Hetsätning, illamående och hat

Jag vill inte. Jag orkar inte. Imorgon är en annan dag. En ny dag. Men jag vill inte ha en ny dag! Jag vill sova.

Mobilblogg: Mår inte alls bra idag....

Mår inte alls bra idag. Kan inte bestämma mig för om jag ska hetsäta ikväll el inte. Magen bubblar och håller på. Vill hem.


Helgen

Jag har så jävla ont i magen!! Vet inte om det beror på tacochipsen jag åt till middagen, eller om det är sent magont efter stora mängder vin igår. Men jäkligt ont har jag iaf just nu =(. Har skitit tre ggr idag också ^^. Min mage bara vägrar att vara normal.

Mådde verkligen dåligt i fredags, men hetsåt inte iaf. Städade toaletten, diskade och plockade undan tvätt. Sov när T kom hem. Sa att han skulle dra härifrån på lördagsförmidagen när vi vaknade. Mådde jättedåligt och kände mest hat =(. T sa att om han var tvungen att ta sina grejer och dra så fick det vara slut mellan oss. Jag sa bara "ja". Han packade ihop sina grejer och jag mådde bara såå dåligt. När han sa att jag bara behövde be honom att stanna om jag ville det så kände jag att jag inte kunde det. Han fattade det. Han sa typ "du kan inte förmå dig att be mig stanna va?". "Nej" svarade jag. Men sen sa jag det iaf. Jag bad honom stanna. Och jag grät och bad honom ringa mamma.  Han höll om mig, kramade mig, tröstade mig. Vi pratade lite. Jag berättade vad jag kände och tänkte och sa att jag mådde så fruktansvärt dåligt. Jag älskar T. Det kändes bättre sen. Ångesten försvann bara.

På kvällen var T med sina kompisar och jag med mina. Vi åt tacos här och jag drack nästan en och en halv flaska vin plus en drink.. Vi hade världens diskussioner om allt möjligt och sen kollade vi på melodifestivalen. Fast jag pratade mest och missade t o m vem som vann haha =P. Men trevligt hade vi =). Och sen kom T hem och mina kompisar gick. Vi hade eg tänkt gå ut efteråt, men det blev inte så.

Idag har T och jag varit och ätit alldeles för mkt glass med en kompis och hans tjej (mådde illa efteråt och ville spy, men gjorde inte det eftersom jag inte var hemma). Och så har vi haft skönt sex ;-).

Tjaa, det var väl helgen i stora drag. Riktigt lyckad och bra har den varit! Har haft svår ångest, men det har löst sig ändå och det väger upp! Har både träffat vänner jag tycker om OCH fått vara med T ♥.

Har så sjukt jävla ont i magen nu. Kan inte sitta upp längre. Ska lägga mig i sängen och kolla på melodifestivalen på datorn ^^, missade ju typ det mesta igår haha =P.

Har förresten vägt 61,0 kg både lördag och söndag.

Jag har så ont i magen!

Kan någon döda mig? ♥

Fredag

Det jag skulle behöva göra är att städa och kanske äta någon middag. MEN JAG ORKAR INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kan inte alla bara fatta det? Jag orkar inte!
Jag kanske ska supa ner mig? Det skulle jag faktiskt kanske klara av. Då kanske jag vågar mer sen? Ångesten borde väl försvinna då iaf? Atarax hjälper ju inte! Och jag får ju ingen annan hjälp! Jag vet inte vad jag annars ska göra!!!!!! Usch jag är så ledsen, så ledsen.

Vikt: 61,3 kg
Motion: 2*35 min promenad

Frukost: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, 2 ägg, 1 morot

Fm-fika: 1 kopp kaffe m grädde
Lunch: (för) mkt köttfärslimpa, tomat- och gräddsås, broccoli

Em-fika: 1 kopp kaffe m grädde, 1 daimmuffins
Middag: Dooleys (likör), 30 cashewnötter

Sen vete fan. Kl är ju knappt halv åtta. Jag har hela kvällen att fortsätta äta. Äääääääääääääääääääättttttttttaaaaaaaaaaaaaa. Det är jag fan expert på. Jävla äckliga as.

Uppd kl 20.44:
Kväll: ca 30 cashewnötter till, 1 (55 g) kexchoklad, några shotar dooleys
(blir det mer eller inte, det är frågan.. jag orkar eg inte hetsäta ^^, men jag orkar inte göra ngt annat heller)

Jag vill dö

Jag orkar inte leva mer. Jag vet bara inte hur jag ska göra! T har precis gått iväg på grillkväll hos en kompis som har typ födelsedagsfirande. Jag orkade inte följa med. Eller ville inte. Eller visste inte om jag ville ^^. Vet ingenting. Bara att jag mår jättedåligt, har ångest och vill dö. Usch, jag vill lägga mig i sängen och gråta. Och hetsäta. Har en massa choklad här och kan ju fixa scones el nåt. Men jag orkar inte. Är inte sugen. Jag vill inte. Jag både vill och inte vill. Jag vill för att slippa den här kvällen, men jag är ju inte sugen! Jag orkar inte! Jag vill bara få bort ångesten. Jag önskar att jag hade velat följa med T. Önskar att jag hade orkat umgås med hans kompisar. Men jag vill bara gråta och försvinna från den här planeten.

Åt helvete med allting. Usch jag hatar den här lägenheten! Åt helvete med T och mamma och allihopa. Jag orkar verkligen inte. Jag orkar inte festa imorn med mina kompisar som planerat. Jag orkar inte städa här. Jag orkar inte med att de ska komma hit och äta som jag har sagt. JAG ORKAR INTE!!!!!!!! Jag vill dö! Om dom bara kunde fatta det! Lämna mig ifred. Försvinna ur mitt liv. Jag orkar inte med dom. Jag önskar att jag kunde tycka att det var kul. Jag önskar att jag ville träffa mina vänner. Jag har haft roligt med dom förr. Jag tycker om dom. Men jag kan inte känna att det är roligt. Jag vill bara bort. Jävla förbannade skitliv! Jag hatar det.

Jag vill hetsäta och skära mig och ligga här och dö när T kommer tillbaka. Jag vill visa hur dåligt jag mår. Men ingen fattar och ingen kan göra något åt det. Jag hatar det. Jag hatar det. Jag känner mig så ensam. Jag funderar på att försöka träffa nån annan ikväll. Jag orkar inte vara kvar här i den här idiotiska äckliga lilla lägenheten. Jag kvävs. Jag hatar det. Funderar på att skriva på msn och Facebook och fråga om nån vill ha sex med mig. Jag vill vara otrogen. Jag vill vara otrogen och sen ta livet av mig. Kanske gå längs en tågräls och bli överkörd av ett tåg? Då skulle jag kunna gå och lyssna på musik så skulle det inte kännas lika jobbigt. Fast det är ju taskigt mot lokföraren... Men hur man än gör är det ju taskigt mot någon och jag orkar faktiskt inte leva mer. Jag kan inte hjälpa det. Jag har försökt. 100 ggr. Men det går inte! Jag mår bara bra korta stunder i taget och väldigt sällan. Det är inte värt det! Jag kan inte leva för det. Jag är ledsen.

Jag skulle vilja ta en massa sömtabletter så att jag fick sova. Sova i flera dagar helst. Men jag har inga. Iofs har jag Atarax. Kanske kan ta typ 5-10 stycken, då borde jag ju bli rätt trött iaf? Fast det är väl inte särskilt bra för levern, och jag orkar inte sabba mig själv mer om jag ska fortsätta leva. Då kan jag lika gärna dö. Om jag bara kunde våga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Min jävla förbannade töntiga idiotiska idiot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gud vad jag hatar mig själv!

