Trist dag

Vet inte vad jag ska skriva. Vet inte vad jag ska göra.

Sitter och typ väntar på att killen jag är intresserad av ska skriva ett meddelande på FB.. Men jag borde inte göra det. Vore han intresserad skulle han väl kolla stup i kvarten om han fått nåt nytt meddelande, inte vänta flera dagar med att svara =/. Blöh.

Vet inte om jag ska åka hem till mamma eller stanna kvar hemma i helgen. Borde väl åka hem till mamma och träffa mina syskonbarn som är där till söndag, kanske bada och sola också.

Är jag kvar här "måste" jag väl träffa Italienaren som gärna verkar vilja träffa mig.. Tycker det är skitjobbigt med engelskan. Hittar inte ord. Har inget ordförråd. Vet inte hur ord uttalas =/. Suck.

Jag borde helt enkelt åka hem till mamma.

Allt känns så jobbigt. Orka.

Just det, klarar jag dagen så har jag inte hetsätit på TVÅ veckor!! Det ni! =O
Dock har jag jävligt stor lust att åka och köpa godis och glass faktiskt, nu när jag tänker efter ^^.
Borde kanske supa mig full ist? Då brukar jag iaf ha kul ^^. Inte hetsäter jag heller..

Jag lunchade med Italienaren idag, våra jobb ligger nära varandra. Han påstod att alla Italienare har, åtminstone, prövat Marijuana nån gång i sitt liv. Han tyckte inte att det var skadligt och fattade inte varför det var olagligt.
Kanske skulle börja röka det? ;-)

Usch. Hade ingen bra dag på jobbet idag. Fullt av möten och tusen saker att göra. Är så trött. Borde väl stanna hemma och lägga mig tidigt. Men nej, kommer aldrig hända. Inte en chans =/.

Full en måndag!!!

Hehe, full och full, onykter iaf!! Av tre glas rödvin =P. Har ju inte ätit middag så är väl därför =P. Åt ett par tapasrätter och drack tre glas vin med en italienare =D. Det händer nåt i mitt liv! ;-)

En italienare jag råkade ge numret till när jag var full på en efterfest förra lördagen...... Han verkar dock trevlig och försökte inte kyssa mig första träffen, som en annan italienare jag var på dejt med. Han hörde inte av sig mer sen bara för att jag inte kysste honom efter första dejten!? Usch!

Den här killen verkar mer normal. Jag var typ osminkad (ingen mascara iaf) och han försökte inte ens kyssa mig, men verkar vilja träffa mig igen!

Dock vill ju jag bara träffa killen på mitt jobb!! Som inte hör av sig den jäveln! =(

Messade honom igen på FB nu, men han har inte svarat =(. Han sa ingenting trots att vi stod bredvid varandra vid kaffeautomaterna på jobbet idag. Inte ens ett "hej" fick jag. Jag gav iofs inget "hej" heller...

Antingen är han jävligt blyg. Eller ointresserad =(((.

Suck. Snälla någon!!!! Jag är kåt! =P

Träningsinspiration

Jag köpte aldrig någon choklad.
Köpte sallad, och ost och vad det nu var, men inget onyttigt.

Har dock ätit lite väl mycket ikväll. När jag kom hem fixade jag en stor sallad med mycket mozarella, en avocado och olja. Sen åt jag dessutom en bit brie..

Jaja, totalt sett så tycker jag inte att det är för mycket idag. Det bara känns mkt i magen just nu.

Är dödstrött. Borde lagt mig för länge sen.

Var bra att gå ut och gå när ångesten kom. Dumt att gå och handla egentligen, men klarade det ju utan skit så det var ju helt OK ändå. Och på hemvägen lättade ångesten.

Sen fick jag ett svar på FB från jobbkillen också hehe. Jävligt sent då ^^, men han har föreslagit att vi ska gå ut eller ta en afterwork =P. Kommer jag aldrig våga, men riktigt kul att han vill träffa mig! =D Läääskigt.

Jag måste skärpa mig med maten. Ingen hets nu. Inga omstarter. Det får blir bra och dåliga dagar. Men varje dag är en ny dag. Eg är väl varje timme en ny timme ^^, men det är lite för tidigt att kunna tänka så för mig.... Än så länge blir det nog en sabbad dag om jag börjar äta för mkt och "fel" tyvärr. Dock hetsade jag och sen gick ut och sprang i lördags.... Så det var ju en dålig dag som vände till en bra! ;-)

Jaja, har tagit ledigt imorn. Kommer inte ihåg om jag skrev det. Ska iaf hem då. Mamma hämtar mig och katterna. Har tusen saker att göra innan dess så MÅSTE ta mig i säng nu!!!!

Att det ska vara så förbannat svårt! Vill bara surfa på kost- och träningsbloggar hela natten!

