Positiv helg?

Tänkte bara skriva lite och meddela att jag har mått väldigt bra sen igår kväll. Några sms av T igår på dagen gjorde mig väldigt glad, ett gjorde mig ledsen. Det som gjorde mig ledsen var "tjafset" om vilken tid han skulle komma hit. Jag kan inte bestämma mig, jag vet inte vad jag vill! Vill jag hinna städa innan han kommer? Kommer jag verkligen städa om han kommer sent, eller kommer jag bara hetsäta istället ändå?

Han kom vid sju sen iaf så vi kunde äta middag tillsammans. ♥ Ett mycket bra beslut, taget mest av honom.

Jag känner mig nästan sjukare idag tyvärr, men psykiskt har jag mått väldigt bra. Jag älskar T så mycket att jag nästan sprängs =). Smågrejer jag brukar irritera mig på annars berör mig knappt nu. Skumt. När tandkrämen inte var tillbakaställd i badrumsskåpet så poppade den där låten upp "...Men vad gör det om hundra år när allting kommer kring..." Haha, från julafton va? Och så känner jag bara mer kärlek istället! ♥

Jag måste ha glömt att ta Stratteran i torsdags morse. Har en sån där veckodoseringsask till tabletterna och när jag skulle ta tabletterna igår morse så fanns torsdagstabletterna kvar. Jag undrar om det var därför jag kände mig så jobbigt sugen och inte kunde stå emot hetsätning då? Fast Strattera är ju långtidsverkande, så det borde väl inte ha varit det...

Idag känner jag mig iaf inte sugen på nånting =). Har ätit en fet bacon- och fetaostomelett som T gjorde och kaffe med grädde till det. *Mums*. Är skönt mätt och inte ett dugg sugen på någonting. Perfekta maten.

Nu är T klar i duschen. Jag ska fixa till mig lite, och sen ska vi ner på stan en sväng.

Puss! ♥

Kommentarer
Postat av: BetterSmaller

Vad roligt att läsa ett positivt inlägg från dej! :D

2010-09-04 @ 19:39:25
URL: http://bettersmaller.blogg.se/
Postat av: Stina

Hej igen!

Kul att höra att du haft en bra dag =) Jag undrar om du vill svara hur det gått för dig med LCHF? Suget, vikten o så? Om du vill så kan du maila mig.

[email protected]

Kram till dig

2010-09-04 @ 23:32:30
URL: http://bulimioffer.bloggplatsen.se
Postat av: Stina

Hej!

Jag skrev fel adress det ska vara [email protected]

Många kramar

2010-09-05 @ 18:40:04
URL: http://bulimioffer.bloggplatsen.se
Postat av: sofie

hej hej!

Tänkte bara säga att jag tycker om din blogg. Den är så ärlig, rakt på sak.(och så är det mycket igenkänning, känns skönt att man inte är ensam på ngt sätt) Följt den i över 1 år trot jag.



Kul att läsa lite glada tankar från dig:)

Jag undrar om du får någon form av hjälp för ätstörningen? Och vet T om att du hetsäter och spyr?



Kramar på dig!

2010-09-06 @ 11:55:02
URL: http://metrobloggen.se/chooselife

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0