Torsdag

Vikt: 61,0 kg
Motion: 2*35 min promenad

Frukost: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, 2 ägg, 1 morot, 9 tunna skivor salami
Fm-fika: 1 kopp kaffe m grädde
Lunch: 1 vit fiskfilé m 3 skivor ost, potatismos
Em: 1 kopp kaffe m grädde, 1 mugg te m 2 cl mellanmjölk, 29 cashewnötter, 2 Extra Drops
Middag: köttfärslimpa, broccoli, haricots verts

Kväll: 3(?) center, 3(?) special nougador, 1 (55 g) kexchoklad, te m grädde

Dagen har varit bra, förutom nu på kvällen. Har haft lite ångest utan anledning. Blev väldigt bubblig i magen av chokladen, sen gasig och fick typ lite diarré. Jag hatar det. Jag önskar jag kunde fatta vad det är som sabbar matsmältningen. Vissa dagar kan jag äta choklad utan problem, andra inte? ^ÅÅÅHhh,.

Borde somnat för länge sen eftersom jag ska upp kl 06. T ligger i sängen och är säkert skitsur på att jag aldrig går och lägger mig. Var tvungen att hänga upp tvätt, sen gå på toa och tvätta ansiktet, sen fixa broccoli till matlådan imorn... allt man måste göra tar ju aldrig slut! Jag hatar det. Jag hatar allt. Visst är det skönt med fredag imorn. Men jag hinner inte med, och jag orkar inte.

Glad med energi

Fick en kommentar som jag söög i mig av T när vi styrketränade lite efter joggingturen. Han sa nåt om att mina muskler syntes på ryggen =P. Jag har nog rätt mkt muskler naturligt efter mamma tror jag. Jag har tex alltid kunnat se tydliga biceps trots noll träning, och även lårmusklerna. Men det kanske alla gör iofs?

Men jag blev ändå jäkligt glad.

Tyvärr tjatar han om att jag måste gå och lägga mig i tid och inte ska ha partymusik på så här sent och bla bla bla när jag är på topphumör och har massa energi efter träning och mat. Varför ska han alltid sänka mig när jag är på bra humör?

Jaja, får väl hoppa i säng då. Visst är det skönt att få sova tillräckligt åtminstone en natt i veckan.. men just nu har jag så mkt energi! Vi skulle iofs ha sex och det är ju tråkigt om det inte blir av idag heller.. men nu har jag blivit sur ist, så vet inte om jag har lust längre =/.

Godnatt.

Onsdag 26 maj 2010

Vikt: 61,3 kg (!)
Motion: 2*35 min promenad, 20 min jogging, styrkeövningar

Frukost: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, 2 ägg m kaviar, 1 morot
Fm-fika: 1 kopp kaffe m grädde
Lunch: 1 burk tonfisk, crème fraiche, riven ost, 1/2 burk majs, hot salsa
Em: 2 koppar kaffe m grädde, 1 mugg te m 2 cl mellanmjölk, 30 cashewnötter
Middag: fisk m ost o grädde, fett potatismos, sallad


Hade sån jävla ångest idag på morgonen, och ont i magen. Jag vill ju planera allt jämt och har skällt ut T många ggr för att han inte planerar vad vi ska äta till middag tex. Så idag frågade han vad vi skulle äta till middag, om vi skulle träna på kvällen och sånt, redan på morgonen. Jag blev jättestressad av det och fick en massa jobbiga tankar på allt jag måste göra ist för att bara behöva koncentrera mig på att komma till jobbet. Usch. Det blir aldrig bra för mig hur stackars T än gör =(. Började tänka på att jag måste lämna in (eller sy själv) i knappar i vinterjackorna innan jag packar ner dom för sommarförvaring och så måste jag lämna in mina joggingskor för att ena sulan åker bak hela tiden, osv osv. Tusen tankar och ångest.

Men kändes bättre och bättre ju längre jag var på jobbet, träffade andra att prata med och kunde tänka på annat. Nu känner jag mig bara lite skakis (för att jag druckit lite mer kaffe än vanligt och en kopp precis innan jag gick hem från jobbet?) för att jag gått hem snabbt. Var orolig att jag inte skulle kunna gå på toa ifred när jag kom hem också, såna onödiga orosmoment ^^. Men allt har gått hyfsat bra och nu ska vi som sagt ut och jogga lite =P.

Tisdag 25 maj, död elände ångest

Vikt: 61,7 kg
Motion: 2*35 min promenad

Frukost: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, 2 ägg m kaviar, 1 morot
Fm-fika: 1 kopp kaffe m grädde
Lunch: 1 burk tonfisk, crème fraiche, riven ost, 1/2 burk majs, hot salsa
Em-fika: 1 kopp kaffe m grädde, 10 hasselnötter, 10 mandlar, 3 torkade aprikoser
Före middag: cashewnötter
Middag: fet köttfärslimpa, sallad


Fan, jag roterade ju bilden i telefonen så att den INTE skulle bli liggande!? Jävla teknik ^^. Och jag tycker inte att jag är fet eg. Jag tycker jag är helt normal, men jag vill vara smal. Jag är ju normalviktig också, 62 kg och 173-174 cm lång. Och igen, den där bilden är jäävligt smickrande. Kan lägga upp en annan från en annan vinkel nån dag...

Mamma ringde mig på jobbet idag igen (HATA!). Min syster hade fått höra av sjukhuset att den här ggn (tredje ggn) kan hon inte förvänta sig att bli frisk. Nu får hon cellgifter så länge hon lever. Bara det att förra ggn var hon tvungen att göra ett uppehåll i behandlingen eftersom hon blev så dålig. Cellgifterna slår ju ut immunförsvaret också.

Livet är så orättvist.

Uppd. 23.30: Fick ont i magen ett tag efter middagen. Har haft ont sen dess. Har gråtit med T typ hela kvällen. Diskussion om vi ska göra slut, om vi älskar varandra, vill flytta ihop eller inte etc. Gråtit för syster också. Känner bara att jag aldrig kan bli glad mer. Livet är inte värt att leva. Det är inget roligt.

Mobilblogg: Det här är en bra position...

dsc00093 (MMS)

Det här är en bra position att ta bild om man har små bröst och feta lår, snett uppifrån ;). Allt som ser mkt större ut uppe och mindre nere. Köpte byxorna på BikBok i söndags för 49 kr. Mkt nöjd :). Mår inte bra idag. Har ångest tror jag och ont i magen. Känns jobbigt att veta att jag inte får vara ifred när jag kommer hem från jobbet. T kommer vara där. Jag är glad för det också, jag vill att han ska vara där, men samtidigt känns det väldigt jobbigt att inte kunna vara ifred. Hann med ovanligt mkt igår kväll iaf. Städade och röjde en hel del, och hann ju även hetsäta och spy efter det innan T kom ^^. Usch, jag mår inte bra.


Nej

Jag orkar inte mer. T kommer efter tolv i natt. Jag ska upp och jobba imorn vilket innebär att jag måste upp kl 06. JAG ORKAR INTE!!!!!!!!!!!!! Sov för lite i natt och kom inte till jobbet förrän efter nio och gick lite efter fyra! Har alltså redan över en timme jag måste ta igen den här veckan. Jag orkar inte!

Och det var väl ingen som trodde att jag skulle klara mig ifrån hets idag. Ingen utom möjligtvis jag själv ^^. Det är så löjligt. Jag fattar inte hur jag gång på gång på gång verkligen kan tro att jag ska klara något. Helt jävla otroligt är det.

Jag har ätit 30 center, 30 special nougador och 3 kexchoklad. Mår så jälva illa så det finns inte på världskartan. Ska spy snarast. Bara lägga in en bild på det som är kvar:

Ingen idé att slänga det, köper ju ändå bara nytt nästa gång.

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag sa till terapeuten idag att jag mått jättedåligt varvat med bra. Att jag inte velat leva och haft sån ångest att jag inte vetat vart jag ska ta vägen. Men hon lyssnar liksom inte. Småpratar bara om allt och inget. Jag måste vänta på NPU-utredningen. Den är ju visserligen om två veckor. Men jag orkar inte. Jag orkar inte med den här dagen!!!!!!!!!!! Och inte morgondagen!!!

Det finns ingen som kan göra något.
JAG ORKAR INTE MER!

Kommentering

Mailade blogg.se om att det inte går att kommentera alla inlägg. De svarade att de är medvetna om problemet (och jobbar på att lösa det) och tipsade om att jag skulle "publicera om dem". Har gjort det nu, och nu verkar det funka att kommentera dom!

