Söndag

Jag är hemma nu. Äter frallor med smör, ost och gurka. Köpte tre stycken och lite godis, har lite godis med mig från T också. Jag ska inte hetsäta idag, bara äta onyttigt.

Jag skulle vilja äta nyttigt från och med imorgon. Men jag är så osäker. Jag är så rädd för alla sabla fikan på jobbet. Jag vet väl eg inte vad jag vill. Jag kan inte besluta mig helt och fullt och därför går det åt skogen. Jag misslyckas ändå med allt jag gör. Så känns det.

Jag mår iaf bättre nu. Förut mådde jag fruktansvärt dåligt. Eg hela gårdagen och idag enda till jag kom till Lkpg. Jag fattar verkligen inte vad det beror på =(, hur ska jag kunna göra något åt det då??

Det värsta är att det går ut över T. Jag vet inte om vi har gjort slut idag eller inte =(. Jag hatar mig själv för att jag är så dum och elak.

Jag känner mig lugn och trygg nu. Hemma, ensam, framför internet. Jag vill sitta här förevigt. Aldrig behöva går härifrån. Aldrig behöva göra något annat än att sitta här och sufra på en massa intressanta sidor. Allt annat är alldeles för jobbigt.

Jag älskar T. Jag önskar att jag kunde få vara i hans varma famn nu. Kramas hårt, hårt.

Kommentarer
Postat av: Ingela

men ät inte fikorna då?

2010-09-19 @ 20:37:29
Postat av: pussel

Det är nästan lite lustigt (och sorgligt och irriterande) med folk som inte verkar förstå.



Jaa du, vad enkelt det låter. Det borde ju inte finnas några problem alls om allt var så enkelt som du verkar tycka. "Det är ju bara att inte äta det!" Ha! Nejmen var det bara så lätt!?



Livet är ju skitlätt! Det är bara att göra det man vill och att inte göra det man inte vill! Att jag inte har tänkt på det förut!!

2010-09-19 @ 20:51:04
URL: http://pussel.blogg.se/
Postat av: ...

Förlåt Ingela. Men det där var en dum kommentar.

2010-09-19 @ 23:40:25
Postat av: .

Ingela du verkar inte förstå hur det är att ha riktiga ätstörningar. Om du inte förstår oss som lider o kämpar o har det svårt så har du inget på dessa bloggar att göra! Javet att du säkert tycker att jag överdriver. Men det gör jag inte! Ätstörningar är MYCKET komplicerade! Det du skrev var ingen stöttning precis...

2010-09-19 @ 23:44:26
Postat av: bulimihelvetet

fan vad jag också bara vill sitta och surfa runt. hela dagarna helst. hela tiden.



sorgligt? nejdå inte alls.



Kämpa på vännen!

2010-09-20 @ 22:56:22
URL: http://bulimihelvetet.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0