Löpning och hetsätning

Mycket har hänt sen sist tror jag. Var med på min första löpartävling i lördags! 5 km. Sprang några minuter snabbare än jag hittills gjort på fem km :-). Har inte sprungit 5 km så många gånger än heller.

Solbrännan försvinner snabbt nu när jag börjat jobba igen. Och dagarna och veckorna flyger fram. Idag nu på lunchen känns det som sommar igen, puh vad varmt det är i solen! Önskar jag bara kunde åka och bada och sola ist för att sitta inne och stressa hela dagen :-/. Tycker att höstkänslan slog till för två veckor sen. Helt plötsligt blev nätterna mkt kallare, ja även luften/vinden på dagtid.

Jag har hetsätit och överätit en hel del de senaste veckorna tyvärr :-S. Min ena framtand har börjat gå sönder på framsidan nu. Nertill har de gått sönder sen länge, och är jättetunna. Men framtill!? Ganska högt upp vid tandköttet och mitt på också. Kanske för att jag borstat tänderna lite för tidigt efter att jag spytt då emaljen varit lite upplöst/uppmjukad? Suck :-(. Trist är det iaf. Jag vill inte spy mer nu. Jag måste få bukt på det här skiten nångång!! När jag håller mig till mer strikt LCHF och tränar så går det lättare. Problemet är väl att jag hela tiden tänker att jag inte vill behöva vara så strikt och så köper jag lite godis eller bröd eller fikar med några andra och sen är det kört :-S. Jag måste försöka förstå att jag mår bäst av, och klarar mig bäst, om jag skiter i vad andra gör och fokuserar på hur jag vill leva och vad som funkar för mig! Men det är så svårt i det här fetto- och sockersamhället. :-(

Kommentarer
Postat av: Elin

Uschja vad orolig man blir för sina tänder. :/ Varför måste det vara så svårt att sluta spy... :(

2013-08-31 @ 15:30:22
URL: http://simpleway.blogg.se
Postat av: Maria

Gråter och kräker, det sägs att det blir bättre men just nu är åtminstone min tunnel lång. Vi bedriver kampanjer för ungdomar att "börja aldrig röka" - en viktigare fråga borde kanske vara "Börja ALDRIG kräka...."

2013-09-04 @ 20:15:13
Postat av: mood

Vi ätstörda som inte spyr får också en hel del problem med tänderna. Jag hade jätte starka och vita tänder innan äs, nu är dom gråare och emaljen är sliten. Nu väntar jag bara på mitt första hål..

2013-09-06 @ 20:14:13
URL: http://moodindigo.blogg.se
Postat av: Malin Rosén

Hej tjejen!
Läser att du lider av en ätstörning vilket gör ont inom mig att läsa. Livet är till för att njutas. Jag har haft ätstörningar men är idag fullt frisk, är 20 år och har utbildat mig till livscoach för att hjälpa ungdomar med psykisk ohälsa. Om du skulle vilja bli nöjdare med dig själv så hjälper jag gärna till. Eller är det något annat mål du vill uppnå? Tveka inte för att höra av dig. Du kan mejla mig på [email protected] och besöka min hemsida www.senseworkout.se

Varma hälsningar
Malin Rosén

Svar: Tack för tipset! Ska kolla in hemsidan!
pussel

2014-01-10 @ 14:31:08
URL: http://www.senseworkout.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0