Kallsvettning, bugg och hetsätning

Usch, jag har inte mått bra idag. Sov till 11 när väckarklockan ringde. Hade fått med mig en kille från mitt gamla jobb till buggträning idag. Kanske berodde det på att jag tog Stratteran några timmar senare än vanligt, men jag har kallsvettats i flera timmar. Jag antar att kallsvettning är när man fryser och svettas samtidigt? På buggen höll jag på att svettas ihjäl, det var asjobbigt, men samtidigt frös jag och var kall! Mina händer var iskalla, hela min hud var kall, och jag hade gåshud men svetten rann! Yr i huvudet var jag också. Vi var där i två timmar. Första timmen dansade vi nästan hela tiden, men andra timmen vilade vi väldigt mycket. Fy satan vad jobbigt det var!!

Dags att börja träna upp konditionen tror jag ^^. Bugg är iaf en riktigt rolig träningsform =). Man blir helt slut av att ha kul =P.

La mig kl 03 inatt. Hetsäter jämt så himla länge =/. Jag var så ledsen igår och sen blev jag så arg på mig själv för att jag förstörde halva natten med att hetsäta trots att jag lätt hade kunnat strunta i det! Jag var ju inte sugen! Såå dumt att jag åkte och handlade över huvud taget.

Åkte med mamma till Sthlm i fredags kväll och var barnvakt med henne till min brors barn igår. Hade först tänkt stanna till idag, men mådde inte bra och kände att jag inte orkade med varken barnen eller mamma (trots att jag älskar dom och att de är hur gulliga som helst), så jag åkte hem igår kväll. Dessutom fanns det en billig buss då. DUMT, dumt, dumt. Hade jag stannat hade jag sluppit hetsätning. När jag kom tillbaka hit igår åkte jag direkt och handlade en massa bröd och choklad helt i onödan =/. Suck.

Nu har jag hälften kvar vilket innebär att jag "måste" hetsäta idag också, och kanske resten av september också eftersom jag nu sabbat mitt OK-datum för "sista hetsätningen" ^^. Haha, det är helt jävla otroligt alltså. Att man kan vara så dum!!

Tänkte att jag kunde ha låtit dagen när T gjorde slut, i torsdags, bli min sista hetsätningsdag (åt bara en chokladkaka som hets då och spydde), men det gick ju naturligtvis inte =(. Jag måste sluta ha såna här jävla omstartsdagar!!!!! MÅSTE!!!

Jag har ju liksom inte ens varit sugen på att hetsäta de senaste gångerna! Suuuck. Desstuom känner jag mig lite smalare nu efter att jag fått ut den senaste förstoppningen. Har ätit 1 msk linfrön de senaste dagarna och även ätit havregrynsgröt till frukost ist för ägg. Det verkar ha hjälpt. Hatar mig själv om jag sabbar detta nu med att börja hetsäta som en gris igen. =(((

Nu skulle jag verkligen behöva städa. Hatar hur det är här nu. Stökigt och dammigt och smutsigt. USCH. Smakar jag bara lite av en chokladkaka nu så kommer det inte bli någon dammsugning ikväll... Alltså: Dammsug! NU!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0