag orkar inte vänta på att det ska bli bättre. Jag orkar inte göra det bättre heller. Jag ger upp. Jag faller ALLTID tillbaka. Jag vet att i princip alla får återfall när de blir bättre, men hur länge då? Jag blir ju aldrig bättre. Tillslut har jag ju väntat hela livet och aldrig blivit frisk från den här skiten. Då kunde jag ju lika gärna dött nu. Eller för länge sen egentligen. Jag kunde dött när jag fyllde 18. De tolv år jag levt efter dess har inte varit värda att leva.

Dagens frukost

Typ Ätit gram E% Dagligt Mål gram
Protein
13.5
12 71.4
Kolhydr
19.1
17 35.7
Fett
36.3
71 111.0
kcal
457.9
  1427.8
 
Från matkalkyl.se.
 
Hmm, det verkar inte gå att ändra storlek på bilden efter att man laddat upp den? Inte heller välja om man vill höger- center- eller vänsterjustera bilden. Dåligt. Det enda jag kan välja mellan är full storlek och miniatyr. Storlek på bilden måste jag välja vid uppladdningstillfället från datorn =/.
 

Funderingar ang. bloggbyte samt inspirerande träningsblogg

Hmm, tänkte kanske pröva att blogga kvar här ändå ett tag. Trist att inte sms-inläggen kommit fram än (de kommer säkert inte komma fram alls, utan man får väl skriva nya då eller skicka igen när sms-blogg-funktionen kommer igång igen).
 
Undrar om det går att få styckesindelning trots att jag använder Chrome nu då.. det gick ju inte förut (om man inte använde IE-tillägget). Får se hur det ser ut när jag publicerar detta.
 
Det verkar ju har blivit mkt bättre med bilduppladdning till inlägg (man kan bara dra in bilderna från en mapp på datorn, precis som hos Wordpress). Man kan också "tagga" inlägg, för att göra dem mer sökbara. De kan fortfarande bara tillhöra en kategori.
 
Jag vill ju gärna ha kvar hela bloggen på samma ställe, och jag vill också ha möjligheten att lägga upp reklam (hoppas man kan det fortfarande ^_^, har inte kollat upp det). Visst går det att flytta bloggen (med hjälp och en kostnad). Om jag hyr serverutrymme nånstans (Webhotell?) kan jag ju ladda ner Wordpress och få mer möjligheter med bloggen, men frågan är om jag nånsin kommer ta tag i det =/. Som det är nu med Wordpress.com så verkar man inte kunna få lägga upp egen reklam tex, och inte ens ändra utseende på bloggen (ändra i mallen). Dåligt.
 
Alltid är något dåligt nånstans. Suck. Så svårt att välja. Orkar ju inte pröva alla bloggverktyg som finns heller. Har försökt läsa mig till vilket som skulle passa bäst, men tycker det finns för dåliga jämförelser =/.
 
Som sagt tidigare, jag har skrivit några inlägg på en ny blogg och ni kan få adressen dit genom att bara fråga efter den i ett mail till: pussel82@gmail.com.
 
Ska pröva att blogga lite här nu igen så får jag väl se om jag stannar kvar här eller inte..
 
Har förhandsgranskat inlägget nu, och styckesindelning funkar! (Alltså ett par enter-slag)
 
Nåt som jag lästa nånstans inte skulle funka med blogg.se var att visa "Äldre inlägg" och/eller "Senare inlägg" längst ner i bloggen. Den funktionen skulle jag verkligen vilja ha. Så irriterande om man läser en blogg och så läser man 20 inlägg och sen tar det bara stopp! Då vill man ju fortsätta att läsa äldre inlägg utan att behöve gå upp till "Kategorier" eller "Arkiv".

 
Surfade runt på ett par bloggar i veckan och hittade till Sofi Lindbergs blogg.
Den ger mig en massa träningsinspiration! Jag vill bara ut och springa! =P
Jättebra!
Hon har tydligen haft rätt svår bulimi tidigare, men nu kan hon äta en massa onyttigt eftersom hon tränar som en tok. Jag är väl lite av en språkpolis och tycker det är lite jobbigt att hon har problem med stavningen, men hon verkar vara en sån himla ödmjuk och trevlig tjej att jag accepterar det ^^.

Byta blogg?

Hej hej. Igår kom S hit på kvällen och vi pratade ut om mina problem. Han fick först säga vad han trodde jag led av. Han sa att han typ var helt säker på att jag hade Asperger! Och så sa han att han misstänkte Bulimi också.

Jaha ja, det stämmer ju.

Åkte till Sthlm med mamma idag och hälsade på min farmor. Har ätit bra hittills idag iaf. Är ensam hemma nu ikväll, men jag har faktiskt lyckats sysselsätta mig med att köra igång min gamla stationära dator jag inte haft igång på kanske ett och ett halvt år!

Min bärbara som jag ärvde efter min faster bara krånglar. Den kraschar stup i kvarten. Men nu så, tog jag äntligen tag i att sätta på min stationära!

Jag vill klara augusti nu.. Inte hetsäta. S ska hjälpa mig att planera mat och träning en vecka i taget har han sagt <3. Får se hur det går.. Bara jag klarar mig idag och imorgon...

Frågan är om jag ska byta bloggplattform till Wordpress istället? Har haft den här bloggen sen 2005(?) el nåt sånt. Vill inte länka härifrån till nya bloggen heller isf, vill inte att de som känner mig IRL ska hitta dit så lätt (om det nu hjälper vet jag inte ^^).
Tänkte att jag kanske kunde be er som vill fortsätta läsa min blogg, att maila mig? Så får ni nya adressen via mail ist.
pussel82@gmail.com

Är så satans trött på att blogg.se är så "efter" hela tiden. Tog en evighet innan man ens kunde sms-blogga vad jag vet? De har fortf ingen blogg-app för Android heller vad jag vet? Och nu när de byter plattform(?) så funkar inte sms-tjänsten längre?? Dååligt ^^.

Samtidigt är det kanske kul att stanna och se hur det blir nu när det blir nytt? Suck, inte vet jag.