Mattider och fasta

Igår åt jag inte frukost förrän efter kl 15. I förrgår blev det också sent. Igår överåt jag på kvällen efter middagen. - Kan det ha ett samband?
 
Jag tycker att jag har märkt nu förra veckan, när jag verkligen har försökt äta rejäl frukost, lunch och middag, att jag inte har överätit efter middagen. Jag vet inte vad som är orsak och verkan dock, men värt att notera iaf.
 
Blev mkt motion igår också, så kan ju vara därför jag hade en större aptit och inte kände mig nöjd efter middagen, trots att det var en stor portion + "efterrätt" bestående av protein-chiapudding.
 
Jag tänker fortsätta med att försöka äta ordentlig frukost, lunch och middag iaf, och därmed också lägga mig hyfsat i tid och försöka få till minst åtta timmars sömn. Svårt de dagar jag jobbar, men det går såklart bättre när jag inte sitter uppe och överäter på kvällarna!
 
Jag hade stor lust att kräkas igår, men lyckades gå och lägga mig istället =). Jag har faktiskt varit mkt mindre svullen om magen de senaste dagarna. Kan det vara så att det är hetsätandet och kräkningarna som gör att magen svullnar efter maten, och att om jag slutar med det så kan jag så småningom äta utan att svullna om magen? Åtminstone svullnaden på morgonen lär ju minska om jag inte överäter på kvällen...

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag känner mig fast i min egen hjärna. Jag kommer inte ur det här. Det känns som om det inte finns någon väg ut. Jag vet vad Brain over binge säger, men det känns som om jag är styrd av min hjärna.

Svar: Ja... kanske dags att söka hjälp? Antingen inom sjukvården eller alternativ behandling/ kurs? Det viktiga tror jag är att gå in i det helhjärtat då, att verkligen ta emot hjälpen och acceptera att göra som de föreslår. Något av det svåraste för mig tror jag, jag tror alltid att jag vet bäst själv.
pussel

2020-05-21 @ 08:05:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0