Måndag, T flyttar in ;-)

Hej!!!! Jag lever än ;-). Helgen var hemsk, och lite bra. Hinner inte blogga nu, måste städa! T och hans roomie blev utslängda på stört för att de hyrt lgh i andra hand fast de eg inte fick.. så nu kommer T hit om ett par timmar och ska bo här några dagar =). Kul (och bra) för mig, värre för dom.

Gud ville visst inte att jag skulle hetsäta idag. Stod efter en hel skolklass i kö för att köpa 1,5 kg choklad. Ville absolut ha det så jag kom 10 min försent till terapeuten. Sen messar T och säger att han ska komma ikväll... så nu har jag ingen chans att äta upp skiten heller...^^ Lika bra det.

Eller, jag skulle ju hinna (istället för att städa). Men jag vill inte. Kokar två ägg nu ist!

Dagens lite snabbt då:

Vikt: 62,3 kg
Motion: 2*35 min promenad

Frukost: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, 2 ägg m kaviar, 1 morot
Fm-fika: 1 kopp kaffe m grädde
Lunch: 1 burk tonfisk, crème fraiche, 2 ägg, 1 morot
Em-fika: 1 mugg te m 2 cl mellanmjölk, 1 kopp kaffe m grädde, 3(?) st Extra Drops, Uppd: visst jävlar, glömde ju 15 mandlar, 15 hasselnötter och 2 ekologiska torkade aprikoser ^^
Middag: 2 ägg, senapssill, crème fraiche, 1 morot

Och just det, det blev ingen jobbresa den här veckan.. som ni märker.

Uppd. tisdag: chokladhets på kvällen.

Sockerkaka och snickersglass

Var tvungen att bara tugga lite på den sista typ fjärdedelen av sockerkakan, får inte ner en äcklig jävla smula till. Min mage håller på att explodera. Hoppas jag spyr lika bra nu som igår ♥. Sådär så man verkligen känner sig tom efteråt. Brukar dock bli hungrig och sugen efteråt och vara skakis.. och jättehungrig morgonen efter. Men det är det värt alla gånger! MKT hellre än när man inte får upp allt (allt får man aldrig upp, jag vet), när magen fortf känns stor och det känns som hälften av äcklet är kvar därinne och v ä g r a r komma ut hur mkt man än försöker. USCH.
Men jag har druckit duktigt nu. Mkt pepsi max och te. Så nu jävlar...

Hoppas jag dör på kuppen.
Här kommer en fin bild som jag hittade på en blogg. Fina ben.

Jag vill inte leva längre

Jag vill inte leva längre! Jag vill inte! Jag orkar inte. Det är inte roligt. Det är inte ens uthärdligt.

Jag älskar det här inlägget hos Mimmi. Rubriken exakt, inlägget härligt och katter bäst.
Ville bara säga det ^^.

Jag måste försöka äta upp min jävla sockerkaka som jag har bakat nu. Måste spy och måste sova. Var så jäkla förstörd idag efter igår. Är inte van att spy längre. Pallar inte att jobba längre när jag hetsar på kvällen. Jag orkar inte.

Jag vill vara sjuk imorn. Men det går inte. Jag måste jobba. Måste le och låtsas som ingenting. Gå till jobbet, jobba och gå hem. Jag måste.

Om jag inte tar livet av mig idag. Jag vill det, men jag vågar inte. Jag skulle göra nästan vad som helst för att våga, för jag vill inte längre. Det måste få ta slut nu. Fast helvetet har kanske inget slut? Mitt liv är ett helvete.

Varför kan ingen hjälpa mig? Det kan omöjligt finnas någon som älskar mig iaf. Om de verkligen älskade mig skulle de aldrig låta mig plågas så här. Jag vill också dö pappa! Jag vill inte leva mer. Jag vill byta med min pappa, fast det är väl försent.. men då vill jag åtminstone byta med min syster! Åh snälla gud!

Dööööööööööööööööö

En kompis skulle komma och hämta sista biten av Herman idag. Eg igår men jag messade och sa att jag skulle bort. Jag hetsåt ju. Hur fan ska jag orka lämna den där jävla kaksmeten idag när jag bara sitter och störtbölar och (ska) hetsäta så fort jag bara kan sluta gråta??????? Va va va va?????????? Hur fan ska jag orka det????? Jag gör inte det!!!!!!!!! Inte en chans i världen. Jag kommer inte svara när hon ringer. Inte öppna om hon ringer på dörren. Göra mig osynlig. Gräva ner huvudet i kudden och önska att jag kunde försvinna, sluta existera. JAG VILL INTE LEVA OCH JAG ORKAR INTE PRATA MED NÅGON. Orkar inte förklara. Orkar inte ursäkta mig. Önskar bara att alla kunde gå upp i rök. Försvinna ur mitt liv. JAG ORKAR INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Orkar bara med T. Önskar att han kom. Hur fan kan han inte fatta någonting. Antingen får han göra slut eller så får han ta hand om mig. Jag har aldrig någonsin mått så dåligt, men INGEN finns här. Ingen hjälper mig och ingen bryr sig. Jag kännar mig ensammast i världen. Men så är det väl när man är egoist. Då får man fanimej klara av att döda sig själv för ingen jävel gör det åt en.

Cancer, sjukdomar, sorg, DÖD

JAG VILL INTE LEVA MER!!!!!!!!!!!!!!!!! Varför måste jag leva?????????????????????????!!!!??!?!?!?! Åååhhh jag är så förtvivlad!!!!!

Hur kan alla bara lämna mig ensam här???? Åååååhh vad jag hatar alla. Jag HATAR mamma och T. Om jag skulle vara dödsjuk, typ ha 42 graders feber, då skulle dom minsann inte lämna mig. Det tror jag verkligen inte. Men har jag bara bulimi och är självmordsbenägen, då går det bra.

Idag ringde mamma och sa att min syster har fått tillbaka sin cancer. Tredje ggn nu. Hon kommer inte bli frisk nu, det är jag säker på. Två barn har hon, då får man inte dö. Jag har ingenting! Varför får inte jag dö istället??????? Jag vill så gärna.

Jag sitter här och gråter förtvivlat men ingen bryr sig. Ingen hör och ingen vet. T kommer bara när det passar honom. Mamma skulle nog komma om jag bad henne, men jag vill inte, vill att hon ska komma ändå!!!!! Vill att hon ska komma och hålla om mig och döda mig. Hon har fött mig så hon är fan skyldig mig det! Jag hatar henne!!!!!!!!!!!!!!!!! Och jag hatar T! Hur fan kan man vara tillsammans med nån som ger en NOLL stöd när man behöver???????????? Jag hatar honom, HATAR HATAR HATAR HATAR HATAAAAAAR!!!!!!!!
Och hur fan kan mamma ringa till mitt jobb och berätta den hemska nyheten (som jag iofs redan hade förutspått)????? Fattar hon inte att jag blir jätteledsen???? Har jättesvårt att hålla mig ifrån gråt??? PÅ JOBBET!?!?!??!??! Jävla idiot!!!!!!!!!!!!!!!!! Hon kunde väl åtminstone fråga om jag var på jobbet och vänta med att berätta till jag kom hem!!?!?!?!??! Hur fan kan man vara så otroligt jävla dum och elak???????

Och jag hatar cancer och jag hatar bulimi. Jag hatar det. Det förstör mitt liv!!!!!!!!

Usch jag vet inte vad jag ska ta mig till. Kan inte ens hetsäta fast jag köpt massa skit, inte ringa T, inte ringa mamma. Jag vill att T ska ringa mig! Trösta mig! Men allt han säger är fel. Jag hatar honom. Han har fan NOLL empati och så säger han att det är JAG som inte har det!!!!!!!!! Jävla förbannade idiot!!!!!!!!

