Ensam (halvsjuk?) lördag.

Jag undrar om jag har fått en släng av lunginflammation ^^. Inget att skämta om kanske.. Känner av bröstet/lungorna och sitter som en hösäck automatiskt. Orkar liksom inte sitta upp. Hostar ibland, lite slemmig hosta. Har varit så ett par dagar nu. Känns som om jag håller på att bli sjuk, fast brukar aldrig bli det ändå.

Brukar vanligtvis få munsår (herpes) när immunförsvaret blir dåligt, men har inte fått det (än). Frös dock som en gris igår kväll när jag skulle sova.. Tycker att jag borde ha feber idag, men det känns inte så.

Mamma kommer inte förrän ikväl. Hon tycker att jag ska bädda ner mig i sängen igen och kurera mig så att, OM det nu är början på lunginflammation, inte bryter ut. Men hur fan ska jag kunna det när jag inte känner mig så sjuk? Aldrig i livet att jag lägger mig i sängen igen, då deppar jag ju för fan ihop här ensam i min stora ensamma lgh!

Jag ska gå ner till stan och köpa Body Butter på rean på The Body Shop, om det finns några väldoftande kvar. Borde kolla upp om jag hittar mina batterier i någon flyttkartong också och kolla om det finns såna som passar till vågen. Annars vill jag köpa det idag. Har fan inte vägt mig på typ en månad eller nåt och nu är batterierna i vågen slut! Vågen har jag packat upp iaf =P.

Usch jag har faktiskt lite ont i lungorna. Mamma skrämde mig med att när hon hade lunginflammation hade hon inte heller ont i halsen eller så, utan bara jätteont i lungerna så att hon typ inte kunde andas in, och feber förstås. Usch. Men när hon fick penicillin gick det värsta över på ett dygn. Vill inte ha penicillin dock. Det börjar ju bli problem med resistenta bakterier nu och jag tycker absolut att kroppen ska få läka allt den kan själv, hellre får man vara sjuk ett par dagar längre isf.

Blöh. För att slippa min ensamhet vill jag inte slita mig ifrån datorn och internet. Men jag måste. NU.

Kommentarer
Postat av: Anonym

heeej tjejn. Allt bra?

Läser att du lider av samma sak som jag.

Ätstörning,?! Hur pass bra/dåligt på de är du?<3

2011-01-08 @ 15:04:49
URL: http://eweman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0