FMTV delar E-MOTION

Kollar på en fantastisk film. En film som FMTV delar gratis i fem dagar!
https://www.fmtv.com/select-your-goal#.W4r--pU4Ttc.gmail
Vet inte om länken funkar. Valde "Share" och "Gmail" och så kopierade jag bara länken ^^. För mig funkar den iaf..
 
Det är så många gånger, nästan varje dag, det kommer upp saker jag tänker att jag borde blogga om. Att dela med mig av. Saker jag så tacksamt får till mig,och som jag vill och borde dela,
 
Men jag får förlåta mig själv. Det är mycket som ska hinnas med och orkas med varje dag, Den här helgen har jag stannat hemma och inte gått på varken födelsedagsfirande för mina syskonbarn eller fest =(. Känns inte alls bra. Men jag har också jobbat tio timmar både torsdag och fredag och det är mkt för mig. Jag blir helt slut. Intensiva dagar pga "akutärende" på jobbet. Har fått jobba nu i helgen också, och jag känner bara att jag inte orkar. Att vara i Sthlm kl 18 en fredag är inte heller lätt när jag jobbar heltid. Visst har jag flextid och väldigt fritt, så jag kan absolut ta ledigt när det passar, Men den här helgen passade det inte alls,
 
Jag är ledsen för det. Men jag får träffa dem en annan gång, Redan nästa helg träffar jag åtminstone en del av familjen tror jag.
 
Nu ska jag kolla vidare på den fantastiska filmen ,-). Sen sova! Borde redan lagt mig.. Är eg jättetrött, Men vill se färdigt då jag bara har ca 20 h kvar att titta, och imorgon gissar jag att det inte blir tillfälle då jag behöver jobba =/.
 
Ho'Oponopono:
I'm sorry, please forgive me, I love you, thank you.
 
Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej! Kan du inte berätta lite om OA? Jag började lite på egen hand i våras och mådde bra i 2 veckor, sen så föll jag tillbaka igen. Jag orkar inte leva såhär längre, jag vill leva ett liv som inte är beroende av mat, när/vad/hur jag ska äta.... Jag vill att mat ska vara energi som man fyller på med när man är hungrig så att man kan leva vidare livet. Man har ju bara ett liv, och det går fort. Jag vill inte ha fler dagar nu med ångest och nedstämdhet pga överätning och kräkning.

Svar: Hej! jag vågar inte skriva så mycket då 12-stegs programmet är anonymt, och eventuellt har jag redan skrivit för mycket. Dock har jag inte skrivit mitt namn i den här bloggen, så det är förhoppningsvis OK ändå. Jag ska försöka blogga lite mer generellt, jag vill ju gärna (och behöver skriva av mig). Sök på 12-stegs program och ätstörning så hittar du mer info! Gå på ett möte, eller ring in på telefonmöte! Du har inget att förlora! jag rekommenderar det varmt! ❤ Du kan vara anonym och på telefonmöte har du möjlighet att inte säga ett knyst om du vill, att bara lyssna. det gjorde jag i början. Kram och lycka till med att ge dig själv ett bättre liv!
pussel

2018-10-21 @ 10:12:04
Postat av: Hanna

Hej igen! Tack för ditt svar, jag förstår nu när du förklarar att du inte kan skriva så mycket, tänkte inte på det när jag ställde frågan. Tack, jag ska ringa in på ett telefonmöte i veckan, får börja där! Ja, det finns ett bättre liv än det här och jag vill ge mig själv det nu! Kram!

2018-10-21 @ 19:38:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0