2 ganska bra dagar matmässigt

Jaha, man får vara glad för det lilla, eller? =S
 
Har haft förstoppning som vanligt från i måndags och idag hade jag diarré istället. Ja, som vanligt alltså. Har dock lyckats att inte hetsäta på två dagar. Bättre än ingen dag iaf ^^.
 
Helgen gick hyfsat bra, eller öhh, rättare sagt lördagen och större delen av söndagen. Kvällen spårade ur. Åkte och köpte så mkt skit. För mkt. Orkade knappt äta allt.Fick vänta och vänta för att orka trycka i mig det sista. Ville inte spy innan eftersom jag är rädd att jag inte kan spy den andra ggn sen om jag inte tryckt i mig tillräckligt =S.
 
Kom på att jag verlkligen borde fota all skit jag stoppar i mig istället för att alltid fota den "bra" maten. Tyvärr är ju hets, hets. Lite svårt att orka bry sig att hålla på och fota allt man proppar i sig =/. Förr i tiden (tex 2005) så var jag rätt duktig på att skriva ner vad jag åt, även ofta när jag hetsåt. Orkar aldrig det längre. Orkar ju inte ens skriva ner bra matdagar i längre perioder än några dagar.
 
Här är iaf en bild på lite av det jag åt i söndags:
 
Det är mkt "orka" i mina inlägg. Det är mkt "orka" i min hjärna. Det är mkt "orka" i mitt liv helt enkelt =/. Väldigt tråkigt att det är så. Det är så negativt laddat. Orka leva. Men ja, inte vet jag. Jag borde bli mer optimistisk. Tänka positiva tankar osv osv osv osv osv. Jag veeet. Men det hjälper inte. Hur fan ska jag motivera mig till att göra detta? Eller göra det utan att vara motiverad?? Jag förstår inte!
 
Idag har jag ätit en ihopplockad sallad från Ica Maxi till middag (+ äpple- och currysås):
 
Och nu ska jag äta detta till "efterrätt":
Brie och te med kokosfett, lite grädde och honung.
 
Imorgon kommer S hit. För första ggn på länge (två veckor??).
Får se om vi kan "prata ut" om varför jag beter mig som jag gör och varför jag blir så satans arg, ledsen och irriterad på honom ^^.

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej
Har följt dig ett tag nu och vill gärna fortsätta följa din nya blogg,skicka gärna namnet till min mejl :)

2012-10-15 @ 13:35:47
Postat av: s.

är så jävla sjukt. men jag är där du är, ensam om kvällarna , köper skit för tusentals kronor för att spola ned det i toaletten. ibland är det hela dagar, kan liksom inte sluta tugga. för att sedan spy, om och om igen. styrke kramar till dig
mvh s.

Svar: Usch, det låter hemskt =(. Vi är för många som är i din sits, eller har varit, eller kommer att hamna där... =S.Jag mår mkt bättre nu! Ska försöka bli bättre på att blogga och skriva även de perioder när jag mår bättre!
Massor med kramar till dig!
pussel

2012-11-12 @ 23:44:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0