Har hittat en sjukt inspirerande bild:

I love it! Snodde den från http://kvinnligamuskler.wordpress.com/2012/04/09/fore-efter/.
Tjejen på bilden bloggar här: http://www.klingestedt.se/

Jag tycker hon är perfekt muskulös på högerbilden ovan. Kanske aaaningen mindre fett hade varit fint ^^.
Jao, det är väl en utopi för mig det där. Men är väl alltid bra att ha nåt att sträva efter? =P

Mål ska man ha har jag hört. Funderar på att sätta upp några mål tillsammans med S till efter semestern kanske. Då måste vi ju träna ordentligt under semestern så vi uppnår de där satans målen! =)
Tex göra si och så många armhävningar (gör bara på knä nu, jag vill kunna göra på fötter). Tror inte jag kan göra en ens, så det blir inte många som mål då^^. Och så kanske backträning. Tror inte jag orkar springa uppför en viss backe här ens en gång ^^, iaf inte två ggr efter varandra.. Det skulle också kunna vara ett mål.

Ja, träningsmål vill jag ha. Helst med egna kroppsvikten bara.
Sen vill jag köpa träningskort och börja gymträna också!

Har ju tränat på Vuxenhabiliteringens gym på måndagar, men har varit kass att komma iväg på det =/. Och nu var det sista gången för sommaren den här veckan =/.

Bara jag får med mig S så. Träna ensam är jag långt ifrån ännu tyvärr. Men dit vill jag också komma!

Yep. Jag hoppas alla stackars bulimiker från en trevlig och hetsfri midsommar i år. Inte för att det kommer att ske, men men. Nångång måste man väl för fan bli fri från den här skiten?? Nu är jag inne på mitt tolfte år!! TOLFTE ÅR med ÄS. Grattis. =/

Usch, jag mår skit! Antar att det är ånges...

Usch, jag mår skit! Antar att det är ångest.. Jag slits mellan att gå och handla godis och glass eller att tjaa, jag vet inte? Jag är livrädd för hur jobbigt det blir annars! Och jag orkar absolut inte ta tag i något som jag absolut måste göra. Som att diska två veckors disk tex. Jag orkar inte! Vill inte! Inte ensam!! Men ska jag verkligen sabba allt nu igen?? Jag har ju ätit så bra sen i lördags. Och tränat! Och jag har blivit aningen smalare de senaste två veckorna. Det känner jag ju på byxorna. Även om det är marginellt 0:). Men ändå! En knapp fjuttig vecka i taget, är det det enda jag klarar av nu? :-( Jag är ute och går för mig själv. På väg mot affären. Har messat S och han kunde ställa upp på en promenad. Jag vet att jag borde utnyttja hans erbjudande även om han inte lät alltför pigg på det :-/. Men jag vill inte det heller. Jag vill att det ska vara han som erbjuder sig först. Att han vill hitta på nåt just nu, ikväll. Men livet är inte som man vill exakt jämt när man vill det. Såklart. Jag vill inte leva det här livet. Inte ensam. Inte en enda sekund till. :-( Suck. Jag undrar om det är möjligt för mig att gå in i affären och inte köpa choklad.. Varför gör jag såhär? Jag förstår inte! :-( Och ingen jävel kan förklara!


Mår ganska bra!

Kanske ska skriva ett inlägg en gång när jag mår bra också? =P

Idag fick jag sjukt ont i magen, på ett ställe (tarmficka??) på eftermiddagen. Undrar om det beror på att jag drack fler koppar kaffe än vanligt, eller på att jag drack alldeles för mycket alkohol (rödvin?) tidigt söndag morgon.......

Vet inte, men det gick över sen iaf. Trodde bara jag skulle sprängas ett tag på jobbet och fick kanske inte jättemycket gjort den timmen ^^. Jaha, men ont i magen är ju inget jättenytt för mig direkt så..

Jag drog ändå ut och sprang sen med min kompis S <3.
Det hjälper mig så otroligt mycket, de här små joggingturerna jag och S har börjat med!

Hetsåt ju ett par dagar i slutet av förra veckan. Hetsåt på lördagen också för att jag hade skit hemma fortf. MEN sen spydde jag och drog ut och joggade ensam(!!) i en halvtimme!!!! Så länge har jag nog aldrig sprungit i hela mitt liv haha, och inte så långt heller! Joggade hela 4,4 km!! *Stolt* =P

Jaha, och sen ville jag ut på kvällen, men min danskompis var deppig och ville inte hitta på nåt.
Jag har börjat bli lite småintresserad av en kille på mitt jobb. Han har börjat prata med mig ett par gånger när vi råkat cykla hem samtidigt typ. Och nu förra veckan råkade vi komma till jobbet samtidigt två mornar =).
Jaa.. så nu pirrar det lite när jag tänker på honom, men jag vågar typ inte säga ett jota när jag ser honom! =/ Eller jag kommer inte på något alls att säga! Så typiskt!

