Ikväll har jag varit på middag..

Messade till K att jag inte ville följa med och bada. Då föreslog han middag och film istället. Det gick jag med på.
 
Nu har jag alltså varit hos honom och ätit middag. Blev dock aldrig nån film. Blev lite kyssar istället. Jobbigt prat om att tycka om sig själv, och så fick jag en liten present. Ett armband.
 
Jag vet ingenting om nånting. Jo jag vet att jag är tjock. Att jag är förstoppad och inte alls trivs i min dumma kropp just nu.
 
Jag vet att jag sover för lite. Att jag är dödstrött. Att jag inte går och lägger mig i tid. Att jag tänker på mitt "bråk" med S nästan konstant. Jag mår dåligt över det. Jättedåligt. Men varje gång jag tänker på honom så blir jag ledsen, arg och irriterad. Hatar honom och älskar honom samtidigt.
 
Varför, vet jag inte riktigt. Han har sovit här nästan varenda dag under ledigheten över jul och nyår. Nu blev hans mamma sjuk och jag kanske känner mig avundsjuk?? Jag vet inte. Jag blir bara arg när jag tänker på honom. Hat och kärlek om vartannat. Jag vill messa, bråka, vill vara elak. Vill att han kommer hit nu!! Vill aldrig mer träffa honom.
 
Men jag har bett om ursäkt, varför vara elak igen? Jag försöker hindra mig. Försöker att inte messa. Frågar bara hur hans mamma mår. Men imorn vet jag att jag kommer föreslå att vi ska bryta kontakten. Jag hatar detta. Jag hatar mig själv.
 
Åhh jag orkar inte jobba imorn igen!!! Orkar inte! Jag är trött! Jag vill inte gå upp! Jag vill inte vakna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0