Bättre helg

Helgen har varit mycket bättre än den började. Veckan var förjävlig, men helgen har varit bra, trots att jag varit ensam. Kollar på film nu och... äter ^^. Äter för mkt, men äter iaf inte direkt onyttigt. Var och handlade när jag var hungrig, men lyckades ändå stå emot prisnedsatt snickersglass. Mkt bra. Är helt övertygad om att det hade blivit hets ikväll annars =S.
 
Igår gick jag inte upp förrän kl 15.  S och jag "bråkade" via sms i fredags och jag ville bryta kontakten med honom. Ändå är det såklart jag som hör av mig nästa dag ^^. Suck.
 
Jag satt och surfade runt på bloggar om träning och träningssidor. Fick massa inspiration och jag drog ut och sprang 10 min (och gick kanske 20 min) och sen gjorde jag situps och lite andra styrkeövningar hemma.
 
Idag har jag också varit ute och sprungit och gått. 35 min totalt. + styrkeövningar hemma.
Jag vill verkligen komma igång och träna! Vill ha en muskulös kropp. Dessutom mår jag ju så otroligt mkt bättre när jag tränar. Jag borde verligen få träning på recept, ist för alla möjliga mediciner läker försöker pracka på mig =S.
 
Idag gick jag upp vid 12. Åt bra frukost och surfade ett tag. Sen har jag gått på stan =). Köpte två par skor (typ högklackade kängor). Kunde inte bestämma mig för svarta eller bruna.. ^^ Eller jag vill ha de bruna, fast funderar på om jag kanske ska ta de svarta också! Är öppetköp i 14 dagar. De var på rea, i skinn, kostade ca 540 kr paret. Köpte några linnen på rea också. Trevligt att shoppa lite, var länge sen.
 
Ser inte alls fram emot jobbveckan som kommer. Har för mkt att göra på jobbet. Har blivit så stressad. Är kvar för länge på jobbet och är så otroligt trött när jag kommer hem. Orkar inte göra någonting. Det är väl delvis det som gör att jag hetsäter. Orkar inte ta tag i något och då är det lätt att fly från allt med maten.
 
Jag vill klara oktober! Jag vill träna istället. Dra ut och jogga på kvällarna istället för att äta. Lättare sagt än gjort..
Att surfa runt på träningssidor är peppande. Borde göra det oftare.
 
Vet inte hur jag ska göra med S. Vi har svårt att träffas utan att jag börjar bråka. Särskilt när jag mår dåligt. Jag blir så besviken på att han inte hjälper mig mer. Att han inte hindrar mig från att hetsäta genom att komma hit. Samtidigt vet jag ju att jag är ansvarig för mitt eget liv. Jag kan inte skylla på någon annan. Men det är ju så mkt lättare att bara skylla ifrån sig... =/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0