Jag har ont i magen idag. Undra om det kan...

Jag har ont i magen idag. Undra om det kan bero på all glass och skit i helgen.. Min cykel la typ av. Styret blev löst helt plötsligt och trean går inte i alls längre! Tur att det är fint väder iaf...


Hat

Jag hatar T. Och jag hatar mig själv, hatar hatar hatar hatar! Jag vill dö i natt.

Jag vill bara gråta

Usch, jag vill bara gråta!! Jag orkar inte leva! Jag hatar allt. Jag har nog sovit för lite. Önskar nästan att jag vikt mig för hetsätning. Orkar inte finnas mer. Varför kan inte allting bara kännas bra nångång!??!??!??!?!? Jag hatar livet. Jävla förbannade skitliv. Det är pest. Jag vill inte vakna imorgon! Jag orkar inte med en dag till. Jag vill inte.

Äntligen hemma!

Jag vill verkligen blogga, men jag hinner aldrig! Eller rättare sagt, jag prioriterar väl annat =/.
Tillbaka hemma. Tillbaka på jobbet. Skönt.
Det är så mkt jag vill berätta! Jag vill skriva ner vad jag äter varje dag som jag gjorde förr. Jag skulle vilja räkna på hur många kalorier jag får i mig och hur fördelningen mellan fett, kolhydrater och protein ser ut. Men hur fan ska jag orka hålla på och väga och mäta allt!? Blöh.
Var ju uppsvullen som en gris utomlands, men sen dansade jag flera timmar både i fredags och i lördags kväll och det gjorde susen! Hade ju inte rört mig på två veckor, så jag behövde nog bara lite motion ^^. Sen fick jag mens när jag var utomlands också, kan väl ha gjort magen ännu mer svullen säkert. Visst har jag fortfarande en mage och mkt fett på magen (konstigt nog!?), och nu kanske jag börjar bli förstoppad igen, men jag känner mig inte alls lika svullen efter min danshelg =).
Dock hetsåt jag igår igen =/. Köpte godis när jag var och handlade dum som jag är. När ska jag fatta att jag INTE KAN köpa hem 'farliga' saker när jag är ensam!?!???!?!?!
Nästan lustigt att jag aldrig lär mig ^^. När det gått bra en tid tror jag att jag kan baka bröd eller köpa lite godis eller en chokladkaka, MEN DET KAN JAG INTE!!!!!
Heh, jaja, måste sova nu!!
Godnatt! ♥

Det känns inte som jag har ngt att komma h...

Det känns inte som jag har ngt att komma hem till. Tur jag ska dansa i helgen iaf, men det räcker inte. Jag har ingen familj att komma hem till, inga vänner, inget fast jobb, ingen utbildning. Det kan kvitta om jag kommer hem el inte :(. Finns ingen som väntar på mig hemma förutom min danspartner. Kul.


Utomlands

Jag är utomlands på jobbresa. Det är hemskt. Jag känner mig så ensam. Jag förstår mig inte på min kollega. Han verkar vilja vara rätt mkt ensam. Jag tycker det är astrist att äta frukost ensam tex. Usch. Kommer inte hem förrän nästa fredag! Jag borde väl vara nöjd och glad som får åka på sådana här jobbresor, men den här ggn kunde nån annan ha fått åka ist för mig. Jag hade tusen ggr hellre stannat hemma. Internet skulle vara gratis, men det är dyrt, inte ens i lobbyn är det gratis.

T svarar inte på mina mess. Precis innan jag åkte frågade han om vi skulle ses på Alla helgonahelgen och jag svarade att jag ville det och att vi kunde höras på msn nån kväll. Jag har smsat en ggn härifrån för att jag var så jävla ledsen och kände mig ensam, men inte ett tröstande ord fick jag tillbaka. Varför låter jag mig plågas av honom? Varför varför varför?? En idiot som inte bryr sig ett skit om mig. Varför kan jag inte bry mig om de som bryr sig om mig ist?? Idag har jag ju loggat in på msn, men inte ett ord där heller. Han loggar ut ist. Han gör mig så ledsen. Så fruktansvärt ledsen. Jag hoppas att jag dör här. Jag vill inte leva längre.

