Funderingar ang. bloggbyte samt inspirerande träningsblogg

Hmm, tänkte kanske pröva att blogga kvar här ändå ett tag. Trist att inte sms-inläggen kommit fram än (de kommer säkert inte komma fram alls, utan man får väl skriva nya då eller skicka igen när sms-blogg-funktionen kommer igång igen).
 
Undrar om det går att få styckesindelning trots att jag använder Chrome nu då.. det gick ju inte förut (om man inte använde IE-tillägget). Får se hur det ser ut när jag publicerar detta.
 
Det verkar ju har blivit mkt bättre med bilduppladdning till inlägg (man kan bara dra in bilderna från en mapp på datorn, precis som hos Wordpress). Man kan också "tagga" inlägg, för att göra dem mer sökbara. De kan fortfarande bara tillhöra en kategori.
 
Jag vill ju gärna ha kvar hela bloggen på samma ställe, och jag vill också ha möjligheten att lägga upp reklam (hoppas man kan det fortfarande ^_^, har inte kollat upp det). Visst går det att flytta bloggen (med hjälp och en kostnad). Om jag hyr serverutrymme nånstans (Webhotell?) kan jag ju ladda ner Wordpress och få mer möjligheter med bloggen, men frågan är om jag nånsin kommer ta tag i det =/. Som det är nu med Wordpress.com så verkar man inte kunna få lägga upp egen reklam tex, och inte ens ändra utseende på bloggen (ändra i mallen). Dåligt.
 
Alltid är något dåligt nånstans. Suck. Så svårt att välja. Orkar ju inte pröva alla bloggverktyg som finns heller. Har försökt läsa mig till vilket som skulle passa bäst, men tycker det finns för dåliga jämförelser =/.
 
Som sagt tidigare, jag har skrivit några inlägg på en ny blogg och ni kan få adressen dit genom att bara fråga efter den i ett mail till: [email protected].
 
Ska pröva att blogga lite här nu igen så får jag väl se om jag stannar kvar här eller inte..
 
Har förhandsgranskat inlägget nu, och styckesindelning funkar! (Alltså ett par enter-slag)
 
Nåt som jag lästa nånstans inte skulle funka med blogg.se var att visa "Äldre inlägg" och/eller "Senare inlägg" längst ner i bloggen. Den funktionen skulle jag verkligen vilja ha. Så irriterande om man läser en blogg och så läser man 20 inlägg och sen tar det bara stopp! Då vill man ju fortsätta att läsa äldre inlägg utan att behöve gå upp till "Kategorier" eller "Arkiv".

 
Surfade runt på ett par bloggar i veckan och hittade till Sofi Lindbergs blogg.
Den ger mig en massa träningsinspiration! Jag vill bara ut och springa! =P
Jättebra!
Hon har tydligen haft rätt svår bulimi tidigare, men nu kan hon äta en massa onyttigt eftersom hon tränar som en tok. Jag är väl lite av en språkpolis och tycker det är lite jobbigt att hon har problem med stavningen, men hon verkar vara en sån himla ödmjuk och trevlig tjej att jag accepterar det ^^.

Kommentarer
Postat av: Ebba

Hej!
Jag vill gärna veta vad din andra blogg heter, om det är ok om jag föjer den? Jag lider också av bulimi och tycker det är inspirerande att läsa om andra som jobbar på... (När man själv oftast tycker det är meningslöst).
Annars tycker jag att blogspot.com är en bra bloggportal!

/Ebba

Svar: Hej!Maila mig, [email protected], så får du adressen!
Vet inte riktigt hur jag ska göra med bytet än.. får se.
pussel

2012-09-21 @ 00:26:18
URL: http://takethefattestcake.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0