Till S

Jag älskar dig. Jag är så ledsen för att du inte orkar vara med mig. Jag önskar du var här nu. Att du kollade på film med mig. Att vi kunde springa tillsammans imorgon fm. Att vi kunde festa tillsammans imorgon. Att vi kunde gå ut och dansa. Att vi kunde äta jordgubbar och dricka jordgubbsvin på balkongen.
Jag har ätit glas ikväll. Min tallrik ramlade i golvet och maten hamnade mitt i glassplittret. Blev arg och plockade upp maten. Sköljde av en del, men tuggade ändå på små glasbitar. Jag önskar att jag dör av det. Jag önskar att glaset kan döda mig :-(.
Jag vill träffa dig nu! Jag vill sova med dig! Jag vill träffa dig imorgon!
Varför blir det alltid så här? Varför blir jag alltid ensam? Varför orkar ingen med mig?
Jag tycker inte om livet. Jag hatar att bli lämnad. Jag vill bara somna nu och sova för evigt. Puss, kram och godnatt.

Döden på midsommarafton

Min sköldpadda dog på midsommarafton. Hos mamma. Han har varit med i hela mitt liv. Jag är så ledsen.
Mamma sa att han levde på morgonen när hon tog ut honom. sen glömde vi att ta in honom eftersom det var massa släktingar här. Mamma kom på det när vi skulle lägga oss, vid tolv el nåt sånt. Då var han helt kall och död med en massa myror krypandes i ögon och mun. Så hemskt och äckligt :-(. Vilken fruktansvärd död :-(. Jag är så ledsen så ledsen. Önskar att mamma aldrig tog med inom hem förra veckan. Han skulle ha fått vara kvar hos mig! :-( Vi vet inte varför han dog. det var knappast för kallt. det värsta är om mamma råkat lägga honom vid något myrbo och de bitit honom i tungan så han svullnat igen i halsen el nåt sånt. Då kanske han kvävdes till döds. Jag vet inte. Det är hemskt! Jag önskar jag gått ut och tittat till honom!!!! varför gjorde jag inte det!? Jag älskade honom.

Igår begravde vi honom. jag, mamma, och min systers barn.

Nu har jag bara en katt kvar som jag älskar över allt annat på jorden. Han bor dock också hos mamma. jag vill inte bo ensam i den där pissiga äckliga stan!! :-(

Jag går gråtit för mkt och mamma har försökt trösta mig. Jag orkar inte jobba imorn. Jag vill vara kvar hos mamma. Vill inte åka hem!

Orkar inte leva längre. Orkar inte vara ensam. :-(

Trött på allt

Jag är så otroligt trött på allt. På jobbet, på mitt liv, på den här stan, på min äckliga lägenhet, på det här landet.
 
Jag vill bara bort härifrån. Önskar jag hade nån att resa med. Resa bort från all skit här hemma. =(
 
Kom hem för drygt en timme sen. Det har blivit alldeles för många 10-timmars dagar nu på jobbet. Orkar inte! Orkar inte leva resten av dygnet. Orkar inte att inte ha nån fritid. Att inte hinna göra något jag tänkt.
 
Jag tycker åtta timmars arbetsdag är alldeles för långt för början! Och nu är det bara för mkt. Jag orkar inte med midsommar. Orkar inte med allt folk. =(
 
Egentligen tycker jag det är trevligt att träffa släkt och familj. Men när jag jobbar för mkt så orkar jag inte någonting alls på fritiden, absolut inte vara social. Den energin är borta för länge sen. =(
 
Usch, jävla skitliv =(.

Förtvivlan (nästan iaf) igår

Igår mådde jag fruktansvär dåligt. Jag var så ledsen och livet kändes totalt meningslöst och för jobbigt att orka med.
Mamma lämnade mig gråtandes och tog med mitt enda djur hem till sig (för att han ska få vara ute under sommaren). Kände mig så otroligt ensam och övergiven. Ingen orkade med mig och jag orkade inte med mig själv heller, och inte livet.
 
S kom iaf (trots att han mår jättedåligt själv) några timmar så att jag fick lite sällskap <3.
Köpte dock bröd och hetsåt när han åkt hem.
 
Idag känns det bättre. Hade dock velat gå på stan, eller träna Bodypump. Har inte gjort något av det =S. Inte kommit iväg, och nu är det försent.
 
