Sjukskrivning

Idag har jag hetsätit. Och igår. =( Har börjat tänka ut saker jag "måste" äta innan jag börjar om igen. SUCK.
Jag vill ju bara vara normal. Äta nyttigt till 80% och göra små utsvävningar när det sociala "kräver" det eller när jag bara är sugen. Men det känns såå långt borta. Jag försöker om och om igen. Tror att NU kan jag nog klara det. Men icke.
 
Jag behöver hålla mig till en diet. Paleo eller LCHF. Inte en massa undantag. Samtidigt som dietist, psykolog och boendestödjare talar sig varma om att äta 3-6 måltider om dagen jämt fördelat från morgon till kväll. SUCK igen.
 
Jag som är så velig! Jag kan inte stå på mig för det som jag tycker funkar bäst för mig, och jag kan inte gå helhjärtat in i något som någon annan prackar på mig som jag inte alls tror på! =((
 
Jävla skitliv.
 
Just det. Har blivit sjukskriven 25% från och med förra veckan och 6-7 veckor framåt. Läskigt. Var skitjobbigt att berätta att jag skulle vara sjukskriven på jobbet. Men jag vågade iaf och nu är jag det. Försöker gå hem runt tre. Känns väldigt konstigt. Känns inte alls bra med en massa extra oplanerad fritid heller =S. Jag måste ta tag i och planera upp den lediga tiden, annars blir det ju bara mer tid för hetsätning istället för vila och tid att ta tag i de hemmasysslor jag inte orkar med i vanliga fall. Jag tror jag ska börja träna direkt efter jobbet. Har ju gjort det förut när jag slutat sent/vanlig tid, alltså bytt om direkt när jag kommit hem och dragit ut och joggat tex. Det blir inte bra för mig att komma hem hungrig (efter att ha fastat på dagen på jobbet) och börja äta och surfa... Då "orkar" jag inte sluta äta och orkar absolut inte ta mig iväg och träna någonting.
 
Jag hoppas jag kan bli lite bättre på att blogga nu ^^.
Spenderar flera timmar om dagen med att läsa igenom Sofi Lindbergs blogg, typ från början. Och hon har ju skrivit så sjukt mkt också ^^. Är bara på december 2010, och ändå har jag lagt måånga timmars läsning där de senaste veckorna =/.
Tycker hon är så otroligt inspirerande. Samtidigt känner jag mig ju förhållandevis jättelat, som har svårt att komma ut på en 15 min lång joggingtur och hon avverkar typ 10 intensiva träningspass i veckan...
 
Ja ja, man ska inte jämföra med andra.
Nu måste jag sova! Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0