Träningsinspiration

Jag köpte aldrig någon choklad.
Köpte sallad, och ost och vad det nu var, men inget onyttigt.

Har dock ätit lite väl mycket ikväll. När jag kom hem fixade jag en stor sallad med mycket mozarella, en avocado och olja. Sen åt jag dessutom en bit brie..

Jaja, totalt sett så tycker jag inte att det är för mycket idag. Det bara känns mkt i magen just nu.

Är dödstrött. Borde lagt mig för länge sen.

Var bra att gå ut och gå när ångesten kom. Dumt att gå och handla egentligen, men klarade det ju utan skit så det var ju helt OK ändå. Och på hemvägen lättade ångesten.

Sen fick jag ett svar på FB från jobbkillen också hehe. Jävligt sent då ^^, men han har föreslagit att vi ska gå ut eller ta en afterwork =P. Kommer jag aldrig våga, men riktigt kul att han vill träffa mig! =D Läääskigt.

Jag måste skärpa mig med maten. Ingen hets nu. Inga omstarter. Det får blir bra och dåliga dagar. Men varje dag är en ny dag. Eg är väl varje timme en ny timme ^^, men det är lite för tidigt att kunna tänka så för mig.... Än så länge blir det nog en sabbad dag om jag börjar äta för mkt och "fel" tyvärr. Dock hetsade jag och sen gick ut och sprang i lördags.... Så det var ju en dålig dag som vände till en bra! ;-)

Jaja, har tagit ledigt imorn. Kommer inte ihåg om jag skrev det. Ska iaf hem då. Mamma hämtar mig och katterna. Har tusen saker att göra innan dess så MÅSTE ta mig i säng nu!!!!

Att det ska vara så förbannat svårt! Vill bara surfa på kost- och träningsbloggar hela natten!

Har hittat en sjukt inspirerande bild:

I love it! Snodde den från http://kvinnligamuskler.wordpress.com/2012/04/09/fore-efter/.
Tjejen på bilden bloggar här: http://www.klingestedt.se/

Jag tycker hon är perfekt muskulös på högerbilden ovan. Kanske aaaningen mindre fett hade varit fint ^^.
Jao, det är väl en utopi för mig det där. Men är väl alltid bra att ha nåt att sträva efter? =P

Mål ska man ha har jag hört. Funderar på att sätta upp några mål tillsammans med S till efter semestern kanske. Då måste vi ju träna ordentligt under semestern så vi uppnår de där satans målen! =)
Tex göra si och så många armhävningar (gör bara på knä nu, jag vill kunna göra på fötter). Tror inte jag kan göra en ens, så det blir inte många som mål då^^. Och så kanske backträning. Tror inte jag orkar springa uppför en viss backe här ens en gång ^^, iaf inte två ggr efter varandra.. Det skulle också kunna vara ett mål.

Ja, träningsmål vill jag ha. Helst med egna kroppsvikten bara.
Sen vill jag köpa träningskort och börja gymträna också!

Har ju tränat på Vuxenhabiliteringens gym på måndagar, men har varit kass att komma iväg på det =/. Och nu var det sista gången för sommaren den här veckan =/.

Bara jag får med mig S så. Träna ensam är jag långt ifrån ännu tyvärr. Men dit vill jag också komma!

Yep. Jag hoppas alla stackars bulimiker från en trevlig och hetsfri midsommar i år. Inte för att det kommer att ske, men men. Nångång måste man väl för fan bli fri från den här skiten?? Nu är jag inne på mitt tolfte år!! TOLFTE ÅR med ÄS. Grattis. =/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0