Talyn Edwards och restriktion

Hej!
 
Igår var det två besökare på den här bloggen. Den 21 oktober var det 28 stycken!? Skumt.
 
Iaf, jag tänkte tipsa om en youtuber jag hittat häromdagen som jag verkligen gillar. Och så tänkte jag meddela att igår när jag köpte naturgodis så kände jag inte för att köpa chokladdoppade jordnötter med havssalt för att jag dels inte var sugen, och dels för att jag mådde skit sist jag köpte det och överåt och hetsåt skiten till den var slut = jag mådde inte bra av att köpa hem det. Så jag gjorde inte det igår! Jag köpte rostade och saltade cashewnötter, bondbönor, majs och pistagenötter.
 
Dessutom åt jag bara en liten skål och nöjde mig med det!? Alltså snacka om progress i friskhet ;-).
 
Haha =P. Jaha det var det. Känner mig sååå trött och inte hungrig nu. Men ska ändå äta något, för det minskar risk för sug senare. Så det får bli samma middag som igår: Chiagröt och sen en liten skål med rostade och saltade nötter.
 
Nästan varje dag nu så märker jag att jag minsann trodde att jag förstått att jag inte kan hålla på med någon satans restriktion om jag vill bli helt frisk, ändå tycker jag nu att "nejmen jag har ju hållit på med restriktion hela tiden...". Jag lockas av de jag följer på instragram och youtube som kör på high carb low fat, starch solution etc. Men jag kan inte hålla på med det just nu. Om jag ska bli frisk fortast möjligt så kan jag inte bry mig om dieter, någon form av restriktion (dock köper jag inte animaliskt längre och det tänker jag inte börja med - ser det inte som restriktion kopplat till diet/bantning utan till etik och moral) och absolut inte hur min kropp ser ut. DET SPELAR INGEN ROLL. Det är inte det som kommer göra mig lycklig (hur min kropp ser ut eller vad jag väger). Så är det bara. Ätstörningar jag folk olyckliga. Det gör mig olycklig. Det är inte värt det.
 
Så, in och titta nu på Talyn Edwards på youtube ;-).
 
Godkväll!