Jag orkar inte mer!!!!!!!!!

Jag orkar inte mer! Jag orkar inte leva mer! Jag vill aldrig mer gå till jobbet!!!!!!!!!! Det är så mycket jag måste göra och jag orkar inte mer!!!! Jag önskar att nån kunde hjälpa mig. Alla bara ställer en massa krav hela tiden!!! Jag måste flytta, jag måste bestämma mig för en lgh innan den åttånde sept el vad det nu var. Jag måste göra en massa grejer på jobbet. Jag måste till NPU imorn kl 16 vilket innebär att jag måste gå två timmar tidigare från jobbet (som jag måste jobba in!!!) och jag kom 40 min sent till jobbet idag som jag också måste jobba in! Och så måste jag ta ett jävla tåg till Ts föräldrar kl 15:30 på fredag vilket innebär att jag måste gå flera timmar tidigare från jobbet som jag måste jobba in!!!!!!!!!!!! Närdå!?!?!?!? Jag orkar inte!!!!!!!!!!! Dessutom måste jag bestämma mig för några jävla distanskurser om jag nu vill läsa det (vilket jag vill), jag måste kolla mailen som jag inte gjort på flera dagar, jag skulle åka motorcykel med en på jobbet, men orkar inte och vill inte och har messat och sagt att jag inte hinner nu. Men hatar mig själv för att jag krånglar så mkt. Nu har säkert han jag ska åka med redan letat rätt på mc-ställ och hjälm och allt i onödan!!! Och så ställer jag in allt i sista sekunden!!!!!! ÅÅÅhhhh vad jag hatar mig själv!!!!!!! Usch jag vill dö nu nu NUUUUU NUNUNUNU!!!!! Jag vill inte leva en sekund till!!!!!

Usch vad jag hatar alla!!!! Kan inte alla bara lämna mig ifred!!!!!!! Alla bara ställer en massa krav men skiter i att jag mår jättedåligt, att jag inte orkar!!!!!! Jag bara hetsäter och gråter och gråter och gråter!!!! Jag är helt förtvivlad. Jag HATAR alla!!!! Jag vill att mamma ska komma och hämta mig och ta hand om mig!!!!!!

Jag klarar inte av allt!!!!!! Usch ta mig härifrån!!!

Jag måste vika all tvätt på min säng och det är hetsätningsmat överallt. Jag måste fixa nån matlåda till imorgon och jag måste till det där jävla NPU som ändå inte kan hjälpa mig. Har uppgifter därifrån också som jag inte har gjort!!!!!!!! Ååååå vad jag hatar dom!!!!!!!! Dom som ska hjälpa mig, men dom bara förstör!!!!!! Dom ställer också en massa krav som jag inte klarar av!!!!! Hur fan kan dom göra så!?!?!??! Hur kan dom vara så elaka!??!?!?! Så oförstående och så dumma när dom ska hjälpa mig????????

Och så måste jag gå till en jävla affär jättelångt bort bara för att köpa den hetsätningsmat jag måste ha den här veckan. Och jag orkar inte det!!! Jag hinner inte det!!!!!!! Men jag måste det annars tar jag livet av mig. Fast det gör jag ju ändå aldrig!!! Usch vad jag hatar mig själv!!! Jag orkar inte mer!! Jag gör inte det!!! Jag har sovit alldeles för lite inatt!! Jag borde få vara sjukskriven för det för jag orkar inte leva!!!!!!!!!!!!! Usch vad jag hatar allting!!!! Jag vill verkligen inte leva längre!!!! Snälla snälla gud jag orkar inte mer!!!!!!!!!!! Jag orkar inte mer!!

Kommentarer
Postat av: Marabou

Alltså jag känner precis som du!! Allt är jobbigt o tråkigt o livet är fan inte värt att leva!!! O endå vågar jag inte ta livet av mig...O vill det inte heller för det är respektlöst mot dom som älskar en...Men jag förstår inte hur folk kan älska mig!? Jag som är som jag är...O folk hjälper en aldrig på nåt vettigt o fint sätt så det enda man har att vända sig till är ju den jävla glassen o chokladen! Som man sen mår uselt av!...Förlåt...Du har egna problem. Men jag är på precis samma humör o har nästan precis samma problem som du! Du är inte ensam. Du är stark o duktig o jag ser upp till dig o stöttar dig. Kram!

2010-09-06 @ 21:51:25
Postat av: s

Tagga ner..du Vill så mycket och sterssar dig själv vilket i sin tur gör att ALLT blir mycket jobbigare..fokusera på en sak i taget bara så ska du se att d löser sig..och d e klart som fan att ingen kan SE din kamp ..Då du DÖLJER den hela tiden..och vara förken duktig trvlig och söööt och bäst osv osv osv...

du kan inte ta EMOT hjälp..ifall du inte ÖPPNAR dig för den...

men du vet du vad jag tror du e på rätt väg har följt din blogg ett tag nu..har själv haft bulimi och anorexi för några år sen,och för d mesta är det så att ibland blir d värre innan d blir bättre...



Hoppas verkligen att du ska sluta vara så hård mot dig själv...maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssa kramar till dig*



och du en sak till det kan komma upp många känslor i samband med tillfrisknande..sådana känslor som rastlöshet lidande ångest..men låt dom komma d e ett bra tecken att du inte dövar bort d med hets eller svält...

du kanske skulle sjukskriva dig och verkligen GE dig själv tiden till att bli frisk*



DET E VERKLIGEN INTE LÄTT ATT LEVA I SÅNT KAOS

och för mig är du en HJÄLTE som orkar gå till jobbet överhuvudtaget*



jag hoppas att du kan se vad du GÖR..och inte d du INTE GÖR.....



vad som verkar vara den lättaste vardagsysslan för en FRISK person...är betydligt jobbigare för en person med äötstörningsproblem..så försök inte jämföra dig själv med friska personer..det är orimliga krav..eller d blir d tillslut iaf..



men d viktigaste av allt..ingen kan SE dig ifall du inte tillåter HELA DIG bli Sedd*



OJ vad jag har skrivit nu..det bara kom som en ström..jag hoppas du inte tar illa upp då jag har skrivit lite med stora versaler,det var bara för att betona lite..

haha well well..vi känner inte personligen alls..men jag bryr mig om hur d går för dig...jag vet av egen erfarenhet hur jobbigt d är med ätstörningar,och d kostade mig..att bli osams med hela familjen tog slut med killen,höll på att bli vräkt..blev osams med hela min familj..tappade hår dålig hud jämt ångest kall frussen humörsvängningar svimningar kräkningar sömnlösa nätter overklighetskänslor...dåligt samvete...självhat ..d höll till slut på att kosta mig LIVET...



TA HAND OM DIG FINA DU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-09-07 @ 00:16:55
Postat av: lina

Det låter som du har ADHD. Jag är precis som du...

2010-09-07 @ 21:24:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0