Hetsåt idag. Fick spendera kvällen ensam. Gick och köpte en wrap och choklad, åt skiten på hotellrummet och spydde sen. Fy fan vad skönt det var. Hade aldrig pallat ett behålla den där skiten. Det är nåt fel på min mage. Den är enorm. Svullen hela tiden (t o m efter att jag spytt!) och igår hade jag ont i magen HELA dagen.

Jag vill inte mer. Jag hatar T. Jag älskar en person som inte bryr sig ett skit om mig. Hur kan det få vara så? Varför gör jag det? VARFÖR GÖR JAG DET??????

Jag hatar mig själv.

Trött och ont i magen, men annars OK.

Nu borde jag sova, men jag hatar att aldrig hinna skriva ner någonting så nu bloggar jag lite i sängen.

Har haft ont i magen hela dagen. Det är ont på ett särskilt sätt, så eg borde väl en läkare kunna säga vad det är? Men hur ska jag kunna förklara? Det är liksom en lite strålande smärta, långt ner. Tycker inte att det gör ont när jag trycker på magen, mamma har också försökt känna och trycka ^^, men själva smärtan känns som att det borde göra ont när man trycker på magen =P. Det måste väl vara antingen livmodern eller tarmarna, vad annat finns det där nere? Urinblåsan typ. Jag tror att det är ngt jag ätit. Tyvärr känns det inte konsekvent =/. Tycker jag får den här smärtan lite hipp som happ.

Borde skriva in det i almanackan och kolla om det hänger ihop med menscykeln på nåt vis. Åt godis igår kväll. Ganska mkt, men ändå inte för mkt ^^. Gjorde också köttfärssås med gul lök, vitlök och gammal grädde bl. a. Något av det som ger smärtan kanske? Vad vet jag. Suck. Blir samma köttröra till lunch imorn, så får väl se om jag fortsätter ha ont i magen då också. Är förstoppad idag och magen är svullen som en ballong. Vid de tillfällen jag har den här smärtan är magen alltid uppsvullen samtidigt. Det m å s t e ju bara ha något med vad jag ätit att göra??

Var och dansade på Valborgsmässoafton. Med min "danspartner" och en annan killkompis. Jag drack en hel del och blev rätt onykter. Inte så bra med tanke på att jag alltid blir fyllekåt.. OM min danskompis som jag tror är 17-18 år äldre än jag hade varit på och velat kyssas hade jag inte stått emot det. Lustigt det där, vissa killar kan jag tänka mig att kyssa, medan andra känns helt omöjliga att ens kunna tänka mig att pussa. Jag vill inte intressera mig för min danskompis på det sättet! Jag vill inte ha en pojkvän som är jättemkt äldre än jag igen (min förra pojkvän innan T, var 16 år äldre..). Dessutom är jag inte kär i den här människan, det är mer i brist på annat som min kåthet riktas lite mot honom =/.

Det kändes som båda killarna jag åkte till dansen med i lördags, vill något mer än att bara vara vän med mig =/. Fast jag känner nog alltid den oron med killar. Jag kan ju liksom aldrig vara säker på att de inte vill ngt mer, som jag kan vara med en tjejkompis. Det är tryggare att vara med tjejer. Med killar känner jag alltid någon slags sexuell spänning, även om jag absolut inte är intresserad av dom. Ja ja, så kan det vara.

Nu måste jag verkligen sova. Godnatt!

Var förresten på Vuxenhabiliteringen idag och träffade psykologen igen. Tyckte det gav lite mer den här ggn. Ska få träffa en arbetsterapeut för tex. schemaläggning för att få saker gjorda och inte bara sitta framför datorn hela kvällarna, och en kurator ang. eventuella studier och kontakt med CSN. Vi hann prata ganska mkt om vad jag har för svårigheter också. Jag var där från kvart i fyra till halv sex!! Schysst av henne att ta sig den tiden! Brukar ju alltid vara stress och ont om tid inom vården. Absolut max en timme för ett sånt besök brukar det vara. Hon kändes engagerad också, i mig. Skönt att prata med nån som är insatt i Asperger-problematik, och just en psykolog också som verkar intressera sig för hur olika människor tänker, känner och agerar. Först tyckte jag inte att jag fick så bra kontakt med henne, att vi inte klaffade riktigt. Men idag kändes det riktigt bra. Hoppas det fortsätter så!

Har träffat några studievägledare också. Vet inte om jag skrivit det. Men saker och ting går lite framåt iaf ;-). Godnatt igen =P.