Och så ska jag på jobbresa också. Kl 06 på måndag. Vilket gör att jag inte kan åka till T i helgen som jag ville. Allt är förstört!!!!! Jag vill inte åka på nån jobbresa. Jag vill vara hemma!!!! Jag vägrar att gå till jobbet imorn! VÄGRAR!!!!!!!! Jag hatar det där satans jobbet! Det är ingen ordning på nånting och ingenting är färdigt i tid! Så jag får säkert jobba hela kvällen imorn och det skulle inte förvåna mig om jag måste jobba i helgen också för att få allt klart inför resan, trots att det inte är mitt fel att inget är klart!!!!!! Jobbet förstör mitt liv!!!!!!! Hur fan kan dom göra då???? Förstöra folks planer och fritid!?!??!?!? Jag hatar dom!!!!! HATAR HATAR HATAR!!!!!!!!!

Jag vill vara med T. Ta det lugnt. Nu är jag asstressad, hetsäter bara fast jag skulle sluta, förstör allt för mig själv. Om jag inte får bli sjukskriven tar jag livet av mig! Men vem fan bryr sig!?!??!?!?!? INGEN JÄVEL BRYR SIG!!!!!!!!

Usch jag är så ledsen!!!! SÅåå ledsen. Jag är så ledsen för min syster. För hennes man och hennes barn. Hur ska allting bli? Hur ska allting gå? Jag vill inte att det här ska hända!!!!!!!!!! Jag vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte!!!!!!! Jag är så ledsen. Livet är så jävla förbannat orättvist! Jag hatar det! Jag hatar det.

Hets idag, 16de dagen

Vikt: 61,7 kg
Motion: 2*35 min promenad

Frukost: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, 2 ägg m kaviar, 1 morot
Fm-fika: -
Lunch: 1 Vegetarisk ciabatta med pesto, mozzarella, soltorkade tomater & timjan, te m 2 cl mellanmjölk
Em-fika: 1 mugg te m 2 cl mellanmjölk, 1 kopp kaffe m grädde, 3(?) st Extra Drops, 1 donut m vit choklad på
Middag: 2 avocado, pepsi max
Hets: 2 typ sockerkakor (en med vit choklad och en med mjölkchoklad och hasselnötter), pepsi max, te m grädde (spydde)


Var helt skakis och konstig när jag kom hem från jobbet idag. Kanske för mkt kolhydrater av allt bröd? När jag hade ätit en avocado hade det varit bra eg, men de där satans Hermankakorna jag bakade igår låg och luktade gott ^^. Är helt skakis nu också efter att jag spytt. Usch. Är sugen igen. Skulle vilja sätta i mig de jag har kvar... Vill hetsäta imorn också. Och så vill jag dö.

Sitter här och skakar nu, och har ont i huvudet och magen. Måste sova. Jag mår inte bra.

Faaaaan

Jag är så trött på allting!!!!!!!!!!!

Hatar att bilderna man lägger in inte syns hela på bloggen om de är för breda!! Är det för att jag har så liten skärm? Blir det annorlunda om man har widescreen?? Fattar inte. Vet inte.

Har breddat bloggdesignen nu. Känner mig asduktig ^^. Nej det gör jag inte.. men jag har iaf suttit ett par timmar med skiten nu. Så att jag åtminstone kan se HELA bilderna jag lägger in utan att behöva förminska och hålla på.

Före:


Efter:

Utveckling...

Några hundra tusen års utveckling:

(snodd från Jojje)

18 års utveckling:

(snodd från Kostdoktorn)


Åt helvete

Jag orkar inte leva mer. Jag orkar inte med den här skiten längre. Jag vill inte. Jag ville dra gränsen vid min födelsedag. 10 år, det får räcka.

Jag tror att det är min syster som kommer dö, inte jag. Livet är så jävla orättvist! Jag önskar att man kunde få ta över någons sjukdom.

Jag är så ledsen. Så uppgiven. Jag kan iaf gråta när jag skriver.

Jag ska alltid förstöra allt! Min jävla förbannade idiot!!!!!!!!! Om jag ändå hade modet att döda mig. Jag hatar mig själv och önskar att jag inte fanns. Varför kan ingen hjälpa mig? Jag är så ledsen.

Mobilblogg: Idag har jag ätit så jäkla mkt...

Idag har jag ätit så jäkla mkt så jag vete fan hur kvällen ska lyckas ok. En donut står mig upp i halsen just nu och jag hatar det! Usch.


Engla väntar tvillingar!

Nää vet ni vad! Nu väntar Engla tvillingar!! Tvillingar! Jag blev så paff. Kollade inte hennes blogg igår. Hon som så gärna ville ha flera barn. Jag är glad för hennes skull, men samtidigt blir jag ledsen. Känner mig sorgsen och tom =(.

Jag vill också.

När ska jag sluta ångra mig?

Tisdag 18 maj 2010

Vikt: 61,7 kg
Motion: 2*35 min promenad

Frukost: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, 2 ägg m kaviar, 1 morot
Fm-fika: 1 kopp kaffe m grädde
Lunch: tacofärs, sallad (sallad, tomat, gurka), ost, crème fraiche
Em-fika: 1 kopp kaffe m grädde, 4 st Extra Drops
Middag: 1 banan, 1 äpple, pepsi max
Uppdatering 22.21:
Kväll: kaksmet (slickat ur bunken), lite kaka (fastnat i formarna), smör (slickat smält smör ur en skål...)
Men jag har inte hetsätit.. HA!

Är sugen på att fortsätta äta. Som alltid. Men jag ska baka två eller tre delar av min Herman ist. Tror inte jag kan smaka av kakan sen dock =/. OM jag gör det är det nog kört. Kanske är kört ändå. Vem vet. Borde bestämma mig för att INTE smaka och stå fast vid det. Frysa in kakan/kakorna direkt ist.

JAG VILL INTE HETSÄTA IDAG! Aldrig mer! Klarar jag dagen har jag klarat mig ifrån hets 15 dagar i sträck!

Jag och T skrev att vi älskade varandra igår på msn. Idag har vi messat lite under dagen. Allt känns mkt bättre, även om jag fortfarande känt mig deppig emellanåt.

Förövrigt har jag haft lite lagom mensvärk hela dagen.

Mobilblogg: Jag är så jäkla chokladsugen,...

Jag är så jäkla chokladsugen, fast det var värre igår. Undra om det kan bero på mensen?? Men jag borde verkligen hålla mig ifrån det när jag är ensam.. =/.


Tung dag

Vilken förjävlig dag det har varit. Tung. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Jag orkar ingenting och jag har inte lust med någonting. Magen är fullproppad. Jag har diskat. Matat min Herman.

Jag måste betala ett jäkla inkassokrav. Jag måste. Idag. Nu.

Sen fundrar jag allvarligt på att gå och lägga mig. Kanske läsa lite? Det har jag inte gjort på år och dar. Det skulle vara underbart faktiskt! Ligga och läsa en bok en stund och sen sova I TID för en gångs skull! Tänk om jag faktiskt ska göra det? Bara strunta i alla måsten som jag ändå inte gör och bara gå och lägga mig istället?

Skriver lite med T på msn nu. Han hade inte hört av sig på hela dagen trots att jag skrev ett mess igår kväll innan jag somnade och ett imorse på väg till jobbet. Ville så gärna höra av honom. Önskade att han skulle ringa. Men när han inte gjorde det så skrev jag till honom på msn, och nu pratar han med mig iaf. Allt känns ändå så hopplöst. Allt som hade blivit så bra, så mkt bättre! Jag har blivit mkt bättre. Två hyfsat bra helger har vi haft tillsammans utan en massa skrik, gråt, bråk och elakheter. Ändå är det NU han inte vill vara med mig längre =(. Nu när allt höll på att bli så bra.

Jävla skitliv.

Måndag 17 maj 2010

Vikt: 61,3 kg
Motion: 2*35 min promenad
Fick mens lagom lägligt när jag kom hem från jobbet.

