Byta blogg?

Hej hej. Igår kom S hit på kvällen och vi pratade ut om mina problem. Han fick först säga vad han trodde jag led av. Han sa att han typ var helt säker på att jag hade Asperger! Och så sa han att han misstänkte Bulimi också.

Jaha ja, det stämmer ju.

Åkte till Sthlm med mamma idag och hälsade på min farmor. Har ätit bra hittills idag iaf. Är ensam hemma nu ikväll, men jag har faktiskt lyckats sysselsätta mig med att köra igång min gamla stationära dator jag inte haft igång på kanske ett och ett halvt år!

Min bärbara som jag ärvde efter min faster bara krånglar. Den kraschar stup i kvarten. Men nu så, tog jag äntligen tag i att sätta på min stationära!

Jag vill klara augusti nu.. Inte hetsäta. S ska hjälpa mig att planera mat och träning en vecka i taget har han sagt <3. Får se hur det går.. Bara jag klarar mig idag och imorgon...

Frågan är om jag ska byta bloggplattform till Wordpress istället? Har haft den här bloggen sen 2005(?) el nåt sånt. Vill inte länka härifrån till nya bloggen heller isf, vill inte att de som känner mig IRL ska hitta dit så lätt (om det nu hjälper vet jag inte ^^).
Tänkte att jag kanske kunde be er som vill fortsätta läsa min blogg, att maila mig? Så får ni nya adressen via mail ist.
[email protected]

Är så satans trött på att blogg.se är så "efter" hela tiden. Tog en evighet innan man ens kunde sms-blogga vad jag vet? De har fortf ingen blogg-app för Android heller vad jag vet? Och nu när de byter plattform(?) så funkar inte sms-tjänsten längre?? Dååligt ^^.

Samtidigt är det kanske kul att stanna och se hur det blir nu när det blir nytt? Suck, inte vet jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0