Trött och ont i magen, men annars OK.

Nu borde jag sova, men jag hatar att aldrig hinna skriva ner någonting så nu bloggar jag lite i sängen.

Har haft ont i magen hela dagen. Det är ont på ett särskilt sätt, så eg borde väl en läkare kunna säga vad det är? Men hur ska jag kunna förklara? Det är liksom en lite strålande smärta, långt ner. Tycker inte att det gör ont när jag trycker på magen, mamma har också försökt känna och trycka ^^, men själva smärtan känns som att det borde göra ont när man trycker på magen =P. Det måste väl vara antingen livmodern eller tarmarna, vad annat finns det där nere? Urinblåsan typ. Jag tror att det är ngt jag ätit. Tyvärr känns det inte konsekvent =/. Tycker jag får den här smärtan lite hipp som happ.

Borde skriva in det i almanackan och kolla om det hänger ihop med menscykeln på nåt vis. Åt godis igår kväll. Ganska mkt, men ändå inte för mkt ^^. Gjorde också köttfärssås med gul lök, vitlök och gammal grädde bl. a. Något av det som ger smärtan kanske? Vad vet jag. Suck. Blir samma köttröra till lunch imorn, så får väl se om jag fortsätter ha ont i magen då också. Är förstoppad idag och magen är svullen som en ballong. Vid de tillfällen jag har den här smärtan är magen alltid uppsvullen samtidigt. Det m å s t e ju bara ha något med vad jag ätit att göra??

Var och dansade på Valborgsmässoafton. Med min "danspartner" och en annan killkompis. Jag drack en hel del och blev rätt onykter. Inte så bra med tanke på att jag alltid blir fyllekåt.. OM min danskompis som jag tror är 17-18 år äldre än jag hade varit på och velat kyssas hade jag inte stått emot det. Lustigt det där, vissa killar kan jag tänka mig att kyssa, medan andra känns helt omöjliga att ens kunna tänka mig att pussa. Jag vill inte intressera mig för min danskompis på det sättet! Jag vill inte ha en pojkvän som är jättemkt äldre än jag igen (min förra pojkvän innan T, var 16 år äldre..). Dessutom är jag inte kär i den här människan, det är mer i brist på annat som min kåthet riktas lite mot honom =/.

Det kändes som båda killarna jag åkte till dansen med i lördags, vill något mer än att bara vara vän med mig =/. Fast jag känner nog alltid den oron med killar. Jag kan ju liksom aldrig vara säker på att de inte vill ngt mer, som jag kan vara med en tjejkompis. Det är tryggare att vara med tjejer. Med killar känner jag alltid någon slags sexuell spänning, även om jag absolut inte är intresserad av dom. Ja ja, så kan det vara.

Nu måste jag verkligen sova. Godnatt!

Var förresten på Vuxenhabiliteringen idag och träffade psykologen igen. Tyckte det gav lite mer den här ggn. Ska få träffa en arbetsterapeut för tex. schemaläggning för att få saker gjorda och inte bara sitta framför datorn hela kvällarna, och en kurator ang. eventuella studier och kontakt med CSN. Vi hann prata ganska mkt om vad jag har för svårigheter också. Jag var där från kvart i fyra till halv sex!! Schysst av henne att ta sig den tiden! Brukar ju alltid vara stress och ont om tid inom vården. Absolut max en timme för ett sånt besök brukar det vara. Hon kändes engagerad också, i mig. Skönt att prata med nån som är insatt i Asperger-problematik, och just en psykolog också som verkar intressera sig för hur olika människor tänker, känner och agerar. Först tyckte jag inte att jag fick så bra kontakt med henne, att vi inte klaffade riktigt. Men idag kändes det riktigt bra. Hoppas det fortsätter så!

Har träffat några studievägledare också. Vet inte om jag skrivit det. Men saker och ting går lite framåt iaf ;-). Godnatt igen =P.

Kommentarer
Postat av: Blue

Nyligen börjat läsa din blogg om kvällarna, vet inte varför men är skönt att få relatera och känna att man inte är ensam trots allt.

Önskar dig all lycka och glädje, som du så förtjäntar! Godnatt

2011-05-03 @ 22:50:38
Postat av: s.

jag har också funnit dig och någonstans vill jag bara prata med dig. jag gråter ock kräks och kan inte sluta. Men jag kämpar, och det gör du med vilket hjälper ångesten lite påvägen.

2011-05-05 @ 21:03:12
Postat av: pussel

Hej fina ni!

Det är så hemskt att så många mår dåligt, och av mat dessutom. Usch. Mat borde vara en njutning och inte en plåga! Och så många människor som finns på denna planet så borde man aldrig behöva känna sig ensam =/.

Kram!

2011-05-06 @ 20:34:54
URL: http://pussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0