Vecka 44 och 45

Vill bara skriva nåt snabbt. Har jättebråttom som vanligt.
Ska till Sthlm och festa med en gammal kompis. När jag gick upp för två timmar sen så var jag sååå trött och hade verkligen ingen lust alls att åka nånstans. Ville bara lägga mig igen och försvinna typ. Sova mig igenom resten av livet el nåt.

Nu har jag ätit frukost och druckit kaffe och känner mig lite bättre. Dock är det kallt ute och det är bara sommardäck på bilen (lånar mammas). Vill hellre ta buss el tåg till Sthlm, men måste hämta mamma imorn, så det är tänk att jag ska ta bilen.

Förra helgen träffade jag min förrförra pojkvän i Sthlm! Sov halva dagen på lördagen sen hetsåt jag och sen kom jag inte iväg förrän typ halv åtta på kvällen! Träffade xxT först kl 24 =P. Vi drack en massa drinkar på ett ställe och åkte sedan hem till honom och hade sex. Som förr.

Har tänkt på honom varje dag den här veckan. Inte bra? Jag vet inte. Jag vet ingenting.

Ska nog sova hos honom i natt också. Borde åkt upp redan igår. Är jämt så sen och sen hatar jag mig själv för att jag aldrig kommer iväg och missar en massa tid.

Livet är förjävligt, är det inte det? Kommer säkert ha kul ikväll dock. Om jag bara får supa mig stupfull... eller åtminstone lagom full ^^. Suck.

Vill måla naglarna också, men när fan ska jag hinna det!?!??! Har velat det hela veckan, i flera veckor, i flera månader! Ändå har jag fortfarande inte gjort det. Är inte det sjukt?

Tur att jag kommer iväg till jobbet iaf. Det är det enda jag klarar av =(.

Jo just det, det viktigaste och största av allt:
Igår var jag och handlade efter jobbet (hade skjutit på det in i sista sekund också, borde gjort det för flera dagar sen ^^). Det var en massa rabatt på choklad och skit. Fatta hur länga jag stannade i affären.. ångest. Köpa eller inte köpa, köpa eller inte köpa, köpa eller inte köpa? Jag köpte ost, turkisk yoghurt, duschkräm, kattsand, MEN INGEN CHOKLAD! Jag hade en sån jävla ångest (el vad fan det nu är). Det var så SVÅRT. För många andra verkar det säkert sjukt att en sådan sak kan vara ett problem. För mig är det ett av de största problem som finns. Extrapriser, erbjudanden. Jag hatar dem och samtidigt gillar jag dem. Men de ska vara på BRA saker. Extrapris på choklad och onyttigheter är såååå jävla svårt att låta bli. Jag tänker att jag ska passa på att hetsäta.

Igår tänkte, och tänkte och tänkte jag, funderade och funderade. Oron grävde i mig. Jag gick runt i affären. Fram och tillbaka, runt runt. Hur ska jag göra, hur ska jag göra?? Och sen tillslut så betalade jag mina bra grejer och köpte inget onyttigt alls. Helt sjukt. Grejen är den att jag hade ätit en onyttig grej på fikat på jobbet tidigare. Då blir det ju extra svårt när jag redan "sabbat" dagen lite grann. Jag måste nog tacka den här vidriga medicinen jag tar. Får hög puls och fastnar i saker. Fastnar i dåliga vanor och får ingenting vettigt gjort (den borde typ funka precis tvärt om, men gör inte det på mig =(..). MEN, den gör något litet med aptit och sug hos mig. Tror jag.

SUCK.
Jag har inte hetsätit iaf. Inte på typ en vecka.
Tyvärr är jag på uselt humör och min mage är fet som satan. Tror det beror på att jag ska ha mens snart. Jag hatar det. Har faktiskt haft ett satans godissug de senaste dagarna =(. Allt skulle kännas mkt bättre om jag bara köpte den där skiten och hetsåt! Varför måste allt vara så jobbigt!? Jag vill sluta hetsäta, ändå vet jag att jag mår bättre (för stunden) om jag gör det.

Jävla skitliv. Jag vill ha en pojkvän. NU.