Dagens mat + beställning

Var förresten och tränade Pump igår efter jobbet på tom mage. Det gick bra och jag börjar få härlig träningsvärk nu! =)
Känner mig på väldigt bra humör. Tror det är träningens måbra-hormoner som fortfarande pumpar runt i kroppen =). Styrka! ❤Och förresten ska jag typ på dejt i helgen, på tal om öhh, något annat ^^. Hjälp! =O ;-)

Godnatt!

Glömmer...

Fasen alltså! Jag tänker på en massa saker att blogga om, ofta! När jag läser bloggar på kvällarna och surfar runt, då tänker jag på saker hela tiden som jag vill blogga om. Sen glömmer jag bort det. Suck. Fortfarande ett stort motstånd att logga in här tyvärr. Det är väl för att jag har så lite tid numera. Blöh. Alldeles för stressigt på jobbet och jag orkar inte jobba 8-timmars dagar! 6 timmar skulle vara alldeles lagom.
 
Fint väder har det varit i alla fall! Heelt underbart i helgen! Suttit innanför balkongdörren och "solat". Och idag var det helt underbart att cykla till jobbet, trots att jag var pisstrött och det var knappt två grader ute! Men solen värmde redan då! Åhhh sooolen!! Haha =P. Jag ÄLSKAR solen!! <3
 
Har fastnat lite för den här bloggen: http://roethlisberger.se/, som är ny för mig. Har suttit och läst den ett par kvällar nu. Lite mkt bakrecept kanske, och lite mkt socker i dom för min smak. Men jag gillar att hon kan stava och svensk grammatik. Orkar inte med alla som inte kan skilja på när det ska vara "dem" eller "de" eller skriver "egna" hela tiden i singular! Suck. Jag stavar och skriver väl inte perfekt själv (men jag skriver för det mesta som jag vill) men jag stör mig så otroligt på dom som förmodligen tror att dom skriver rätt, ja en del skryter ju t o m att de är så bra på att skriva!?
 
Nä, tacka vet jag Sofi Lindberg (med dyslexi!) eller den här nya (för mig) tjejen Fanny (eller vad hon nu heter) som känns ödmjuk och ärlig. Då orkar jag läsa trots för många bakrecept haha.
 
Jag vägde 63,2 kg imorse och 62,4 kr härom dagen. Är förstoppad och lite väl gasig, men annars är det väl OK, Väldigt mätt just nu, men det är väl som det ska när man fastat hela dagen och ska trycka i sig hela sitt muskeluppbyggande material på kvällskvisten ;-).
Hade tänkt dra ut och jogga ett par km ikväll, men nej, det blev inte så =/. Glömde att jag bokat tvättid också, ca tio min efter att jag bokat den. Suck.
Ja ja. Det är iaf SOL på dagarna nu och jag älskar solen =D. Så det så.

Dagens mat i bilder

Usch, jag tar aldrig tag i det här med bloggningen. Vill, tänker ofta på det, men sen blir det ändå inte av. Jag glömmer bort det igen. Nu ska jag iaf klistra in kvällens (dagens) mat i bilder. Det kan ju inte ta så lång tid. Lätt gjort så här i mobilen där bilderna finns också. Eg borde jag sova för länge sen. Blev lite väl mkt mat ikväll. Sista målet kunde jag skippat. Är fullproppad nu, men men, är inte hela världen. Igår hetsåt jag. Idag åt jag bara lite väl mkt middag.
 
 
Jag åt nog sex chokladbitar.
Under keson och pumpakärnorna var det två små eko-apelsiner, en blodapelsin och en vanlig. Såå goda, söta och saftiga! ❤
 
Godnatt!

Kvällsläst och fasta

Hittade ett bra blogginlägg: http://roethlisberger.se/2015/03/06/det-finns-en-enda-sak-som-om-vi-ater-gor-oss-overviktiga-sjuka-och-olyckliga/.
Dock irriterade jag mig lite på det först, men coolade ner mig när jag läste kommentarerna och tjejens försvar på ett par irriterade kommentarer.
Ska nog se vad det är för tjej och om det är en blogg värd att spara bland mina bokmärken =).
 
Har hetsätit sön och mån, men ätit bra igår och idag. Så skönt att fasta på dagarna! Tänk att jag "glömmer bort" det ibland!? Varför vågar jag inte alltid stå för det jag gör fast det känns bra? Konstigt.
Nu fastar jag iaf på vardagarna till kvällen när jag kommer hem från jobbet. Och det känns SÅ bra. Så det så ;-).
Jättegott att äta ett par stora, nyttiga, näringsrika måltider när jag kommer hem om kvällarna! Och inga som helst problem att fasta under dagen. Varför då inte fortsätta göra på det sättet? Jaa, det måste jag fråga mig själv nästa gång jag börjar äta lunch igen ^^.

Dagens mat i bilder

Då ska vi se om jag lyckas lägga in dagens matintag  bilder via mobilen nu då..


Hm, ok. Fick ju in bilderna iaf. Bara det att näst sista är felroterad. Nåt knas med min mobil tror jag. Bilderna sparas inte alltid som de är tagna. Blöh.

Åt halva moroten plus en del ost medan jag väntade på att omeletten skulle bli klar.
Mkt gurkmeja i omeletten, och TVÅ avokado blev det idag ^^. Åt inte så mkt igår.

Och idag håller jag på att bli sjuk!! Fick ont i halsen i natt. Och jag som typ aldrig blir sjuk! Och jag som ska på skidresa med nya jobbet!

Nu måste jag försöka komma i säng här. Godnatt!