Skithelg

Suck. Vill skriva oftare, men orkar inte. Har så mkt att skriva. Men orkar inte. Tänkte börja registrera vad jag äter i MyFitnessPal-appen, men orkade visst bara två dagar. Suck.
 
Igår skulle jag dansa. Orkade inte. Idag skulle jag dansa, och ut och springa på förmiddagen. Somnade om, vaknade kl 13. Lagade mat. Orkade inte dra ut och dansa. Hetsåt/överåt istället och nu ska jag gå och spy. Sååå trött. Kunde jag inte bara lagt mig istället?
 
Orkar inte med det här jävla skitlivet. Det är inte roligt. Jag VILL orka saker. Jag tycker ju egentligen att det är roligt, oftast. Jag gillar ju att dansa. Men jag har ingen lust. Har jag ingen kompis att gå med så orkar jag inte. Har så svårt att komma iväg själv. Så tråkigt. Så jävla meningslös helg. Orkar ju inte ens blogga. Eller registrera min mat. Eller lära mig meditera. Eller dra ut och springa. Eller nåt.
 
Jävla skitliv. Satt iaf i solen på balkongen och läste typ en och en halv timme. Det var skönt. Får väl hoppas att det blir sol imorn också och att jag orkar kliva ur sängen på förmiddagen åtminstone.
 
Känner mig så ensam när S inte är här.
 
Nu ska jag spy (och försöka att inte typ pilla med nalarna en timme först eller nåt annat skit) och sova. Godnatt.

Brutit den dagliga joggingen

Hade en trevlig lördag med dans och fest. Men en jäklig söndag med bakfylla och ev sjukdom(?). Kände mig sjuk iaf och var sängliggande mer än halva dagen.
 
Var inte utanför dörren, trots att jag nog hade kunnat tvinga mig ut på min dagliga kilometer på kvällen. Så nu "hoppar jag av" en utmaning som jag varit ensam om ändå, att jogga minst en kilometer om dagen. Har bara missat en dag sen första juni annars. Jaja, känner ingen motivation alls att slita med det där längre. Har ju ändå inget sällskap och så är det kallt och regnigt nu också. Hoppas bara jag tar mig ut alls i fortsättningen. Det var ju det som var bra, att jag kom ut lite varje dag iaf.
 
Åt typ all tid jag var uppe ur sängen igår. För mkt. Idag har jag ätit mer lagom. Men varit stressad och mått skit. Var gråtfärdig både på jobbet och när jag kom hem. Kändes bättre när jag ätit. Kanske borde börja äta på dagarna och sluta med vardags- periodiska fastan jag pysslar med, men usch vad jobbigt att behöva äta på dagarna ^^. Så skönt att slippa det.
 
Jaa, inte vet jag.
 
Idag har jag inte gjort ett skit mer än cyklat till och från jobbet. Ja och en lunchpromenad då. Men inte ens en promenad efter jobbet.
 
Senast jag vägde mig vägde jag 66,2 kg tror jag. Helt otroligt egentligen. Hoppas att de flesta av alla ökade kilon är muskler. Nu ska jag försöka komma isäng. Vill faktiskt inte bli sjuk för en gångs skull. Vill kunna träna.
 
Men har varit deppig den senaste tiden. För deppig. Inte velat eller orkat nåt =(. Inte bra. Meningslöst liv. Borde försöka hitta en träningskompis som vill gymma med mig. Borde försöka hitta en partner också ^^. Det är mkt jag borde. Suck. Godnatt.

Sjuk? + gårdagen

Idag tänkte jag träna Bodypump kl tio, men känner mig inte helt frisk. Stannar i sängen ist med min bok. Har eg boendestöd halv elva till tolv, men messade dom att de kan ringa halv tolv och kolla om jag gjort vissa grejer ist (diskat, städat toaletten och vattnat blommorna).
Ska på dansworkshop hela eftermiddagen sen och födelsedagsmiddag ikväll. Jobbigt.

Gårdagens matintag:

Åt tre choklad-/nöt- och dadelbollar tror jag.

Den första skålen innehåller
1 dl havregryn (blötlagda)
1 banan
Lite naturell yoghurt
Ca 120 g keso
2 msk växtprotein med steviasötning
Kokosflingor, sesamfrön, pumpakärnor, gurkmeja, blåbär

I förrgår, igår och idag

Jag vill bara läsa min bok! Den är nästan spännande. Den beskriver nästan mig. Jag fick den för att jag skriver här! Har läst näästan halva, och än så länge vill jag nog helst dö när jag läst klart. Hoppas dock på att det finns en bättring på eländet när jag närmar mig slutet (av boken ^^).

Ok, matintag i förrgår. Glömmer typ direkt, kanske glömde fota något, men dessa bilder har jag:


Igår:

Idag:

Jag vet att jag åt ett plommon en kväll vid diskbänken som jag inte fotade.
Chokladbollarna har jag typ ätit fyra av igår och fyra idag.

Jag vet också att det känts som jävligt för mkt mat på kvällarna, men under dagarna på jobbet har jag ändå nästan kunnat känna hunger eller liksom nästan lite tomhet i magen.

Jag var förstoppad igår och det är skit.

Jag tränade ett kort intensivt träningspass idag och seretonin, noradrenalin och dopamin (är det inte dom?) gör det nästan OK att leva ikväll (trots att jag inte gick på dansen som planerat, utan valde springa, handla, duscha och kollar på Broadchurch. Fantastiskt att jag gjorde allt det dock!!). Ok, det lät för negativt. Men jag känner mig inte direkt lycklig heller. Nåt ok mellanting kanske. Fast inte helt ok för jag har ont i magen.

Jag har iaf inte spytt sen i söndags. Alltid nåt. Igår var jag sjukt trött. Idag har jag känningar  halsen, men ska känna mig glad att jag tog mig iväg på träningen och dessutom gjort en flera saker till (t o m duschat och tvättat håret) är redo för sängen och kl är inte tolv än! Tyvärr över elva, men vad fan, jag bloggar ju också!

Ok. Nu bara ska inte den här appen tabba sig och slarva bort hela mitt inlägg ^^. Godnatt.