Så ja, i lördags kväll var jag på ett sånt konstigt humör. Kände mig lite glad efter joggingturen och det kändes som jag kunde "börja om" lite med maten och allt igen.. Så då letade jag upp honom på FB =P. Visste inte vad han hette men hittade honom via nån jobbkontakt. Så sen tog jag mod till mig och skrev ett kort meddelande!!! =O Var så nervös sen för han svarade aldrig..

... Inte förrän idag!! Han (skyllde på? nej jag tror faktiskt det är sant) skrev att han inte sett mitt meddelande men att han hade varit ute på lördagskvällen..

Jag fick tillslut med min danskompis ut i lördags, så jag och han på jobbet var antagligen på samma ställe då utan att veta om det ^^.

Nu när han svarade på FB-meddelandet så frågade han också vad jag ska göra på midsommar. Det frågar man väl inte om man absolut inte är det minsta intresserad av att ses?? Nää ;-)

Jaha, så imorn kommer jag väl vara aningen nervös när jag åker till jobbet haha =P.

I lördags iaf, då följde jag med en annan kompis på efterfest och det var mindre bra. Han var typ otrogen med mig (vi hade inte samlag men det vi gjorde var INTE schysst mot hans tjej). Jag försökte prata mig ur det först, men (tyvärr) började jag hälla i mig rödvin och ett par drinkar där på morgonkvisten, så jag var inte riktigt vid mina sinnens fulla bruk kan jag ju säga. Vaknade där i hans soffa vid halv två-tiden i söndags! Förvånad över att jag vaknade där. Kommer inte ihåg vad som hände på "slutet" innan jag tydligen somnade.. Som vanligt med andra ord..^^ Inte bra.

Var bakfull i TVÅ dagar sen!! Helt otroligt. Det släppte inte förrän igår kväl!! Ändå kunde jag åka och dansa med S på söndagskvällen och vi var ute och joggade en liten sväng igår efter jobbet också =P.

Jaa, vad ska jag mer skriva... Livet är inte pissigt varje dag längre!! Så det så!
Tror jag är väldigt påverkad av hormoner på nåt vis. Förra veckan var jag heldeppig och grät ett par kvällar utan egentlig anledning. Fick mens då också, så jag tror det har med det att göra, för nu mår jag mycket bättre (utan någon direkt anledning för det heller)!

Yep, så kan det vara.

Nån som har kontaktuppgifter (mail) till Mimmi (ljusochsilver.blogg.se)??
Hon har ju tydligen låst bloggen nu under min långa bloggfrånvaro.. och jag vill jättejättegärna få fortsätta läsa hennes blogg.

Kram och godnatt (aaaaalldeles för sent som vanligt ^^)!

Jag vill dö. Jag vill vara död imorgon.
Nu ska jag proppa i mig mat jag inte vill ha. Har redan börjat fast jag inte var ett DUGG sugen eller hungrig.
Helt i onödan alltså.

S som jag umgåtts med väldigt mycket de senaste månaderna (året?), har träffat en tjej och jag känner mig såå ensam.

Är lite intresserad av en kille på jobbet, men tror ni jag vågar göra ett skit? Nej.

Jag bara hatar allting. Livet är totalt meningslöst. Mitt liv. Just nu.

Mina tänder går bara mer sönder för varje gång jag spyr eller äter en massa godis och glass.
Jag vill inte leva med trasiga tänder. Snart har jag väl inga framtänder kvar.

Vem vill leva utan framtänder??

Usch. Inte ens mina älskade katter hjälper. Jag älskar mina djur över allt annat på jorden, men de gör ändå inte livet värt att leva =(.

Jävla förbannade skitliv.

Jag som skulle jogga lite varje dag. S och jag joggade igår, men idag ville jag inte. DUM DUM DUMMA jag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idiot.

Träning och bra mat i flera dagar!

Hetsåt senast i onsdags!
Hade tänkt "börja om" då. Nationaldagen är väl alltid något ^^.
Var ute och joggade tolv minuter alldeles ensam(!).
Men sen hetsåt jag iaf.. hade lite skräp hemma tror jag. Eller så köpte jag då? Kommer inte ihåg längre.
Hade väl hetsätit flera dagar i sträck innan också =/.

Joggade sedan tre dagar till efter varandra!!!!! Helt otroligt =P.
Idag har jag inte sprungit, men var ute och dansade halva natten igår och idag har jag dansat ett par timmar också =). Så det får väl duga som träning.
Åt en falafeltallrik i natt... inte så bra, men hetsåt iaf inte! Idag har jag ätit ganska bra. Några bitar 70%-ig choklad, men annars nyttigt.

Imorn bara SKA jag ta mig till gymmet!!

Godnatt.