Trött

Åh vad trött jag blir på allting! (Mest migsjälv för att jag inte fattar nåt =/)
Har försökt få fram lösenordet till min "IRL"-blogg, men har glömt vilken mail jag amälde till den.

Ätit bra idag iaf.

  •  kaffe m grädde, brieost
  •  kaffe m grädde, brieost, creme fraiche, linfrön, kanel
  • morötter och omelett gjord på: 2 ägg, smör, grädde, spenat, fetaost, peppar
  • kaffe m grädde
  • 2 ägg, senapssill, keso, morötter
  • creme fraiche, lingon, linfrön
  • te m mjölk

Pluggat en del idag. Mkt bra. Inte tränat. Mindre bra.
Såå jäkla trött nu! Borde sova och strunta i att läsa maj (el är det juni jag är på?) 2008 hos Engla.Skor

Stövletter från Din Sko
Stövletter från Din Sko

Köpte skor fast jag inte har råd =). Förra veckan tror jag det var. Alldeles för höga också, blir ju aslång =/. Men men, de jag egentligen skulle kolla på glappade i hälen (som de flesta skor gör på mig =/). De här var på rea och sitter riktigt skönt på foten =). Synd bara att det är så isigt och kallt så jag inte kan använda dom än. Blir så inspirerad av Engla nu när jag läser hennes blogg dagarna i ända (hmm e eller ä här är frågan..?). Skulle vilja ha några snygga höga i lite platå, inte så platt sula som dessa. Men ja ja, man kan ju inte få allt ;-).

Nuet

Att leva i nuet. Läste det precis hos Engla. Kommit till april 2008 nu =P. Hehe.. det tar sin tid och tär på pluggandet.... men men.
Jag är nog expert på att INTE leva i nuet =(. Strävar ju hela tiden efter att bli smalare, att inte hetsäta etc. Tänker att NÄR jag har blivit frisk DÅ ska jag leva i nuet. Problemet är ju bara att jag aldrig kommer dit... (el ja, inte hittills på dessa nio år då iaf..). På sätt och vis har jag liksom missat alla dessa år av mitt liv just därför. Inte alla dagar då. När det händer speciella grejer så har jag stannat upp, och levt, men resten av tiden är bara som en dimma.

Sitter här och äter igen "för sista gången". Mår  illa. Ska gå och spy nu.  Vill bara bli tom från allt äckel! Usch! Imorgon är en ny dag. Den 20:e feb 2009 närmare bestämt. Inte nån särskild dag egentligen, men jag hoppas den blir extremt viktig för mig! Starten på mitt nya liv ;-). Haha, troligt, jag vet. Men jag vill, och jag ska försöka. Som alltid. ♥ (← Engla som tipsade nån i hennes kommentarer om hur man fixade det där lilla hjärtat! O tack! Jag som också undrade det =P hihi *puss*)

Ätit igen,..

När jag kom till det här inlägget idag på Englas blogg började jag gråta. Fy så underbart, vackert och så mycket kärlek
liksom =P.

Köpte yoghurt idag. Inte bra. Ätit och ätit och ätit, yoghurt med hallon och nötter. Nu måste jag spy. Sen vete fan vad jag ska göra... plugga?

*suck*

Så sorgligt

Har läst klart februari nu. Så mkt glädje och så mkt sorg i samma månad. Nu måste jag läsa lite på mars också för att inte gå och lägga mig heldeppig.

Idag...

... sov jag till lite före 18. Klockan sex på kvällen!! Helt jävla otroligt. Hade säkert kunna fortsätta somna om, om jag legat kvar, men var ju tvungen att gå upp och mata katten <3.

Missade skolan, missade att jag skulle iväg och kolla på en lägenhet. Jävla skit.

Hetsåt igår. Åt bra på dagen, men gick iväg och köpte jordnötssmör och godis på kvällen. Hade sån ångest/oro i kroppen och nåt slags sötsug =(. Ville ju inte leva heller. Hur lätt är det att kämpa då? Då finns det ju liksom ingen anledning att försöka stå ut med ångesten eller pallra sig iväg och träna eller vad det nu är.


Äter fluoxetin, men tycker inte det hjälper. Funderar på att sluta.


Läser Englas blogg, Engla´s Showroom, hela dagarna och kvällarna istället för att göra nåt vettigt =P. Har börjat läsa den från början (för några veckor sen) och nu är jag på februari 2007. Igår läste jag det här inlägget <3. Vet ju redan att hon har en liten dotter eftersom jag läser "i nutid" också =P, men jaa jag vet inte, hela jag fylls av känslor när jag nu läser om tiden ibörjan på graviditeten. Är såå avundsjuk på den tjejen! Smal, snygg, "perfekt" liv (låter det som när man läser iaf). *Suck*. Önskar att jag var henne! Har faktiskt aldrig förut önskat att vara nån annan person. Har alltid hittat massa "fel" på andra människor också och tyckt att jag är nog ganska söt och bra ändå, trots alla mina dåliga sidor. Men den här tjejen verkar gilla livet. DET är jag avundsjuk på! Jag skulle också vilja tycka om mitt liv. Och så vill jag ju ha någon att älska som älskar mig. En partner. Det är det jag önskar mig mest i hela världen. Och så vill jag ha barn <3. Vill vill vill!!


Livet

Har ätit bra hittills idag. Ska äta en stoor köttfärsbiff nu med blomkålsmos.

Vill inte leva mer. Ska inte skicka nåt mer mess till mitt ex nu. Ska inte ska inte ska inte.
Utan kärlek finns det verkligen ingenting att leva för. Och orka leva för att vänta på att det ska dyka upp nån ny kärlek. Är man död så slipper man ju vänta =). Jag gillar att slippa saker. Orkar inte med det minsta lilla som är jobbigt. Trist, men det är jag. Alltså är livet inget för mig. Konstigt att det kan födas sådana människor som inte passar att leva.

Hmm

Åt förmkt sist tror jag. Åt förmkt igår också. Men tänkte ta nya tag idag ^^. Får se hur det går...

Dagens

Så skönt med en "ordentlig" dag efter en dag och halv natts hets och ångest! Åt nog för lite på morgonen och förmiddagen igår. Blev sugen på jordnötssmör och köpte det när jag var och handlade. Åt upp hela burken och kände mig inte alls bra =/. Kräktes lite grann. Åt mer, handlade mer, även onyttigheter =/. Åt upp allt (tog halva natten) och kräktes upp en del igen. Usch. Det är verkligen inte roligt med återfallen. Men jag har mycket lättare att bara hålla mig till en dag/kväll nu iaf! Och äter inte alls samma mängder som förut (inbillar jag mig iaf).

Idag har jag ätit:

  • 1 stor bit brieost, 1 tomat m salladskrydda, kaffe m grädde
  • 3 ägg, 45 g smör, 40 g leverpastej, kaffe m grädde

mer kommer väl senare...