Frukost: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, 2 ägg m kaviar, 100 g keso, 1 morot

Fm-fika: 1 kopp kaffe m grädde
Lunch: köttfärslimpa m tomat- och gräddsås, haricot vertes
Em-fika: 1 kopp kaffe m grädde, 1 mugg te m 2 cl mellanmjölk, 2 hyfsat små bitar mäktig chokladkaka

Middag: 200 g keso, 1 äpple, kanel, pepsi max

Kväll: 1 Extra Drops

Känns som jag har ätit ALLDELES för mkt idag =(. Jag hatar det. Jag hatar allt. Det enda jag har haft i huvudet idag är T. T T T T T T T. Har varit trött, chokladsugen, ledsen och bara velat gå hem från jobbet. Höll dock ut nästan till kl 17.

Allt känns så jävla meningslöst.

Verkar som jag ska få åka på en jobbresa nästa vecka iaf. Hoppas! Eg har jag ingen lust alls, men kan var kul att komma bort från den här skiten och göra nåt annorlunda, nåt roligt.

Tror jag har haft exakt 14 hetsfria dagar med idag (fr o m min födelsedag)! Ska kolla i bloggen för säkerhets skull. Det är fanimej helt otroligt. Var sååååå nära att skita i allt idag. Både tidigare på jobbet och nu ikväll när det kändes som jag ätit för mkt. Men än har jag inte hetsat ^^...

Har känt mig smalare i typ en vecka. Idag på jobbet har jag faktiskt känt mig rätt mkt smalare än bara för ett par veckor sedan! Såå jäkla skönt är det! Behöver inte gå och hålla in magen och få ont i magen och hålla på. Har liksom haft rätt platt mage utan ansträngning och hyfsat lösa byxor också! (Fast har ju fortf mina stora byxor då..^^).

Men jag ska banne mig ner nu. Fortsätta. Jag mår så jäkla mkt bättre då! Helt otroligt mkt bättre faktiskt!

Söndag 16 maj 2010

Vikt: ??
Motion: -

Brunch: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, 2 ägg m kaviar, kaffe m mellanmjölk
Mellanmål: saltade jordnötter
Middag: fisk, grädde, ost, majs, sallad, crème fraiche, lite pepsi max


T var kall och konstig hela dagen. Inte så konstigt med tanke på messet till mitt ex kanske. Han ville inte ha sex, knappt ta i mig kändes det som. Jag hatar den känslan. Har känt precis samma sak när jag var otrogen mot mitt ex. Känslan av att kärleken till mig bara dog. Fruktansvärd känsla. USCH.

Jag åkte hem på kvällen. Var gråtfärdig i fyra-fem timmar! Fattade inte hur jag skulle hålla mig ifrån att börja gråta på tåget =(. Men gjorde det, grät inte förrän jag pratade med T i telefon när jag kommit hem och vi bestämde att det nog var bäst att göra slut ändå.

Lördag 15 maj 2010

Vikt: ??
Motion: Dansat på kvällen.

Frukost: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, 2 ägg m kaviar, kaffe m grädde
Lunch: Tacos
Middag: paj, sallad, maräng(?)-tårta, några glas rött vin

Jättetrevlig dag. Men på kvällen gjorde jag världens tabbe, som alltid när jag druckit =(. Skickade ett "jag saknar dig"-sms till mitt ex. Det såg T och det var ju inte så kul för honom =(.

Jag hatar mig själv för det.

Mobilblogg: Jag åt två såna här bitar kaka...

dsc00088 (MMS)

Jag åt två såna här bitar kaka på tre-fikat. Jättegott och mäktigt. Var så jäkla chokladsugen innan, men det hjälpte faktiskt med kakan. Har haft beslutsångest hela eftermiddagen om jag ska köpa choklad efter jobbet eller inte. Vet ju att det skulle bli hets då. Kan verkligen inte bara ta lite. Vad jag än äter kommer det kännas som för mkt och då är hetsen oundviklig när jag är ensam :(. Är på väg hem nu och ska handla på vägen. Men har bestämt att det INTE ska bli någon choklad! Trots deppigheten över att det är slut med T och att det mesta känns meningslöst just nu. Vill inte förstöra mina två hetsfria veckor! Vill inte sabba känslan av att äntligen känna mig lite smalare! En jobbig kväll eller sötsug SKA INTE få förstöra det! Har mått så otroligt mkt bättre nu trots minimal viktnedgång. Jag hatar att känna mig fet, jag hatar att hetsäta, och jag älskar att känna mig smalare och gå ner i vikt. Lite kaka på jobbet är OK! Allt är eg OK, bara jag inte hetsäter! Önskar bara att jag kunde få T tillbaka också.. Min T :(.


Mobilblogg: Jag vill bara hem och äta...

Jag vill bara hem och äta en massa choklad! T och jag gjorde slut igår. Nu är det han som inte orkar med mig längre. Jag älskar honom! Vad allt känns värdelöst.


Mobilblogg: Jag har varit på fest ikväll....

Jag har varit på fest ikväll. Haft trevligt. Ändå vill jag dö. Jag hatar att vara här. Jag ska göra slut med T. Har jag sagt att jag hatar att leva?


Gårdagen, fredag

Vikt: ??
Motion: Gått lite på stan.

Brunch: 3 plommon (mot förstoppning) 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, 2 ägg, knappt 1/2 burk tonfisk i olja, lite majs, mkt crème fraiche, 1 morot (mot förstoppning), kaffe m grädde

Middag: Drygt(?) 1/2 kebabsallad på stan

Kväll: salta jordnötter, vindruvor, 3 Cricks, 1 Filibabba, pepsi max
Filibabba, Konfekta
Computer Smileys Det verkar ju inte alls mkt när jag ser det så här.. Det kändes mkt mer. Min mage är bra igen också! Var förstoppad i fyra dagar, men tror att jordnötterna och chokladen på bion i torsdags kväll gjorde sitt. Eller så är det T, blir typ jämt skitnödig efter frukosten när jag är med honom haha ;-). Det är väl kaffet som är laxerande, men om jag dricker kaffe på morgonen innan jobbet eller på jobbet då verkar det inte laxerande.. Men men.. skönt iaf. Nötter och godis brukar funka, men vill ju helst inte behöva äta choklad för att slippa förstoppning ^^. Tänkte pröva katrinplommon nästa vecka sen om jag blir förstoppad igen, och ev morot också så att jag får i mig lite mer fibrer på morgonen.

Har inte hetsätit sen förra måndagen vad jag kan minnas! Helt sjukt bra ju! Är dock inte helt bra i psyket. Har inte särskilt stor livslust fortfarande och känner mig ganska deppig emellanåt. Längtade hem rätt mkt igår, trots att jag var med T, inte hetsätit el överätit och inte hade några magproblem. Längtade hem utan anledning alltså =(. 

Jaja, i det stora hela så är det ju jävligt bra eg ^^. El borde vara. Idag ska jag på den där släktfesten med T och hans föräldrar. Dom ska komma hit vid lunch och sen åker vi dit gemensamt. Hoppas det blir trevligt nu och att jag inte mår dåligt och blir elak och håller på..

Kram!

Kristi himmelsfärdsdag

(Vill inte ha det där extra s:et mellan himmel och färd, men det verkar som det ska stavas så, så jag får väl ge mig^^)
Vikt: 61,3 kg
Motion: -

Frukost: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, sallad, tomat, halloumi, olivolja, keso, kaffe m 1 dryg tsk kokosfett o grädde

Lunch: Knappt halva salladen från frukosten, 1/2 avocado, 2(?) skivor kallrökt lax
Em-fika: 1 kopp te m mellanmjölk
Middag: -
Kväll: salta jordnötter, 4 "choklad m pluppar" (det hette visst cricks el crocks ^^ såg jag i godisaffären)

Uppd: Heter Crick, kommer från Konfekta.

Dagen var helt OK! Var lite småirriterad på mamma ibland, men det funkade. Köpte choklad för 70 kr. Lite mindre lyckat att köpa så mkt kanske.. men men T får hjälpa mig att äta upp skiten.

T och hans roomie åt kebabtallrik när jag kom fram till T. Jag drack ett glas vatten ^^. Men sen gick T och jag på bio och såg "Shutter Island" (jättebra) och då åt jag salta jordnötter och choklad som vi hade med oss.

