Usch, vilken sorglig och ensam morgon :(. ...

Usch, vilken sorglig och ensam morgon :(. Jag vill inte sova ensam, vakna ensam. Tvätta ensam, bara min egen tvätt. Laga omelett och kaffe bara till mig själv :(. Jag vill inte vara med om det här! Jag vill dela allt med någon. Nu, idag, och alltid.


Kommentarer
Postat av: Anonym

fortsätt kämpa! det kommer bli bättre. Jag har varit där och de blir faktiskt bättre. de är inte helt bra än, men tillräckligt! kram

2011-02-26 @ 17:02:27
Postat av: J

Du kommer aldrig att kunna älska någon och behandla den personen väl så länge du inte kan göra detsamma med dig själv. Alltså; (starta klyschgeneratorn): du kan aldrig älska någon om du inte älskar dig själv.



Du anar inte så väl det stämmer. Du måste ju först känna att DU förtjänar att må bra och leva ett bra liv innan du kan försöka dela den lyckan med någon annan. Åtminstone måste du ju känna att du vill leva. Livet skiter på alla, någon har inget jobb, någon är sjuk, andra har problem med sin familj eller släkt. Det gäller bara att hitta ett sätt som fungerar för en att ta sig igenom det.



2011-02-27 @ 22:08:52
Postat av: Jfreak

Du är duktig som kämpar på! Och även om det känns eländigt så finns det alltid hopp och styrka, det finns alltid en som älskar dig! Och det är Gud!

2011-03-01 @ 21:27:22
Postat av: systertillanorexia

har precis startar en blogg som handlar om mitt liv som syster åt en med anorexia. trotts att jag bara är 13 år så har jag bestämt att ni ska få läsa om mitt liv dag efter dag! :) Kommentera gärna ifall du undrar något osv..

2011-03-05 @ 15:14:06
URL: http://systertillanorexia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0