OMG!

Fy faan vad äckligt!! Det lät lite om magen och kände att jag behövde gå på toa (tarmarna brukar komma igång när jag druckit kaffe). Men det här ggn var det inte som vanligt. Det bara rann ur mig! Usch, kändes inte alls bra. Blev nästan rädd. Mår inte illa el så annars så det känns helskumt.

Funderar lite på vad som kan ha orsakat det. Jag hetsåt igår. Glass och choklad. Har bara hetsätit tre ggr sen 1:a december! =) Kör på LCHF, och hetsäter ibland... typ =P. Kanske låter asdåligt, men att hetsäta var tredje dag är REVOLUTIONERANDE för mig som annars hetsäter varje dag!!!!! Aja, visst, det har inte gått så bra som jag tänkt. Men vad fan, idag är jag positiv ;-). Har sovit mkt inatt, läääänge, tror det beror på det =P.

Åt en burk fet creme fraiche, valnötter och bär till frukost, plus en mugg kaffe. Efter den konstiga och ovanliga frukosten kan jag ju inte bortse ifrån att det skulle kunna vara den, och inte hetsätningen igår kväll som orsakade det fruktansvärt äckliga toalettbesöket nyss.. Men jaa, äh, ska försöka stoppa i mig mkt fett idag och inte så mkt kolisar och se vad som händer... =)

Jag vill vinna! Jag vill tro att det är kolhydraterna som är boven. Men än så länge är jag kritisk.
Nu önskar jag mig bara ett friskt liv (för mig och mina nära och kära) samt en POJKVÄN!!!! ;-)