Har suttit ute lite på balkongen iaf (innan det började regna), och så har jag målat naglarna och surfat. Ska försöka ta mig ut och springa en runda senare, då har jag iaf gjort nåt vettigt.
 
Har bröd kvar från igår. Ska nog gå och köpa nåt mer till ikväll.. kan inte riktigt bestämma mig för vad bara =/. Är inte sugen på godis, så borde såklart inte köpa det. Kanske lite naturgodis iaf. Och så ska jag väl äta upp resten av bröded så det försvinner. Hoppas det är tillräckligt lite kvar så att jag inte känner att jag måste spy.
 
Tror jag klarar av att behålla det om det inte känns som alldeles för mkt.
 
Har blivit otroligt mkt bättre från bulimin märker jag. Återfall väldigt sällan, och hetsätningarna/överätningarna är MKT mindre (mindre mängd) och i kortare perioder (kan hålla det till en kväll!).
 
Jag tror verkligen på LCHF och periodisk fasta. Bort med allt godis, glass och onyttigheter. Jag är inte sugen på det längre! Och det känns ju väldigt bra förstås! Sen att jag har de här konstiga förtvivlan/ångest/depressions-sessionerna ändå (om än också mer sällan?), det får jag väl försöka klara av. Förhoppningsvis kanske de blir bättre om jag börjar springa (träna) mer! Det är vad jag tror och hoppas.
 
Hehe, lustigt med ett sånt positivt inlägg idag. Igår ville jag dö ^^.
Kramar till alla som läser <3!

Söndag

Min farmor har flyttat från ett kasst äldreboende (där hon blev slagen!!) till ett nytt äldreboende (som hade tre års väntetid, men hon slapp vänta så länge som tur var. Tror hon väntat ett och ett halvt år.) som verkar MKT bättre!
Såå skönt. Mamma och jag var där igår hela dagen och flyttade grejer, hängde upp kläder i garderoberna och monterade ner, och upp, en bokhylla samt satte in böcker i den och badrumssaker i badrumsskåpen. Jag fick en sticka i ena pekfingret, ganska ordentligt sak =/. Men jag överlever väl ^^.
 
Nåt som är värre är jobbet. Usch. Ska jag orkar söka nytt jobb? Eller börja plugga igen? Kan jag plugga (utan att bara strunta i det och vara hemma och hetsäta istället...)? Jag vet inte =/.
 
Idag har jag ätit massor. Och sprungit fem kilometer!!! Sprang fem kilometer förra lördagen för första ggn här hemma (har sprungit fem km väldigt långsamt hos mamma tidigare), och nu sprang jag för andra ggn! =)
Förra ggn sprang jag med S på drygt 32 minuter, idag sprang jag på drygt 29! Verkar dock inte vara riktigt fem km, inte enligt RunKeeper iaf.
 
Dagens mat i bilder (plus ett par bitar mörk choklad till som jag inte lagt in i datorn):
    

Jag planerade blommor i två balkonglådor hos min farmor. Idag har jag planterat om lite växter här hos mig =). Får aldrig ändan ur vagnen och gör sådana saker, men idag tog jag tag i det. har planterat några tomatkärnor och citronkärnor och paprika kärnor tror jag det är. Har glömt, och har inte skrivit upp vad det var.
 
Planterade en avokadokärna idag (igen, mina tidigare har alltid dött efter ett par år =/). Satte ut några krukor på balkongen, de borde väl klara sig nu över nätterna? Jag kan verkligen inget om odling.. men tycker det är kul med växter och jag skulle vilja ha mina egna kryddor och tomater åtminstone.. Och jordgubbar! Får se om det kan bli av någongång..
 
Åt minst lika mkt mandel till (som det som är fotat) som jag inte fotade, plus två 85%-iga chokladbitar till.
Nu måste jag försöka komma isäng. Godnatt.

NationaldagsfrukostÄter ju inte frukost på vardagarna, men har svårt att inte äta när jag är hemma. Kom hem från jobbet kvart i elva igår kväll. Jävla skitjobb alltså :-S. Borde inte ätit utan gått och lagt mig direkt. Åt tyvärr en stor portion tacos och sen nötter. Jaja, hade ju knappt ätit på dagen. Lite bär till fika bara (och det vanliga kaffet med grädde och te med lite mjölk). Nu sitter jag och svettas på balkongen och ska fortsätta läsa Born to run och dricka kaffe och äta brie, samt en liten morgonshot med gurkmeja, svartpeppar, olivolja och citron.