Bra mage! =)

Öhh va!? Nu fattar jag ingenting. Är det nåt fel med blogg.se:s besöksräknare?
Jag brukar väl ha åtminstone under 20 unika besökare om dagen enligt den räknaren, oftast under 10 st tror jag, nu när jag bloggar så sällan. Men senaste veckorna har det varit runt 50 unika besökare om dagen!?
 
OM det stämmer så är det ju kul för mig =P.
 
Jag har gått ner typ två kilo på en vecka el nåt! Nja, kanske under ett par veckor då.. ;-)
Men ändå, galet! Och jag mår SÅ bra av det! Jag har stressat på jobbet mer än nånsin, så jag borde må kasst, men tack vare att jag känner mig mkt smalare (och har inte haft ont i magen som jag brukar ha) så mår jag tvärtom jättebra! Inte just idag då, eftersom jag festade igår ;-)..
 
Jag har vägt mellan 62-nånting och 63-nånting i flera år nu tror jag, och vet ni vad vågen stod på idag?? FEMTIONIO  KOMMA TRE KILO!!!!!! Haha *överlycklig* =D. Tänk att man kan må så bra och vara så glad för något sånt ^^. Hmm..
 
Jag blir nästan jämt förstoppad från måndagen varje vecka och sen släpper det inte förrän onsdagen eller torsdagen. Hatar att vara förstoppad och ofta får jag ont i magen också, antagligen av lite gaser i tarmarna. Även om jag äter bra (hyffsad LCHF) så tycker jag att jag haft mina magproblem (IBS??) kvar. Antagligen för att jag ätit godis och onyttigt ibland och att jag ätit mycket nötter.. El jag vet inte. Jag förstår mig verkligen inte på min kropp ^^. Har haft jobbig avföring och nästan jämt känner jag mig liksom aldrig klar på toan och sitter säkert en halvtimme.. Har alltid tyckt det varit så jobbigt och alltid velat göra nr2 hemma, ensam.
 
Så att min mage fungerat så OTROLIGT mkt bättre de senaste veckorna gör ju hela mitt liv så mkt mer värt! Jag har ju kört periodisk fasta sen nov-dec förra året, och jag undrar om inte magen blivit långsamt bättre av det. Och  det som varit så bra för magen de senaste veckorna måste väl vara att jag inte ätit något godis alls och inte ätit massa naturgodisnötter på vardagarna som jag gjort mkt tidigare, utan ätit det någon kväll under helgen bara.
 
Magsmärtorna är i princip borta, avföringens konsistens är mkt bättre och jag känner mig "klar" ganska snabbt och jag behöver inte använda 75% av toarullen utan det räcker med ett fåtal torkningar =). Det enda som är kvar är "vardagsförstoppningen". Tror det beror på stillasittande jobb.. Dock har jag gått mkt till och från jobbet (tar 45 min enkel väg), det hjälper nog magen lite också.
 
Märkte ju tydlig skillnad på magen när förstoppningen släppte i torsdags-fredags den här veckan =P. Även om jag kände mig smalare ibörjan av veckan också, så hade jag ändå en liten bulle på magen och det är naturligtvis tarminnehåll. Det tar ju plats. När det kom ut så blev magen jävligt platt =P. Har nästan känts som den gått inåt de senaste två dagarna =). Känns SÅ bra ;-).
 
Det känns lite läskigt att ropa "hej!" nu redan, när jag bara haft bra mage i ett par veckor, men det är en så stor del i mitt liv som påverkar mitt mående så himla mycket, så jag gläder mig otroligt bara för de här få dagarna när det varit riktigt bra! Det gäller att passa på ;-). Nästa vecka kanske allt är tillbaka som det brukar vara ^^..
 
Jag vill såå gärna lägga in alla bilder jag har i mobilen och kameran i datorn, så jag kan lägga upp lite bilder på vad jag ätit här, men orkar inte! Det tar emot så otroligt mkt att börja meppla med överföring =S.
 
Det tog emot att logga in här och blogga också, så bra att jag gjorde det iaf ^^.

Önskar mig död

Jag ska gå och spy nu. Jag hatar blogg.se-appen. Den är VÄRDELÖS! Mitt meddelande jag skrev nyss försvann. Och efter alla jävla punkter blir det inte stor bokstav automatiskt!!!!

Jag ska spy innan jag sprängs. Fast jag sprängs gärna. Exploderar. Jag vill dö.

Har ätit nyttigt, men alldeles för mkt.
Jag vill inte vakna imorgon. Orkar inte.

Har precis sett en jättesorglig och bra film på fyran, Utlämnad.

Sämst på att blogga

Jag orkar inte detta, men skriver ett snabbt inlägg nu.
 
Jag fotar nästan allt jag äter och efter påsken började jag skriva upp vad jag åt lite noggrannare också.
Men eftersom jag halft jobbar ihjäl mig just nu, går två danskurser och försöker springa lite då och då, samt kör periodisk fasta (vilket innebär att jag bara äter på kvällarna) så får typ allt annat lida. Städning, diskning, vänner (har  väl iofs knappt några), mail, blogg, m m. Suck =(.
 
Orkar inte. Orkar inte lägga in bilderna från mobilen och kameran i datorn. Orkar inte logga in på bloggen. Hinner inte. Lägger mig alldeles försent som det är! =(( Jättetråkigt.
 
I helgen känner jag att jag måste jobba. Och så ska jag till Sthlm på kalas på lör.
Jag längtar bara efter att få soooova. Sova mer än sex- sex och en halv timme. Jag behöver tolv timmar!! Åtminstone tio ^^.
 
Ja, visst hade jag väl hunnit lägga in bilder i datorn och ladda upp nån här nu. Men jag orkar inte. Orkar bara inte.
Nu måste jag försöka komma isäng (hyffsat tidigt för en gångs skull). Men när jag väl "börjar" att lägga mig så tar det ändå typ en timme =S.
 
Godnatt.
 
Just det, en grej till bara. Jag har inte ätit något godis sen påsk!!! =)
Lite frukt har jag ätit, och 86%-ig choklad, men inget bröd heller! =)
MKT bra! Tänkte försöka vara utan det hela april. Får se hur det går..
Har dock överätit nån gång, men vad gör det om man jämför med hets och mass onyttigt!? Inget! (Jo just DÅ gör det ju något, det är inte kul och det känns INTE bra, men så här i efterhand så är det ju mkt mer värt att ha hållit sig till en "nyttig" överätning än hets och onyttigheter!)