Nagellack och livet

Oj vad många fina kommentarer jag fått! Hemskt att det är så många som känner igen sig, men en del skriver ord som verkligen berör mig. Särskilt ni som skrivit att ni uppskattar min öppenhet när jag skriver.

Jag känner mig så utlämnad nu när mina syskon hittat hit. Dock har de ju lovat att inte läsa här mer, men jag kan ju aldrig veta säkert =/.

Kände bara för att skriva några ord här igen. Har verkligen sjukt mkt att göra på jobbet nu och hinner inte med någonting annat än det nödvändiga på vardagarna.. Igår kväll var ett par vänner här och kollade på Idol. Jättetrevligt =). Vi åt thailändsk hämtmat.

Hetsåt när de åkt hem. La mig kl 04. Tvingade mig upp efter kl 14 när jag snooze:at väckarklockan säkert fem ggr =(. Är det normalt att fortfarande vara dödstrött efter 10 timmars sömn? Jag skulle kunna sova hela helgen igenom. Min kropp skulle gärna gå och lägga sig igen nu. Trots att jag varit uppe i ett par timmar och ätit frukost.

Konversation på msn nyss:

"ok
jag vill åka till ica maxi och köpa nagellack =P, såg flera st där häromdagen som jag vill ha... dock har jag två stora necessärer fulla med nagellack i en flyttkartong ^^ så det är vääääldigt onödigt.. jag undrar om det finns nån slags nagellackshyllor att köpa.. har aldrig sett det.. jag skulle vilja ha typ ett sånt där.. vad heter det, kasthylla tror jag, med små fack... skulle nog var perfekt, har sett ett par på blocket nån gång..
helst skulle jag vilja ha ett tunt skåp med glasdörr el hur jag ska säga.. platt, men rätt stort med massa hyllor eller fack i, att hänga upp på väggen..
kanske ska ta patent på ett sådant och börja tillverka ;-), jag menar, vem vill inte ha ett sådant??"


Jag har den där känslan (lite samma som hetsätning ger kanske??) att om jag köper de där nagellacken så känner jag tillfredsställelse. Shoppingmissbruk, matmissbruk, sockerberoende, alkoholmissbruk, drogberoende... same shit, right?

Suck.
Ikväll är det tänkt att jag ska festa. Jag vill det. Jag vill ha kul. Träffa folk. Bli full. Dansa. Tror jag. Jag har velat det hela veckan iaf. Men nu... nu vet jag inte längre. Det lockar nästan mer att åka och köpa tekakor och glass och godis... Jag är så trött. Jag orkar inte diska och städa. Hur fan orkar folk?

Men jag har ätit en bra frukost nu, trots att jag tänkte tekakor redan i sängen. Men de där tankarna/suget är inte helt borta, bara undanskuffat till ikväll/natt kanske, eller imorgon? Tyvärr.

Jo just det, har träffat läkaren på NPU igen och fått en ny medicin. Jag sa att bulimin är det värsta just nu och han verkar verkligen vilja hjälpa mig på nåt sätt. Jag fick ju så jobbiga biverkningar av Concerta i vintras tyvärr (de hjälpte ju mot bulimin). Så nu har jag fått nåt liknande men en annan medicin och lägre dos. 10 mg Medikinet. Började i måndags (men skippar helgen). Har faktiskt inte hetsat i veckan.. fast gjorde ju det igår då, men en gång på en vecka är ju inget ^^.

Min syster är sjuk nu. För sjuk.
Mamma bor där ett par veckor och jag har hennes bil =P. Hon har nämligen opererat ögat och kan inte bo hemma och inte köra bil på ett tag.

Jepp det var det. En liten statusrapport och ett livstecken ^^.
Kram <3

Ny mobil =)

Idag när jag cyklade hem från jobbet så kände jag mig inte alls sugen på att hetsäta. Det är lustigt att det kan vara så olika från dag till dag. Varför? Hur kan det vara så? Beror det på vad jag har ätit?
Jag ska verkligen försöka att inte sabba såna här dagar med att hetsäta ändå. Ofta gör jag ju det. Tex bara för att det är helg =/. Jag ska försöka tänka att jag har hela livet framför mig att hetsäta om jag "vill". Då behöver jag inte sabba den här dagen när jag inte ens är sugen! Ofta känner jag en press att "börja om" hela tiden. Att från och med då eller då så ska jag inte hetsäta mer, äta nyttigt osv. Det kanske är bättre att jag tänker att jag får hetsäta nästa dag/nästa vecka. Jag behöver inte göra det idag för jag kan göra det varje dag nästa vecka om jag vill!
Hmm... ny strategi? =P
Jag köpte en ny mobil igår. En android-mobil =). Min gamla pajade för ett par veckor sen. Har lånat en mobil sen dess, men nu så har jag äntligen skaffat en. Har varit himla struligt. Jag vill ju ta reda på allt. Köpa den bästa mobilen, skaffa det bästa abonnemanget. Men det är ju en djungel. Finns inte en chans att man hinner kolla igenom alla olika alternativ och jämföra allt med varandra =/. Iaf inte om man jobbar så mkt som jag gjort de senaste veckorna. Tror nästan att det är omöjligt ändå.
Har inte skaffat något abonnemang än. Köpte den på blocket. Först köpte jag en med abonnemang, men sen ångrade jag mig och lämnade tillbaka den. Då skulle jag vara bunden i två år. Det vill jag inte. Jag tycker att det är mer värt att vara "fri" så det kvittar om det blir lite dyrare att göra så här. =)
Kul är det iaf. Kul mitt i allt elände.
Snart blir det Idol med S.

Bulimi

Vilken sjuk "sjukdom" eg. Jag sitter och proppar i mig framför TV:n. Jag är redan fullproppad, men jag trycker i mer fullkornsbröd och havregrynsgröt med russin och grädde.. (ja ni vet ju, man tager vad man haver). Klockan är snart 23, skynda skynda, filmen slutar strax. Jag måste ju upp och jobba imorn! Måste lägga mig före tolv idag.. måste måste måste. Samma visa varje kväll, och sen sitter jag på möten och kämpar med att hålla ögonen öppna. Det är så jävla jobbigt.

Det är skrattretande på ett sätt när jag tänker på det, men samtidigt så sorgligt och förskräckligt att jag vill dö. Eller, jag vill inte dö längre(!). Voxran verkar göra sitt. Men det är ju inte direkt ett liv jag önskar mig själv om jag säger så. Ändå gör jag livet till detta. Äta, spy, sova för lite, jobba jobba jobba, jättetrött, munsår, ont i huvudet. Jag orkar fan inte ens cykla till jobbet snart. Det känns som hela jag förtvinar, fast ändå sväller liksom ^^. Till och från. Efter några dagars uppehåll från den här skiten så känner jag mig lite bättre, men sen börjar det om. Samma visa. Om och om och om och om och om och om och om och om igen. Dag efter dag. Kväll efter kväll. Månad efter månad. År efter år. Kul. Kul liv.