Måndag

Det första jag gör, eller snarare inte gör.. Jag glömde att jag hade tid på Vuxenhabiliteringen imorse =/. Fast innan det så vägde jag mig... Det måste vara fel på vågen. Den visade 57,6 kg!? Jag har ju blivit fetare! Vågen kan inte visa rätt! Jag har proppat i mig både mat och onyttigheter i en vecka. Jag förstår inte.. Jag ser ju att jag har gått upp i vikt. Mina överarmar är tjockare och låren och magen.. t o m ryggen. OM vågen skulle visa rätt så måste jag isf ha fått en anorektikers syn. Jag undrar om det är så här en anorektiker ser sin kropp? Isf är det ju helt sjukt! Jag ser verkligen att jag är tjockare! Tyvärr har jag nog inte fått en anorektikers syn, utan det är nåt annat som inte stämmer.

Jag hetsåt igår. Förstå ggn på tre månader. TRE månader!!! Det är också sjukt. Helt galet fantastiskt sjukt. Jag har hetsätit i tio år, längst uppehåll någon gång har varit ett par veckor. Jag hetsåt lite igår. Kan man säga så? Jag gjorde iaf det, jag hetsåt lite. Jag var mätt och inte sugen, ändå åt jag upp kladdkakeresterna jag tagit med hem från Idre. Det var väl ungefär två stora portioner/bitar med mkt vispad grädde till. Innan dess åt jag en semla som jag också tagit med som rest från Idre. Funderade rätt länge fram och tillbaka om jag skulle spy eller inte, men mådde verkligen dåligt och det kändes för jobbigt att behålla skiten =/.

Kanske var det därför vågen visade lite mindre imorse? Vätskebrist p g a kräkning typ?? Men flera kilo.. nje. Det enda sättet att få reda på sanningen är väl att pröva mina byxor ^^.

En kollega bjuder ju på hemmagjorda semlor idag, men jag orkar inte gå dit. Skulle vara trevligt att träffa lite nytt folk, men jag känner mig sjuk. De sista dagarna i Idre kändes det som jag skulle bli sjuk, men igår kände jag mig nästan frisk. Idag på eftermiddagen började det kännas som jag håller på att bli sjuk igen. Men tyvärr blir jag ju nästan aldrig sjuk. Brukar bara bli lite halvdant, inte tillräckligt för att stanna hemma från jobbet.. ingen feber. Tror jag stannar hemma och tvättar ikväll ist. Det bjuds ändå på semla på jobbet imorn =/. Jag vill inte hetsäta igen. Är faktiskt inte sugen. Annars var planen igår att gå till min kollega och äta semlor ikväll och sen gå hem och spy igen... Men jag känner verkligen inte för det nu(!).

Jag vill bli sjuk, typ få influensa, så att jag kan vara hemma från jobbet. Och så vill jag bli smal. Smal smal smal till sommaren =). Knäppa (och dumma) önskningar, jag vet. Men så är det.

Kommentarer
Postat av: mimmi

Det där är ju inte ens att hetsäta, bara äta lite mer än vanligt? :) good work!

2011-03-07 @ 20:52:46
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0