Sitter ute på balkongen och äter frukost. ...

Sitter ute på balkongen och äter frukost. Nästan för varmt! Så underbart! Enda felet är att jag sitter här ensam. Hade jag haft en pojkvän hade det nog inte kunnat bli bättre! Önskar att jag kunde ta en bild på min soliga balkong, omelett och kaffe, men mitt minnet är fullt och jag vill inte radera ngn bild 0:). Vet att jag inte bloggat på evigheters evighet :$, men har så SJUKT mkt på jobbet nu :-S. Har inte diskat på flera veckor heller. Borde ta en bild på det eländet också.. Har gått upp några kilo också. Fattar inte hur jag kan leva med det. Eller, det kan jag knappt :-(. USCH! Det är vidrigt. Kommer knappt i några kläder längre. Hatar det. Och nu när det blir vår och varmare och allt. Usch, usch, usch. Jaja, nu är det iaf sol, och jag ÄLSKAR solen!!<3


Kommentarer
Postat av: Moi

Jag är också (deltids)hetsätare, men spyr ej upp. Hade tänkt gå ner ca 10 kg till sommaren. Om du hade planer att gå ner i vikt skulle det vara jättekul om vi kunde peppa varandra och så. Söker nämligen en bantarkompis som sitter i liknande situation.

2012-03-29 @ 08:41:59
Postat av: pussel

Hehe, ja det har jag tänkt. Har tänkt det i tolv år nu.



Imorn är det första april. Jag vill äta LCHF eller Paleokost. Eller nåt sånt. Jag vill klara av att vara glutenfri i en månad. Hur jävla svårt kan det vara?? Jag VILL.

2012-03-31 @ 20:41:21
URL: http://pussel.blogg.se/
Postat av: Moi

Men se det såhär, den här gången kommer det att gå. Det är möjligt bara man är bered på att rida vågen. Lchf låter bra. Jag själv kör hälften grönsaker och resten kött och lite kolhydrater såsom potatis.

2012-04-01 @ 20:38:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0