Trött

Åå jag har såå mkt att skriva, men ändå inte tillräckligt mycket lust (vid rätt tid?) för att ta tag i det. Tänker "det här vill jag blogga om" ofta, men inte när jag sitter vid datorn.
 
Nu är jag riktigt jäkla trött. Vill komma isäng vid 22 idag. Och gå upp 06 imorn... Ska nästan bli skönt att vara tillbaka till jobbet. Har för mkt att hinna med där i veckan, men ändå skönt att "slippa/inte ha möjlighet" till andra jobbiga saker,som att se över mitt sparande, eller OA-arbete. Låter ju inte så bra, och är väl inte så bra. Men det är jobbigt att reflektera över dagen och svårt att be!
 
Gud för mig är livet. Livskraften. Det som gör att atormerna rör sig. Det som bygger upp livet. Men hur ber man till det?
 
Jag påbörjade steg 12 ikväll med min sponsor. På onsdag tar vi andra halvan, och sen är det väl tänkt att jag ska börja sponsra någon nykomling till OA. Hur ska det gå? Hur ska jag orka och få tiden att räcka till? Hur ska jag kunna hjälpa någon annan? Inte vet jag. Det visar sig =P. Jag hoppas verkligen att jag kan hjälpa någon annan iallafall. Tack vare OA har jag inte hetsätit sen typ oktober någon gång tror jag. Ja, åttonde oktober står det i min mens-app ^^. Och söndagen den nionde oktorber ringde jag in för ett första-steg-möte.
 
I min mens-app står det också att mensen är 132 dagar sen ^^. Måste kolla upp det där. Suck. Orka. Jag tror det är stress över OA faktiskt. Det blir så mkt med jobb och OA, och allt annat som ska hinnas med i livet. Mina hormoner verkar vara ganska lättpåverkade. Var väl därför jag fick ätstörningar av p-piller.
 
Har ett konstigt tryck över halsen också. Haft hela den här veckan iallafall. Känns som jag har en tröja som sitter åt runt halsen fast jag inte har det. Funderat på om det kan vara struma. Eller cancer. Hm, mamma tyckte jag kunde kolla upp det också när jag ändå går till vårdcentralen för att kolla upp varför jag inte har någon mens längre.
 
Får väl göra det, nångång.
 
Nu ska jag iaf sova. Kram och godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0