Mobilblogg: Sitter och väntar på mamma...

dsc00049 (MMS)

Sitter och väntar på mamma på stationen. Fick asbråttom som vanligt och fick springa sista biten till tåget. Blev helt genomsvettig =/. Åt sallad m halloumi o keso till frukost + kaffe m kokosfett och grädde. Ska försöka äta typ så lite jag kan idag. Ska köpa "choklad m pluppar" i Sthlm :), passa på när jag är där. Blir nog mkt, men ska ändå försöka att äta lagom i helgen och lämna det som blir över hos T så kan jag äta resten nästa helg.. Hm undra hur många inlägg det här blir ^^. Är ju bara ett mms enligt mob. Kram på er denna regniga torsdag!


Onsdag 12 maj 2010

Vikt: 61,3 kg (?? första 3 gångerna vägde jag 61,7, men sen vägde jag mig typ 100 ggr till och då bestämde sig vågen för 61,3 ist^^)
Motion: 2*35 min promenad

Frukost: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, 2 ägg m kaviar. 1 tsk kokosfett (mot förstoppning)

Fm-fika: 1 kopp kaffe m grädde, 2(?) Läkerol
Lunch: Fiskgratäng, sallad
Em-fika: 2 koppar kaffe m grädde, 1 st Extra Drops, 2 godisbitar
Middag: 1 banan, 1 äpple, 3 st Extra Drops, te m massa grädde, liite halloumi, 2 msk linfrön uppblötta i vatten (mot förstoppning)

Nu har jag varit förstoppad i tre dagar (som vanligt när jag äter lite och näringstätt^^, blir väl inte lika mkt slaggprodukter då, men skulle vara skönt att få gå på toa snart...)

Just nu håller jag på och tvättar! Imorn åker jag tidigt till Sthlm med mamma för att hälsa på min farmor. Sen på em/kvällen åker jag till T. Usch. Helst vill jag bara vara hemma =(. Nu måste jag packa. USCH.

Mobilblogg: Nu har jag ätit två godisar....

dsc00048 (MMS)

Nu har jag ätit två godisar. Jag undrar hur det kommer bli ikväll nu. Hur kan detta lilla göra allt så komplicerat?! Suck.


Mobilblogg: Det verkar bli typ sockerkaka...

Det verkar bli typ sockerkaka till fikat idag, men jag tänker inte ta nåt. Blir frukt ikväll som vanligt. Mår bra i magen idag, men inget vidare i psyket.


Mobilblogg: Testar idag igen om det funkar...

Testar idag igen om det funkar att mobilblogga. Blir ju lite sur när det inte funkar när det ändå kostar som ett sms.


Slut

Jag ska göra slut med T. Jag ska jag ska jag SKA!!!!!!!!!!!!!! Och jag ska ta livet av mig den här veckan! Jag ska jag ska jag ska jag ska jag ska jag ska jag måste jag vill!!!!!!!!! Jag hatar varenda dag. Varje dag är meningslös. Varje minut, varje sekund. Jag går till jobbet för att man måste i det här samhället. Men jag vill inte jobba, jag vill inte vara hemma och jag vill inte leva! Jag vill inte finnas, inte existera. Mitt liv har absolut INGEN mening. Jag har inga framtidsdrömmar, ingen framtidstro. Jag kan inte skaffa familj, utbildning, inte något, för jag mår inte bra. Och ingen jävel kan hjälpa mig att må bra heller så det är kört!

Jag har insett det för länge sen. Jag har bara inte gjort något åt det.

Oromantik

Ett sms till T, från mig, idag:
"Jag vill ha sex med dig! Jag vill vara med dig! Nu nu nu! =)"
Ts "svar" till mig:
"Har varit på lunch nu. Vi tog en sen lunch idag."

WTF!?!?!? Okej?? Intressant.. Som om jag bryr mig om det liksom!?

Okej, man behöver väl inte längta efter sin idiotiska flickvän varje dag. Inte ens vara lite artig och skicka en glad smiley. Men det har varit så här i flera veckor! Jag hatar det! Jag avskyr det.

Och sen frågar han när jag ska komma. Imorgon eller på torsdag. Som om jag skulle vilja åka till någon som inte visar minsta lilla hint om att han verkligen vill träffa mig?

Sen är det väl inte ett dugg konstigt att det är så här. Jag beter mig ju som ett jävla svin. Men jag vill ändå ha en pojkvän som älskar mig över allt annat och längtar efter mig och vill vara med mig. Dessutom vill jag hitta "den rätte" NU. Kanske dags att göra slut då? Då är det iaf större chans att jag träffar någon annan =(.

Tänker på det här varje dag. Hur fan jag ska göra med T, med vårt förhållande. Han gör ju inte slut, så då hänger det på mig. Men jag kan ju aldrig bestämma mig för någonting! Jag vet inte om jag hatar honom eller älskar honom eller någonting. Jag vet ingenting.

Snickersglass


Hade tänkt att min nästa hetsätning skulle bestå av (bl a) snickersglass. Köpte ofta det förr när jag var ute på mina hetsmat-inhandlings-turnéer ^^. Men jag vill ju helst inte hetsäta mer någonsin... så nu har jag tänkt att jag ska äta en sån glass med T nån dag, förhoppningsvis i helgen. Det är ju oändligt mkt bättre att spara mina fixa idéer på onyttigheter jag 'måste' äta till tillfällen då jag kan njuta av dem ist för att hetsäta skiten.

Tisdag 11 maj 2010

Vikt: 61,7 kg
Motion: 2*35 min promenad

Frukost: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, 2 ägg m kaviar
Fm-fika: 2 koppar kaffe m grädde

Lunch: Tacorester
Em-fika: 1 mugg te m 2 cl mellanmjölk, 1 kopp kaffe m grädde, 4 st Extra Drops
Middag: 1 banan, 1 äpple, pepsi max

Usch jag är såå förbannat sugen på att hetsäta nu. Jag hatar att sluta äta! Jag k a n  i n t e  d e t! Ååhhhh!! Jag vill äta ett äpple till. En portion tacos. Fiskgratängen jag ska ha till matlåda imorn. Gå och handla choklad och snickersglass. Jag vill ha snickersglass! Usch. Jag vill dö.

Om jag bara kan hålla ut! Jag vill bli smal! Det är ju bara en kväll. Imorgon är en ny dag. Dagen är inte så jobbig på jobbet. Sen är det bara en kväll kvar och sen slipper jag vara ensam (och slipper äta bara ett par frukter till middag^^).

Håll ut håll ut håll ut håll ut! Jag kommer ångra mig så jävla mkt annars. Så jävla svårt kan det väl inte vara att stå emot något som bara är jobbigt och äckligt och förstör mitt liv??????

Nu ska jag dricka te och dricka te och dricka te och kanske ta tag i den där tvätten ändå..? Om jag bara kunde ta tag i något! Göra något vettigt. Jag måste ju tvätta antingen idag eller imorgon. Ändå skjuter jag på det tills det inte går längre =(.

Sms-bloggade två inlägg idag från jobbet, men de verkar inte ha kommit fram.

Update 21.46: Blev inget te. Blev ingenting. Och det tackar jag för.

Lycka

Sex saker att sträva efter:

» Vårda dina relationer.
» Se till att livet innehåller många meningsfulla verksamheter, som gynnar andra än dig själv.
» Se till att du får utveckla dina förmågor.
» Gör saker med andra.
» Försök hitta ett centralt livsmål som du brinner för.
» Lär dig lyssna till din inre röst och följ den.

Det här gör oss lyckligare:

» Goda nära vänner.
» Kärleksrelationer.
» Arbete.
» Socialt och fysiskt aktiv fritid.
» Strävan efter meningsfulla mål.
» Ideellt arbete.
» Att göra goda gärningar.

Det här gör oss INTE lyckligare:

» Mer pengar/högre lön (om vi redan har våra mest basala behov uppfyllda).
» Att vinna på spel.
» Att shoppa.
» Framgång.
» Skönhet.
» Att titta på teve.
» Passiva semestrar då vi sitter och inte gör någonting.

