Torsdag, mellandag 2012

I natt sov S över här. Han kom tillbaka från sina föräldrar där han varit och firat jul.
Vi gick upp sent, typ vid tolv. Men vi drog ut och joggade lite!!
 
Jag har varit sjukt duktig på att ta mig ut och jogga under hösten (med draghjälp av S). Har aldrig hållit i med joggande så länge tidigare i mitt liv. Vi har joggat 2,5 km ett par gånger i veckan. Tyvärr rann det ut i sanden när det blev så kallt för någon månad sen och sen blev S förkyld =S. Precis innan vi la av så sprang vi 5 km!
 
Men jag vill verkligen verkligen komma igång igen och idag lyckades vi ta oss ut! Två korta (ca 7 min) joggingpass med lite gång emellan. Känns jättebra! Gjorde magövningen där jag ligger på rygg och S puttar ner mina ben och jag lyfter dem. Bästa magövningen, där jag faktiskt brukar få lite träningsvärk efteråt.
 
Tycker själv att jag kan se lite magmuskler under fettet. Men det är nog bara jag som ser heh ^^.
Alltså jag ser den där "rännan" i mitten och lite antydningar till "muskelvalkar" på sidorna.. men så har väl kanske alla? Jaja, det gläder mig iaf =P.
Har ätit frukost/lunch idag. Mycket, men nyttigt/bra.
     
  • Kaffe med grädde och kokosfett.
  • Brie
  • Kaffe med grädde
  • 2 ägg
  • Julost
  • 1 burk makrill i tomatsås
  • 1 avocado
Dricker en mugg kaffe till nu, med grädde.

Jag skulle ju gå och lägga mig...

"Everyday is a second chance."
modellbloggen.se
 
Ja, det var väl en tänkvärd mening?
Godnatt!

Jul!

Alltså jag är ju kass på att blogga!
Prioriterar inte alls bloggen längre..
 
Jobbar för mkt =S.
 
Nu är jag iaf ledig i två veckor!
Firat jul i Sthlm och kom hem idag. Skönt.
Mådde piss igår. Huvudvärk hela dagen och satans ont i magen på kvällen. Tror det var julstressen.
 
Åt hemmagjorda pepparkakor och hemmagjort julgodis igår, men inte överdrivet mkt.
Tog ingen köpe-choklad. Känns skönt.
 
Kändes som jag höll på att bli sjuk igår. Idag fick jag sova ut, skönt. Kände mig rätt pigg på dagen. Körde hem hela vägen från Sthlm (brukar aldrig orka köra hela vägen utan brukar få byta av med mamma ^^). Men nu på kvällen har jag börjat känna mig sjuk igen =S.
 
Ätit massor som vanligt på kvällarna, men eftersom jag varken åt frukost eller lunch så känns det OK. Ingen känsla av att jag måste hetsäta och spy, Har inte spytt på länge nu!
 
Kollar i almanackan... Om jag kommit ihåg att fylla i kalendern så hetsåt och spydde jag senast den 10 december. Men jag brukar glömma att skriva i almanackan så lite osäkert är det..
 
Har känt mig deppig ganska mkt den senaste tiden. Haft den där jobbiga meningslöshetskänslan =/.
 
Ikväll har jag suttit och läst Emmas modellblogg ^^ (förstår dock inte varför det står "Carolines World" i fliken när tjejen heter Emma!?). Kan sitta i timmar och surfa på bloggar (kost, hälsa eller mode)..
Borde dock gå och lägga mig nu. Vill gå på mellandagsrean imorn och shoppa! Frågan är om jag kommer komma iväg, om jag kommer komma upp ur sängen i tid..