Sovit hela dagen

Idag gick jag upp halv sex, på kvällen alltså. Jag hade väckarklockan på ett, men har sovit till och från sen dess. Orkade inte gå upp. Har inte någon lust att leva längre. Ingen lust med någonting.
 
Var på kalas i Stockholm igår. Efter det kunde jag ha träffat en gammal pojkvän, men åkte hem med mamma istället. Kom hem ensam till en tom lägenhet vid tolv på natten. Hade valet att bara gå och lägga mig. Det borde jag såklart ha gjort. Jag var dödstrött. Lagom mätt och eg inte hetssugen.
 
Men såklart stannade jag uppe. Kollade sista avsnittet av Broadchurch på tv4play och ÅT mat. Mkt mat. Fortsatte och fortsatte. Kollade på nåt annat på play. Orkade inte gå och lägga mig.
 
Kom väl isäng vid fyra =S. Orkade inte spy heller. Dumt val. För idag känner jag mig helt förstörd. Min mage försöker jobba ikapp, men den har ju ändå sin matsmältningstakt och proppar man i sig mat för flera dagar på samma gång, så tar det sin tid att smälta såklart. USCH. =(
 
Jävla skitliv. Borde stannat i Sthlm! Hittat på nåt kul! Istället åker jag hem äter!? Jävla idiot.
 
Jaha, så är det. Har tänkt på aborten mycket på senaste tiden. Så många får barn nu av vänner och bekanta i min ålder. Jag har haft chansen att ha ett barn jag också. Jag valde bort den. Hur kunde jag göra det? Jag ville inte vara ensam med ett barn, jag ville vara två om det. Men var det verkligen rätt beslut? Jag tror inte det. Jag vill ha det barnet ändå. Jag kunde ha träffat någon ny ändå! Det händer faktiskt! Ensamma mammor träffar också nya killar. jag går ju ändå inte ut och festar och gör saker som gör att jag har chans att träffa någon. Jag orkar inte. Har ingen lust. =(
 
Usch vad deprimerande =((.
 
Läste lite om olika bloggar på blogg.se innan jag loggade in här. Blev lite uppmuntrad iaf. Borde börja surfa lite mer på modebloggar och sånt ytligt som inspirerar lite och är lite trevligt igen. Annars går jag sönder av den bistra verkligheten.