Taget från dn.se, artikeln "Gör någon glad - bli lycklig själv" intervju med Bengt Brülde.


Måndag 10 maj 2010

Vikt: 62,3 kg
Motion: 2*35 min promenad

Frukost: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, 1 port fiberhavregrynsgröt, 1 banan, 1/2 dl grädde (+ vatten)

Lunch: Tacorester

Em-fika: 2 koppar kaffe m grädde, några Extra Drops
Middag: 1 äpple, pepsi max, två klunkar te m grädde (hällde ut resten för det var gammalt och äckligt)


Har varit bubblig som fan i magen idag. Nästan som om magen kokar lite ibland. Det måste bero på tacochipsen och/eller chokladen igår, och/eller gröten i morse. USCH. Har haft lite ont i magen hela dagen också. Börjar bli expert på olika magsmärtor och gas-sorter haha. Idag har jag haft gaser högre upp i magen liksom. Har inte varit förstoppad i flera dagar (då brukar gaserna kännas längre ner i tarmen och göra ont). Dock har jag varit förstoppad idag, har inte fått gå på toa iaf =/. Men men, jag borde väl vara van =(.

Nu är jag ju iaf hemma, och ensam, vilket är positivt. I helgen (tors-sön) ska jag till T och då får jag fan inte ha några magproblem för då står jag inte ut!  Särskilt inte om Ts roomie är kvar hemma över helgen. Deras toalettdörr är ju typ lika med ett draperi ^^. Måste helt enkelt tänka på vad jag stoppar i mig (som om jag inte skulle göra det i vanliga fall haha^^). Nä men jag får helt enkelt skippa tacochips om vi äter tacos tex. Lite choklad tänker jag äta i vilket fall som helst, för nu har T tagit med det som blev över för att jag skulle slippa ha kvar det här.

En kille på jobbet idag: "Inte en chans att du kommer få i dig allt det där!" och syftade på min lunchtallrik. Kan inte alla jävla killar på jobbet bara ge faan i att kommentera vad jag äter!?!?!?!? Okej jag har med en grädde till jobbet och sätter i mig ca 3 dl grädde (i kaffe) på en vecka, bara på jobbet. Men ändå, de ska ge fan i det!! Jag HATAR när folk kommenterar vad jag äter. Däremot får dom gärna kommentera om dom tycker att jag ser smal ut ^^. Vilket jag S K A bli.

Update 23.09:
Vill inte längre följa med T på en släktgrej på lördag. Känner mig så ovälkommen när hans mamma börjar snacka om mitt krångel med maten (typ att jag bara vill äta ekologiskt kött)... och jaa en massa andra orsaker som jag inte orkar förklara. Jag hatar mig själv och vill dö. Bra, kort sammanfattning?
Mina känslor åker verkligen fram och tillbaka, upp och ner, HELA tiden! Nästan från en minut till en annan. Jag kan känna mig hyfsat glad och sen tio minuter senare känna mig helt nere, sakna livslust helt och bara känna meningslöshet. Nu vill jag bara gråta. Godnatt.
(Skulle lagt mig före 23 idag också hade jag tänkt, och se hur det gick med det...)

Ledsen och meningslös

Usch, blev heldeppig. Läste om Englas graviditet och istället för att glädjas med henne så blir jag bara ledsen och tycker synd om mig själv. Vadå egoist? Jag hatar mig själv och allt som har med mig att göra! Jag vill också vara gravid nu. Jag vill inte vänta. Jag vill ha hittat mitt livs kärlek. Jag orkar inte vänta. Jag hatar livet. Vill helst bara dö nu. Kanske ska hetsäta ändå?? Fan.


Söndag 9 maj 2010

Vikt: 61,7 kg
Motion: Gått liite på stan

Frukost: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, fiskgratäng, lite pepsi max, kaffe m grädde

Fika på stan: 2 kulor glass, 1/2 latte
Middag: tacos, pepsi max

Kväll: tacochips, dip, 3*6 rutor marabou, pepsi max

En bra HEL helg! Fantastiskt! Har känt mig lite irriterad ibland, som om ångesten vill smyga sig på, men det har alltid gått över. Har varit lite sur på T och typ skällt ut honom. Men det har som sagt gått över och inte blivit helt urflippat som de senaste helgerna.

Blev dålig i magen och fick ont i magen efter spriten igår =/. Men det har inte varit så farligt som för några veckor sen iaf.

Nu ska jag hjälpa T med att fixa klart tacosen... Puss! ♥

Lördag 8 maj 2010

Vikt: 61,7 kg
Motion: Gått på stan i regnet ^^, dans på uteställe
Frukost: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, 2 ägg, tonfisk, majs, crème fraiche, oliver, sallad, ost, kaffe m grädde

Middag: fet sallad på Fräcka Fröken (supergott!), lite kaffe mocka (kaffe, oboj, grädde)

Kväll: vitt vin, drinkar
Natt: tonfisk, crème fraiche, majs, tacosås, ost

Fredag 7 maj 2010

Vikt: 62,3 kg
Motion: 2*35 min promenad

Frukost: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, 2 ägg m kaviar

Fm-fika: 1 kopp kaffe m grädde
Lunch: Spenat- och gräddomelett, lite halloumi, sallad (brände halloumin som satan bara för att jag fastnade framför den där Margauxs blogg ^^, fick pilla bort det brända, det smakade iaf gott ändå)

Em-fika: 1 mugg te m 2 cl mellanmjölk, 1 kopp kaffe m grädde, 2 Extra Drops 1 kolakaka, 1 (ganska tjock) skiva kaka

Middag: typ fiskgratäng m massa smör i ^^, sallad, drygt 1/2 flaska vitt vin

Mobilblogg: Börjar bli bubblig i magen...

Börjar bli bubblig i magen efter 2 extra drops och en kaka... T kommer iaf, så blir sex ist för hets ;). Mkt bättre. <3 Nu: mer kaka :-P.


Mobilblogg: Usch, jag vill bara gråta...

Usch, jag vill bara gråta och skrika! Jag mår inte bra! Kan någon ta mig härifrån!?? Har bestämt med T att vi inte ska träffas i helgen. Jag hatar honom.


Mobilblogg: Jag kände mig skönt tom...

Jag kände mig skönt tom innan lunchen. Nu känner jag mig outhärdligt fullproppad. USCH. Så onödigt, vidrigt, värdelöst. :(


Mobilblogg: Jag hetsade nästan i mig...

Jag hetsade nästan i mig lunchen. Hatar det! Hade för mkt mat med mig. Jag vill inte leva längre! Det gör absolut ingenting om jag dör. Orkar inte med T heller.


Mobilblogg: Jag ska äta kaka på fikat...

Jag ska äta kaka på fikat kl tre. En kille som bakat och jag vill smaka den. Men ska bara ta EN bit och den ska vara hyfsat liten, och jag ska INTE hetsäta sen!


Älskar bilderna!

Image and video hosting by TinyPic
(snodd från http://thekillingmoonconfused.blogspot.com/)

Och kolla bílderna i det här inlägget på Margaux och hennes pojkvän! ♥♥♥
Ex:
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Åh, jag vill bara titta och titta och TITTA! Kan inte få nog!!

Här är några videobloggar från det här inlägget. Fattar inte ett skit om vad hon snackar om ^^, fan att jag inte lärt mig franska... Men nåt i hennes utseende tilltalar mig (förutom att hon är smal då ^^).




Alltså jag dör, kan man vara så här smal naturligt!?
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Torsdag 6 maj 2010

Vikt: 62,8 kg
Motion: 2*35 min promenad

Frukost: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, 2 ägg m kaviar

Fm-fika: 1 kopp kaffe m grädde, 1 Extra Drops
Lunch: Köttfärslimpa m tomat- och gräddsås, sallad

Em-fika: 1 kopp kaffe m grädde, 1 banan, några Extra Drops
Middag: 1 äpple, 1 kiwi, pepsi max

Suuuuuuugen på något att äta!!!!!! USCH! Håll ut håll ut håll ut håll ut!!
Funderade på att ta lite crème fraiche med hasselnötter och torkade aprikoser, men det är ingen bra idé. Kommer inte kunna sluta då. Jag vet det. =(

Mobilblogg: Jag vill flörta, dansa,...

