Ångest och tvivel

Fan, jag skulle ju lägga mig före tolv!
Mitt mål(?) är att lägga mig före tolv åtminstone...

Det är ju viktigt att sätta upp mål om man vill komma nånstans, uppnå något.
Men mina mål är aldrig bestämda inom mig till 100 %. Jag tror inte det iaf.
Jag ger upp. Bryr mig inte. Skiter i vad jag bestämt. Hopplöst.

Tänkte att jag skulle fråga om nån vill satsa på att äta tex LCHF under hela juni.. Men sen tänkte jag att jag ska nog göra undantag för midsommar.. och om nån kompis vill äta glass en varm sommardag.. eller eller eller.. Suck.

Har iaf ätit bra i två dagar nu!! Två dagar! Wohoo!
Jag är så rädd för att min ena framtand ska gå av nu. Det har försvunnit mer och mer och mer av emaljen och nu har det liksom lossnat små små bitar i nederkanten. Den är alldeles hackig och trasig. Det är som en spricka längst ner i en bit som är kvar och jag VILL INTE att tanden ska gå av där! Att ytterligare en flisa lossnar och tanden blir ännu kortare. Vill inte!!!

Så jag bestämde mig typ för att inte hetsäta och spy de tre dagarna som var kvar av maj... Har varit svårt. Två fjuttiga dagar har varit en kamp. Jag har ångest.

Härom dagen (i fredags) visste jag inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Jag började få den där känslan av att inte stå ut. Att bli förtvivlad.
Känner lite av den fruktansvärda känslan just nu också, fast bara lite lite svagt.
Jag tog två theralen i fredags, för första ggn på evigheter. De små rosa tabletterna hade bleknat i påsen ^^. Jag blir trött av dem. Ändå försökte jag hålla ögonen öppna och hetsåt, mitt jäkla as. Sen skulle jag umgås med kompisar på lördagen. Var trött och seg och konstig och mådde inte bra under hela dagen. Usch.

Vågar absolut inte ta sådana tabletter under vardagarna när jag jobbar. Jag MÅSTE kunna tänka på jobbet. Sover ju dock jämt förlite och är helt seg i huvudet ändå.. men blir väl ännu sämre av att äta sån medicin dessutom.

Åh, vad allt är jobbigt. Jag tänker bara på sånt jag vill äta. Bröd, godis, choklad, glass.
Men när jag var och handlade i måndags så köpte jag INGET onyttigt!!! Jag gick och tog bröd, höll det i handen och tvekade och kunde inte bestämma mig. Köpa eller inte köpa? Gick till godishyllan och hade beslutsångest. Läste på innehållsförteckningen och kände att "jag vill verkligen inte stoppa i mig den där skiten!".
Tänkte på hur dum jag skulle vara om jag köpte hem något skit. Jag skulle ju inte klara av att äta "lagom" så att jag skulle slippa spy. Inte en chans. Köpte jag det skulle jag hetsäta och spy, och det ville jag ju inte.

Ja, så jag köpte det inte! Hade ätit väldigt bra/nyttigt och lite under dagen också.
Tyvärr blev det inte helnyttig middag idag och kommer inte bli det imorn heller, vilket känns VÄLDIGT jobbigt. Hatar det. Avskyr att äta något oplanerat eller att jag inte vet innan exakt vad det kommer bli, och sen inte få hetsäta efteråt, hemma. Det är bl a då den här jävla ångesten (eller vad det nu är) kommer.

Och även om jag klarar morgondagen också, hur FAN ska jag klara fredagen? Jag klarar aldrig fredagar och lördagar längre. Suck.

Hur ska jag bara kunna bestämma mig till 100 %? Jag kan ju inte lura mig själv!?

Jävla skitliv. Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0