Jag vill flörta, dansa, dricka, ha sex och vara smal!


Uppdatering VECKANS lista

Får nog ändra "dagens lista" till "veckans lista". Det var nog det jag menade från början eg. Hade inte förväntat mig att jag skulle klara allt det på en kväll ^^. Om jag klarar halva listan den här veckan är det bra.

Fyller på listan lite...

  • Måla naglarna
  • Plantera blommorna i balkonglådan
  • Plocka undan
  • Diska
  • Dammsuga
  • Tvätta
  • Packa upp sommarkläder
  • Packa ner vinterkläder
  • Registrera mig på sonyericsson.se
  • Tvätta toaletten och handfatet
  • Torka ur (och helst städa/rensa ur) skåpet i badrummet
  • Tvätta min väska (i maskin)
  • Vattna blommorna
  • Gå ner med kattlådan till förrådet
  • Har iaf (snart =P) diskat (har bara en liten bloggpaus och ev en till kort danspaus... höhö). Så skönt att inte hetsäta och skräpa ner så satans mkt! När jag bara äter frukt på kvällen får jag ju bara frukosttallriken och lunchmatlådorna att diska, häääärliiigt.

    Jag är inte så glad som jag låter, men har ingen direkt ångest och är inte direkt deppig ikväll. Tankar på T dyker på mig titt som tätt, men jag försöker ignorera och förtränga............ Suck.


    Någon som vet...

    ...eller någon som vet någon som kan flytta en blogg till en annan bloggadress? Till ett annat konto? Jag skulle vilja flytta min "IRL-blogg" och den här bloggen till samma konto så att jag kan mobilblogga till båda ^^. Dessutom blir det lättare att uppdatera båda. Nu måste jag logga ut och logga in på det andra kontot om jag ska blogga där... vilket inte blir av =/.

    Frågade blogg.se men dom svarade att det inte gick att flytta en blogg till ett annat konto. Men folk flyttar ju bloggar mellan olika bloggplattformar (heter det så?). Då borde det väl gå att flytta inlägg mellan två bloggar på blogg.se också?

    Onsdag 5 maj 2010

    Vikt: 63,1 kg
    Motion: 2*35 min promenad (går fortare, eller trodde fel förut)

    Frukost: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, 2 ägg m kaviar
    Fm-fika: 1 kopp kaffe m grädde, 1 Extra Drops
    Lunch: Köttfärslimpa m tomat- och gräddsås, sallad
    Em-fika: 1 kopp kaffe m grädde (tog ingen vetekrans trots att det bjöds!), 2 Extra Drops
    Middag: 1 banan, 1 äpple, 1 kiwi, pepsi max

    Är sugen som fan nu, på något. Äta äta äta äta äta äta äta äta äta äta. Är sugen på att äta. Usch.

    Dagens lista

    Att göra:

    • Måla naglarna
    • Plantera blommorna i balkonglådan
    • Plocka undan
    • Diska
    • Dammsuga
    • Tvätta
    • Packa upp sommarkläder
    • Packa ner vinterkläder
    • Registrera mig på sonyericsson.se

    Det här var listan jag skrev idag på jobbet + en matlista (att handla) också. Såna listor gör jag jämt, hela tiden, och jag blir aldrig klar med dom. Kanske gör en grej av tusen.. på sin höjd. Kul. Nej.

    Det ser ut som hej-kom-och-hjälp i min lgh. Har tre kartonger med kläder som står mitt i köket och rummet som ska packas ur och sen fyllas med andra kläder. Har hur mkt kläder som helst. Kan knappt gå in i min garderob för det ligger högar med grejer på golvet. Jag hatar det, men orkar inte göra något åt det. Kan inte slänga saker. Det har jag ärvt av både mamma och pappa. Samlare på onödigt skit som bara gör att man mår dåligt! Hur jävla vettigt är det!??!?!?!? Jävla förbannade skit.


    Okej, något positivt. Jag har diskat, tvättat och ätit bra/lite! Fantastiskt va!? Wooohooo livet leker. Eller inte.


    4 maj 2010, tisdag

    Var hos min terapeut efter jobbet, pratade lite om NPU-besöket igår och om problem med att ha förväntningar på saker, besvikelse och kommunikationsproblem i förhållande. Gick och handlade, nyttiga saker. Sen hem, grät lite för att allt känns så meningslöst och för att T inte grattat mig på min födelsedag. Men jag är ändå glad att flera andra har gjort det, kompisar, mamma och t o m min gamla farmor ringde ♥.

    Så, nu ska jag skriva ner mitt matintag idag, oavsett vad folk tycker om det.. och sen ska jag tvätta, eller gråta lite mer kanske. Gråten sitter i halsen men den vill inte komma ut. Orkar liksom inte. Jag känner mig så ensam =(. Vill göra slut med T, men känner mig töntig som reagerar så mkt på hur han är.

    Jag orkar inte vara med någon. Vill ha min första pojkvän tillbaka. Vi älskade varandra över allt annat på jorden. Jag vill ha tillbaka den känslan. Jag hatar livet.

    Vikt: 63,1 kg
    Motion: 2*40 min promenad

    Frukost: 2 kapslar omega-3, 1 tbl D-vitamin, 2 ägg m kaviar

    Fm-fika: 2 koppar kaffe m grädde
    Lunch: 1 laxfilé, broccoli kokad i smör, crème fraiche, lite rhode island

    Em-fika: 1 kopp kaffe m grädde, 1 mugg te m 2 cl mellanmjölk, 4(?) Extra Drops
    Uppdatering 19.31:
    Middag: 1 banan, 1 kiwi, 1 äpple (Fan varför åt jag något överhuvudtaget??? Jävla skit, såå onödigt! Varför äta när man vill dö????????? SÅ DUMT.)


    Åh vad jag önskar att jag vågade ta livet av mig nu! Jag ska jag ska jag ska jag ska jag SKA och jag VILL! Inte en dag till, jag vägrar.

    Uppdatering 21.25:
    Upptäckte att jag tappat ytterligare en liten flisa på baksidan av en framtand. Jag är livrädd för att någon av mina framtänder ska gå sönder så att jag måste sätta in en protes (heter det så om tänder?). Dom är iaf i riktigt dåligt skick nu. Jag vill inte.

    Mobilblogg: Hurra hurra hurra hurra!...

    Hurra hurra hurra hurra! Fyller 28 år idag. Prövar att mobilblogga för första ggn :). Har planerat att INTE hetsa ikväll...


    Hets, ork och tankar

    Leva eller dö? Hetsa eller svälta eller äta lagom? Kan detta bli den första och den sista hetsdagen i maj?

    Jag började genast tänka: Ska jag gå och köpa glass "en sista gång" (nu när jag ändå hetsar)? En enda sista gång, innan jag fyller år. Från och med min födelsedag ska allting blir perfekt.

    Men jag tänkte om rätt fort den här gången. Det är ingen idé!! Och jag blir bara besviken och känner mig ännu mer misslyckad. Ingenting blir nånsin perfekt. Jag kommer att äta "för mkt" igen. Jag kommer känna mig missnöjd, och jag kommer förmodligen hetsäta igen.. många gånger.

    Om jag försöker tänka liite positivt: Jag HAR blivit MKT bättre vad gäller ätstörningen, dock har jag fått en massa jävlig ångest ist ^^. Men jag hetsäter iaf bara en eller några få ggr i veckan nu för tiden! Och då förhållandevis liten mängd mat och bara en gång per kväll. Framsteg?

    Jag vet inte. Är det framsteg när man istället mår så dåligt att risken att man tar livet av sig har ökat markant? Jag vet inte. Jag vet ingenting.

    Har bråkat med T i helgen igen som vanligt. Hade en pissdag igår. Mådde skit HELA dagen. Undantag morgonen.

    Jag har så mkt att berätta, så mkt att skriva. Om helgen. Om besöket på NPU idag. Men jag hinner inte, orkar inte, måste äta och spy...